Τουρκικά όπλα

Αρη σε εχω ξαναρωτησει μαλλον....αλλα ποσα φυσιγγια υπολογιζεις οτι εχεις ριξει με την stoeger?
6000 μες το νερό. Αντιθέτως ο γείτονάς μου που την έχει 16 χρόνια κυνηγάει γουρούνι και παπί δεν του έχει πάθει το παραμικρό.

Αρη σε εχω ξαναρωτησει μαλλον....αλλα ποσα φυσιγγια υπολογιζεις οτι εχεις ριξει με την stoeger?
Πολλά δεν μπορώ να τα πω, αλλά πιστεύω ότι για 2,5 χρόνια που την έχω είναι αρκετά για να κρίνω, και από τη δική μου να μην κρίνω κρίνω του γείτονά μου. Δεν τη βάζω απάνω από benelli προς θεού αλλά κάνει ντουφεκιές καλές δεν έχω παράπονο για ένα όπλο που το πήρα λιγότερο από 200 ευρώ.

Έψαχνα για την ασφάλεια των τούρκικων και έπεσα πάνω σε αυτό.
Το ίδιο κάνω για όλα τα όπλα που ενδιαφέρομαι να αγοράσω.

Διαβάστε το.
Όταν λέω ότι το καλό όπλο είναι το ΑΣΦΑΛΕΣ όπλο το εννοώ !!!!

Το να χτυπάει 10μ λιγότερο και να έχει καλά ξύλα δεν είναι σημαντικό.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι σημαίνει το όπλο να εκπυρσοκροτήσει χωρίς να έχει κλειδώσει το κλείστρο στην θέση του.

https://www.abc.net.au/news/2016-09-17/farmers-call-for-ban-of-imported-shotgun/7851508

Η κακή παράμετρος είναι ακριβώς αυτή:
....το μόνο που έχει γίνει....Είναι παιδιά που κατέχουν τουρκικά οπλα να απέχουν απ το φόρουμ.

Δηλαδή κάποιοι με τα αστειάκια τους φιμώνουν άτομα που μπορούν να προσφέρουν στο θέμα με τα τουρκικά οπλα.

Δηλαδή τους κάναμε να ντρέπονται για την επιλογή τους που πιθανότατα ήταν εξωθημένη.
Οταν κανεις καπιον να ντραπει αρα αυτος ειδη κατι δε πηγενε καλα εγω πα με ξεβαμενη βαση και αν εχει κρυο βγαζω το πελμα ξερες πως το κοιτανε οι γυαλιστεροι οταν ομως καλητε να δουλεψει ειναι ρολοι και γω τους εχω χεσμενους αχαχαχααχ οπιος εχει ισχυρο χαρακτηρα δε τον κανουν ευκολα κακο οι αλλοι

Διαβάστε το.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι σημαίνει το όπλο να εκπυρσοκροτήσει χωρίς να έχει κλειδώσει το κλείστρο στην θέση του.

https://www.abc.net.au/news/2016-09-17/farmers-call-for-ban-of-imported-shotgun/7851508
Η μετάφραση είναι για τον φουτσο.Λεει δεν πυροβόλησε , μήπως έγινε αφλογιστια και βιάστηκε να το ανοίξει να δει τι έγινε.

Παναγιώτη αστείο ...

Άααα βρε καπιτάλες ....
:cool:
Δεν αντέχω θα το ξεφουρνίσω.
Μποτάκια 200€, πανοφώρι 150€, σώβρακο calvin klein 30€, τζιπ 4x4 Toyota hilux 40.000€ αλλά
όπλα των 500€ και φυσίγγια των 5€.
Φτώχεια καταραμένη :) :) :)
Αυτοι που λες αναθεμα κι αν εχουν ορεξη για κυνηγι

Ρε παιδια καλα κανετε και τα παιρνετε τα τουρκικα αλλα μη τρελαθουμε τωρα ακου εκει το ατα το δικανο απλα δε γραφει μπερεττα επανω οταν λετε τετια λογικο ειναι να σας την πουνε και αυτοι με τα μπερεττα παρακαλω πολυ οχι τετια ηρεμα ηρεμα το φιατ φιατ και η φεραρρι φεραρρι

Διαβάστε το.

