Τουρκικά όπλα

Κλικ στο πρώτο δεν έσκασε το απορρίπτει κλικ το δεύτερο δεν σκάει κατεβάσει το όπλο και σκάει μετά στη μούρη του το πρόβλημα του όπλου που το είδες
Εγω το βλεπω στον επικρουστηρα...θυμαμαι η 48 AL καποιες φορες δεν μου τα εσκαγε τα φυσιγγια...οταν εβαζα το ιδιο φυσιγγιο μεσα στο
S-55B μπαμ με τη μια.
Μπορει να ηταν το φυσιγγιο στην συγκεκριμενη περιπτωση μπορει ομως και οχι.
Τοτε ειχα μονο αυτα τα 2 οπλα και παρατηρησα τη διαφορα στα καψουλια μεταξυ 2 οπλων. Το sp χτυπαγε καθαρα δυνατοτερα τα καψουλια.
Αλλαγη επικρουστηρα στη 48ΑL και μετα ολα μια χαρα.
Δεν διαφωνω με κανεναν επι του θεματος.

προς κον Βασίλην @gvp9000 ενταύθα,

Φίλτατε κύριε,

Σας γνωρίζω όπως,

κατόπιν της ενδελεχούς και επισταμμένης ερεύνης, την οποίαν διεξηγαγον, περί της οθωμανικής καταγωγής του αυτογεμούς σας όπλου, εργοστασίου Βενέλ-Αγά και μονδελου Μ2 και βάση της ακλονήτου αποδείξεως την οποίαν και παρέθεσον δημοσίως εις άπταιστον οθωμανικήν, συμφώνως με την οποίαν απεδείχθη περιτράνως και ακλονήτως ότι το εν λόγω όπλον έχει οθωμανικήν προέλευσιν, ήτοι: κάννην (μπουρι μπουμ μπουμ), βάσιν (μπασκουλ καπακ) και κλείστρον (φουσεκ τσιμπουκ μαραφετ).

Και πλεον της δεσμευτικής δηλώσεώς της Υμετέρας εξοχότητος περί παραχωρήσεως του εν λόγω αυτογεμούς, αμα τη αποδείξει της πατρότητάς του. Αναμένω εναγωνίως την ταχείαν αποστολην του παραυτα.

Διατελώ μετά τιμής

υ.γ. η όλωσδιόλου τυχαία έλλειψις τιμολογίου (παρά παπιρ) ή/και άλλων τινών στοιχείων π.χ.: δελτιον εισαγωγής (γιουρους τεφτερ), επικυρωμένων τεχνικών προδιαγραφών (μπαξίς ζούλα γιοκ μαπα καρπουζ μαραφετ), στοιχείων πατρότητας (μπαμπά χαμπάρ), ΟΥΔΕΜΙΑΝ σημασίαν έχουσιν, έμπροσθεν των υπερτάτων λεγομένων (χαβά μαμπετ) της ημετέρας αυθεντίας

προς κον Βασίλην @gvp9000 ενταύθα,

Φίλτατε κύριε,

Σας γνωρίζω όπως,

κατόπιν της ενδελεχούς και επισταμμένης ερεύνης, την οποίαν διεξηγαγον, περί της οθωμανικής καταγωγής του αυτογεμούς σας όπλου, εργοστασίου Βενέλ-Αγά και μονδελου Μ2 και βάση της ακλονήτου αποδείξεως την οποίαν και παρέθεσον δημοσίως εις άπταιστον οθωμανικήν, συμφώνως με την οποίαν απεδείχθη περιτράνως και ακλονήτως ότι το εν λόγω όπλον έχει οθωμανικήν προέλευσιν, ήτοι: κάννην (μπουρι μπουμ μπουμ), βάσιν (μπασκουλ καπακ) και κλείστρον (φουσεκ τσιμπουκ μαραφετ).

Και πλεον της δεσμευτικής δηλώσεώς της Υμετέρας εξοχότητος περί παραχωρήσεως του εν λόγω αυτογεμούς, αμα τη αποδείξει της πατρότητάς του. Αναμένω εναγωνίως την ταχείαν αποστολην του παραυτα.

Διατελώ μετά τιμής

υ.γ. η όλωσδιόλου τυχαία έλλειψις τιμολογίου (παρά παπιρ) ή/και άλλων τινών στοιχείων π.χ.: δελτιον εισαγωγής (γιουρους τεφτερ), επικυρωμένων τεχνικών προδιαγραφών (μπαξίς ζούλα γιοκ μαπα καρπουζ μαραφετ), στοιχείων πατρότητας (μπαμπά χαμπάρ), ΟΥΔΕΜΙΑΝ σημασίαν έχουσιν, έμπροσθεν των υπερτάτων λεγομένων (χαβά μαμπετ) της ημετέρας αυθεντίας
Να στη δώσω ρε φίλε αφού έχασα το στοίχημα.
Το πρόβλημα είναι τι να πάρω τώρα ;;;;
Μάλλον Masai Mara made in Turkey.
Κανονίστε να μου βγει όμως και αυτή Αφρικάνα.
.hair.
topic.

