Τουρκικά όπλα

Η λέξη αντιγραφή είναι υποτιμητική για μια αξιόλογη κατασκευή ,όταν οι μηχανισμοί στα όπλα είναι συγκεκριμένοι .Θυμάμαι όταν ο κυνηγετικός τύπος ήταν στα πάνω του , παρουσιάσεις -δοκιμες νέων μοντέλων να γράφονται για υποδιεστερους μηχανισμούς πυροδότησης η κλειδώματος και γιατί η τάδε εταιρεία χρησιμοποιεί ανσον ενώ θα μπορούσε μπλιτζ και άλλα τέτοια.
Μεχρι να το αποδείξει ότι είναι αξιόλογη κατασκευή βλεπουμε..
Τα kemen το απόδειξαν .

Η λέξη αντιγραφή είναι υποτιμητική για μια αξιόλογη κατασκευή ,όταν οι μηχανισμοί στα όπλα είναι συγκεκριμένοι .
Δεν είναι καθόλου υποτιμητική η αντιγραφή.
Όλος ο κόσμος και οι εταιρίες έτσι δουλεύουν όταν λήξουν οι πατέντες.

Υποτιμητική είναι η κακή αντιγραφή ή η αντιγραφή που απλά μοιάζει εξωτερικά αλλά τα σωθικά είναι κλάφτα.

Φυσικά και δεν θα ονομάσω την αξιόλογη αντιγραφή ενος συστήματος, πρωτοποριακό σύστημα ή καινοτομία.
Μια χαρά δουλεύουν και τα παλιά.

Δεν είναι καθόλου υποτιμητική η αντιγραφή.
Όλος ο κόσμος και οι εταιρίες έτσι δουλεύουν όταν λήξουν οι πατέντες.

Υποτιμητική είναι η κακή αντιγραφή ή η αντιγραφή που απλά μοιάζει εξωτερικά αλλά τα σωθικά είναι κλάφτα.

Φυσικά και δεν θα ονομάσω την αξιόλογη αντιγραφή ενος συστήματος, πρωτοποριακό σύστημα ή καινοτομία.
Μια χαρά δουλεύουν και τα παλιά.
Για τα Renato Gamba η τα Kemen η μερικώς τα Zoli δεν λες αντιγράφουν ,αλλά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα μπος,ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Μόνο το pro ΑΝ αξίζει αλλά είπαμε 2200€
Αντιγράφει ένα όπλο 10000+€
MX2000s,mx12.
Μόνο αυτό σε αλληλεπίθετα ;;;;;

Το ξέρω ότι είσαι μαλωμένος με τα αυτογεμή οπότε θα περιμένω απάντηση και για αυτογεμές του χιλιάρικου όπως τα ονομάζω :)
Και για να μην παρεξηγηθεί κάποιος, ... και εγώ αυτογεμές του χιλιάρικου έχω ...

Για τα Renato Gamba η τα Kemen η μερικώς τα Zoli δεν λες αντιγράφουν ,αλλά επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα μπος,ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.
Καταλαβαίνω αλλά είναι λεπτομέρειες για εμένα.
Μην κολλάμε στις λέξεις.
Δεν είμαστε φιλόλογοι, τεχνικοί είμαστε.
Όταν επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν, το αντιγράφουν γιατί το R&D το έκανε άλλος .
Το θέμα είναι πόσο καλά κάνουν την αντιγραφή, ... ανοχές, εφαρμογές, λειτουργικότητα, φινίρισμα, αντοχές, μέταλλα βάσεων, κολλήσεις κτλ.
Τα παραπάνω παίζουν ρόλο όχι τα παιχνίδια με τις λέξεις ή τα specs.
Όταν αυτά είναι σωστά το σύνολο είναι σωστό.

Μόνο αυτό σε αλληλεπίθετα ;;;;;

Το ξέρω ότι είσαι μαλωμένος με τα αυτογεμή οπότε θα περιμένω απάντηση και για αυτογεμές του χιλιάρικου όπως τα ονομάζω :)
Και για να μην παρεξηγηθεί κάποιος, ... και εγώ αυτογεμές του χιλιάρικου έχω ...
Η huglu έχει διάφορα μοντέλα με καλες κριτικες.