Μπα...δεν θα σε ακουσουν...

Ρε παιδια καλα κανετε και τα παιρνετε τα τουρκικα αλλα μη τρελαθουμε τωρα ακου εκει το ατα το δικανο απλα δε γραφει μπερεττα επανω οταν λετε τετια λογικο ειναι να σας την πουνε και αυτοι με τα μπερεττα παρακαλω πολυ οχι τετια ηρεμα ηρεμα το φιατ φιατ και η φεραρρι φεραρρι
Τα συκα συκα...και η σκαφη σκαφη...

Διαβάστε το.

Περσινα ξυνα σταφιλια, 4 οπλα στα 300 μεχρι την Sat 17 Sep 2016 που γραφτηκε το αρθρο.Πιστευω φταιει ο χρηστης, ηταν βιαστικος με τη σκανδαλη......

Παναγιώτη αστείο ...

Άααα βρε καπιτάλες ....
:cool:
Δεν αντέχω θα το ξεφουρνίσω.
Μποτάκια 200€, πανοφώρι 150€, σώβρακο calvin klein 30€, τζιπ 4x4 Toyota hilux 40.000€ αλλά
όπλα των 500€ και φυσίγγια των 5€.
Φτώχεια καταραμένη :) :) :)
Όχι πραγματικότητα έχω πάρει τέσσερα. Από τα άλλα που αναφέρεις μόνο σώβρακο

Τουρκικο οπλο....
Προσωπικα, αδιαφορω...(δικαιωμα μου)
Ομως στα παιδια που τα εχουν αγορασει , ευχομαι να εχουν την υγεια τους και να τα χαρουν!

Και μια ερωτηση:
Αν για καποιο λογο δεν υπηρχαν η δεν εισαγονταν στην Ελλαδα τα Τουρκικα - φθηνα και ποιοτικα - οπλα οι κυνηγοι που τα εχουν αγορασει για αυτον τον λογο (φθηνα & καλα) θα ηταν χωρις οπλο τωρα?

Αυτό πουθενά δεν εννοεί ότι το Fiat δεν είναι καλό και τίμιο. Ναι, δεν είναι συγκρίσιμα, αλλά και η Ferrari όταν καρφώθηκε στο δέντρο έγινε πυροτέχνημα.
Αν αυτό που αγόρασες, ότι είδος και να είναι, σου καλύπτει 100% τις ανάγκες σου, που προφανώς διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, η επιλογή σου πέτυχε.

Τουρκικο οπλο....
Ομως στα παιδια που τα εχουν αγορασει , ευχομαι να εχουν την υγεια τους και να τα χαρουν!

Και μια ερωτηση:
Αν για καποιο λογο δεν υπηρχαν η δεν εισαγονταν στην Ελλαδα τα Τουρκικα - φθηνα και ποιοτικα - οπλα οι κυνηγοι που τα εχουν αγορασει για αυτον τον λογο (φθηνα & καλα) θα ηταν χωρις οπλο τωρα?
Οχι βεβαια, θα επαιρναν ενα μεταχειρισμενο η μια Μπενελι Μ1 με 790Ε.

Τουρκικο οπλο....

Και μια ερωτηση:
Όχι φίλε μου γιατί υπάρχουν τα ρώσικα. Απλά τώρα έχουμε και αυτή την επιλογή.
σ.σ. Θέλω να θυμίσω ότι όταν πριν από 40 χρόνια, που αγόρασα το πρώτο μου Baikal, αλλά και αρκετά μετά, μου κάνανε καζούρα γιατί πήρα τη φτηνικατζούρα. Οι Baikalάρες σήμερα καταξιώθηκαν απόλυτα. Τώρα πήρα Impala....

Αυτό πουθενά δεν εννοεί ότι το Fiat δεν είναι καλό και τίμιο. Ναι, δεν είναι συγκρίσιμα, αλλά και η Ferrari όταν καρφώθηκε στο δέντρο έγινε πυροτέχνημα.
Αν αυτό που αγόρασες, ότι είδος και να είναι, σου καλύπτει 100% τις ανάγκες σου, που προφανώς διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, η επιλογή σου πέτυχε.
Συμφωνω το πηρες μην ακους κανενα αν εσενα σου αρεσει στοτς αλλους περισευει

Back