Να στη δώσω ρε φίλε αφού έχασα το στοίχημα.
Το πρόβλημα είναι τι να πάρω τώρα ;;;;
Μάλλον Masai Mara made in Turkey.
Κανονίστε να μου βγει όμως και αυτή Αφρικάνα.
.hair.
topic.
Αναμένω εναγωνίως και περιχαρώς
Θερμη παράκλησις: παρακαλώ όπως καθαρίσετε το κλείστρον (φουσεκ τσιμπουκ μαραφετ), από τα εργοστασιακά ορυκτέλαια (μπακλαβά σορόπ), διότι εαν παρελπίδα ακουμπίσουσιν οπουδήποτε λεκιάζουν και κολλούν!
Θα σας πρότεινα να το αντικαταστήσετε με το όπλον (χαιβαν ντουφέκ) του αξιότιμου κυρίου Οκαυ, όστις δεν είναι καθόλου μα καθόλου ισλαμοφασιστοκεμαλορατσιστής, αλλά ένθερμος δημοκράτης και φιλέλλην:

Διατελώ μετά τιμής

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΆ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ένα τουρκικό το οποίο είναι και χρόνια ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....

Baikal vs IMPALA , RETAY , HATSAN

Δεν μας λες την περίληψη με λίγα λόγια…3 ώρες Ρώσικα είναι λίγο σκότισμα…

Δεν μας λες την περίληψη με λίγα λόγια…3 ώρες Ρώσικα είναι λίγο σκότισμα…

Xαχαχα σωστός....!
Λίγα λόγια , 4χιλιαδες φυσίγγια Magnoum

Τα βάζουν κάτω και αρχειναν,
1.Τα τρία τουρκικά παρουσίασαν πολύ αυξημένες θερμοκρασίες στης κάννες καθόλου φυσιολογικες, η baikal καλή θερμοκρασία (να πω σε αυτό το σημείο όχι απανωτά η Ντουφεκιες υπειρχαν διαλύματα).
2.το πρώτο πρόβλημα το έβγαλε το Hatsan καθώς έσπασε η βίδα από την πάπια,(ναι κιομος) με αποτέλεσμα να βγει και η κάννη από την βάση.
3.το IMPALA PLYS σταματάγε να ανεβάζει τα φυσίγγια στην θαλάμη η πεταλούδα, αλλάζουν ελατήρια κλπα ,ξανά τα ίδια τρεις φορές το ίδιο πράγμα,μετά κλαταρε από κάτι ακόμα το οποίο δεν μπορώ να σας εξηγήσω...

Όποτε αφού έχουν κλαταρει ΔΥΟ όπλα
Έχει μείνει BAIKAL και RETAI

Το retay τα παιξε προς στο τέλος βγάζοντας προβλήμα στο κλειστό... Και σχέδον καθολει την διάρκεια απόνοτες εμπλοκές....

Baikal, δεν έβγαλε τίποτα μηχανικά !!!!
Εννοείται όμως ότι και αυτό είχε εμπλοκές αλλά ελάχιστες μπροστά στα άλλα....

Και να πω επίσης ότι δεν είμαι BAIKALAKIAS αυτό που είδα σας περιγραφω.....εγώ berettaki

Και επίσης από ΟΣΑ είδα αυτό που συγκρατω είναι Η αυξημένες Θερμοκρασίες στης κάννες των ΤΟΎΡΚΩΝ (που σημαίνει ένα πραγμα κακής ποιότητας Μέταλλα!)
Ολα τα άλλα νταξει οκκκκκ αλλά αυτό θεωρώ σημαντικό

Last edited:
Και επίσης από ΟΣΑ είδα αυτό που συγκρατω είναι Η αυξημένες Θερμοκρασίες στης κάννες των ΤΟΎΡΚΩΝ (που σημαίνει ένα πραγμα κακής ποιότητας Μέταλλα!)
Αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά που ισχυρίζονται ότι όπλα των 500€ είναι τα ίδια με όπλα των 1500€.
Δεν είναι, πως να το κάνουμε ...
Και την αντοχή δεν την βλέπεις με τα χρόνια κατοχής αλλά με τα πυρομαχικά που έχουν καταναλωθεί !!!!
Μπράβο στους ρώσους, το έχουν πιάσει το νόημα ...

Βέβαια ο καθένας ότι θέλει πιστεύει και αγοράζει.

Τώρα για το θέμα των θερμοκρασιών θα διαφωνήσω μαζί σου ... Χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος για αυτό που θα πω.

Το ότι ανεβάζουν θερμοκρασία δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του μετάλλου.
Με το πάχος ίσως !!!!!
Άλλες γνώμες ;;;

Υπαρχουν τουρκικα οπλα?
Μονο κανταιφια ξερω!.yel.
Λεγεται οτι τα τουρκικα εχουν κανες-φαρμακι. .my man.
ναι μπρε τζανουμ, γι αυτό οι μπουνταλά μουστερήδες φαρμακώνονται μετά που τα δουλέψουν μπρε!!!

Back