Καταλαβαίνω αλλά είναι λεπτομέρειες για εμένα.
Μην κολλάμε στις λέξεις.
Δεν είμαστε φιλόλογοι, τεχνικοί είμαστε.
Όταν επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν, το αντιγράφουν γιατί το R&D το έκανε άλλος .
Το θέμα είναι πόσο καλά κάνουν την αντιγραφή, ... ανοχές, εφαρμογές, λειτουργικότητα, φινίρισμα, αντοχές, μέταλλα βάσεων, κολλήσεις κτλ.
Τα παραπάνω παίζουν ρόλο όχι τα παιχνίδια με τις λέξεις ή τα specs.
Όταν αυτά είναι σωστά το σύνολο είναι σωστό.
Στο σχολείο η αντιγραφή σήμαινε μηδενισμό.

Στο σχολείο η αντιγραφή σήμαινε μηδενισμό.
Ευτυχώς που τελειώσαμε το σχολείο και δεν έχουμε δασκάλους στο κεφάλι μας ... Στέλνε πμ θα ξεμείνω από μηνύματα :) και θα αρχίσουν να φωνάζουν ότι χαλάμε το θέμα.

Αυτά τα έχω δει ;)
Προσωπικά δεν μου άρεσαν.

Τα Retay και τα Masai mara τι λένε ;
Μέχρι και ο Randy τα προτείνει :)

α ναι ,δεν λένε ; τι σε χάλασε ;

ρε αυτός ο Ραντι παντού χωμένος,,δεν ξέρω ειλικρινά δεν τα έχω δει από κοντά Βασίλη όλο λέω να κατέβω και όλο το ακυρώνω είναι και 100χλμ πήγαινε έλα και βαριέμαι ! :confused:

Αυτά τα έχω δει ;)
Προσωπικά δεν μου άρεσαν.

Τα Retay και τα Masai mara τι λένε ;
Μέχρι και ο Randy τα προτείνει :)
Βασίλη, βρήκα οπλο των Masai Mara στα 79$ (αριστερά)! Υπάρχει σε πολλά διαμετρήματα - δες την δεξιά φωτογραφία
Masai-spear-Kenya.jpglpx-u18190792.jpg

ΥΓ: Masai Mara είναι φυλή της κεντρικής Αφρικής, κυνηγούν λιοντάρια με το δόρυ

Είχα και εγώ και αν δεν έκαιγε τόσο θα το χα ακόμα Α6avant 2.4v6 Quatro. Αλλά μέσα στη πόλη έφτανε πάνω απο 15λιτ/100 Χιλ. +880τελη γαμω τη Γερμανία του εργαλείο γαμησετα πήγαινα λάσπες χιόνια Μαλιακουβαριά.
Εμένα αυτο που έχω τώρα είναι το τέταρτο Audi

Έλα να δοκιμάσεις Βασίλη την stoeger για αξιοπιστία,από 24 έως 56γρ στο βάλτο, Α! Και μην ξεχάσω, ο σιδηρόδρομος της με την Φράνκι την αφινιτι, έχουν ακριβώς την ίδια σφραγίδα,.my man.
Αυτή έχει το ελατήριο μπροστα σαν την affinity?

Έλα να δοκιμάσεις Βασίλη την stoeger για αξιοπιστία,από 24 έως 56γρ στο βάλτο, Α! Και μην ξεχάσω, ο σιδηρόδρομος της με την Φράνκι την αφινιτι, έχουν ακριβώς την ίδια σφραγίδα,.my man.
Αρη σε εχω ξαναρωτησει μαλλον....αλλα ποσα φυσιγγια υπολογιζεις οτι εχεις ριξει με την stoeger?

Εμένα αυτο που έχω τώρα είναι το τέταρτο Audi
Παναγιώτη αστείο ...

Άααα βρε καπιτάλες ....
:cool:
Δεν αντέχω θα το ξεφουρνίσω.
Μποτάκια 200€, πανοφώρι 150€, σώβρακο calvin klein 30€, τζιπ 4x4 Toyota hilux 40.000€ αλλά
όπλα των 500€ και φυσίγγια των 5€.
Φτώχεια καταραμένη :) :) :)

Back