Εδώ θα απαντήσω ... Off
Όταν κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να αποχωρήσω από το φόρουμ πάλι κάτι τέτοια άκουγα σε άλλο θέμα γιατί λέει κατηγορούσα τα όπλα τους.
Στέλιο στο είπα και κατ ιδίαν.
Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι διαχειριστές όχι εσύ ούτε εγώ.
Έτσι δουλεύουν τα φόρουμ.
Το να λες σε κάποιον να μην εκφράζει την όποια γνώμη του για τα τούρκικα όπλα, στο θέμα τούρκικα όπλα είναι αντιδημοκρατικό γιατί παραβιάζει την ελευθερία του λόγου και στο λέω ευθέως.
Ευτυχώς !!!! δεν συμφωνούμε όλοι, ... αυτό είναι το φυσιολογικό, όχι το παράλογο.
Ο καθένας λέει ότι θεωρεί σωστό και σχετικό και ναι κάποιες φορές ξεφεύγουν τα θέματα, αλλά έχει και αυτό το γούστο του.
Δεν το έχεις παρατηρήσει στην βουλή των Ελλήνων ;;; Μια μικρογραφία μας είναι.
Επίσης οι άνθρωποι απαντάνε όταν θεωρούν ότι πρέπει να απαντήσουν.
Αυτό λέγεται διάλογος.
Όταν γίνεται χωρίς προσβολές, αυθαίρετες γενικεύσεις, υπερβολές κτλ τότε είναι γόνιμος.
Και πειράγματα υπάρχουν, κόσμια πάντα.
Επίσης κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους.
Άλλοι είναι πιο ευέξαπτοι.
Τι να κάνουμε τώρα, όταν κάποιος μας λέει να πάρουμε το κουβαδάκι μας και να πάμε σε άλλη παραλία πρέπει να υπακούσουμε ;
Σου απαντώ δημόσια γιατί είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό που είπες και να το ακούσουν όλοι.
Όταν κάποιος είναι κόσμιος, φίμωση δεν ανέχομαι από κανέναν και για κανέναν φίλε.
Και αν με διώξουν από το φόρουμ, έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ ούτε θα βάλω τα κλάματα, ούτε η ζωή αρχίζει και τελειώνει στην αέναη αναζήτηση της αποδοχής μου ή της αναγνώρισής μου από τους άλλους.
Και βασικά χέστηκα για το τι όπλο έχει ο ένας και ο άλλος για να στο πω πιο λαϊκά.
Ο καθένας έχει αυτό που θέλει ή μπορεί να αποκτήσει.