Tolis SBE1
Banned
Μα να δει τι συμβαινει απλο που να κοιταξει αχαχαχααχαχΤην βασική ερώτηση δεν την έκανε κανένας
Τι έψαχνε να βρει μέσα στην κάνη ;;;;
Μα να δει τι συμβαινει απλο που να κοιταξει αχαχαχααχαχΤην βασική ερώτηση δεν την έκανε κανένας
Ναι, είναι με ίδιο σύστημα με την αφινιτι, και ολόιδιο με την franchi predator, καλό όπλο,δεν έχω παράπονο, μέχρι στιγμής τουλάχιστονΑρη....και η stoeger κλειστρο με περιστρεφομενη κεφαλη εχει?
Ειχες ποτε προβλημα με σιδηροδρομο?Ναι, είναι με ίδιο σύστημα με την αφινιτι, και ολόιδιο με την franchi predator, καλό όπλο,δεν έχω παράπονο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον
Όχι, όχι ούτε στην predator που είχα, αλλά όταν δούλευα στο κατάστημα κυνηγετικών ναι είχα συναντήσει 3-4 περιπτώσεις σε Φράνκι τότεΕιχες ποτε προβλημα με σιδηροδρομο?
Οποτε δουλευει μια χαρα δλδ....ΜπραβοΌχι, όχι ούτε στην predator που είχα, αλλά όταν δούλευα στο κατάστημα κυνηγετικών ναι είχα συναντήσει 3-4 περιπτώσεις σε Φράνκι τότε
Αφού είπαμε κουτός ήθελε να δει λάιβ πως βγαίνουν τα σκακιά στα 30 εκ από το στόμιο για τυχόν παραμορφώσεις .Την βασική ερώτηση δεν την έκανε κανένας
Εγω το βλεπω στον επικρουστηρα...θυμαμαι η 48 AL καποιες φορες δεν μου τα εσκαγε τα φυσιγγια...οταν εβαζα το ιδιο φυσιγγιο μεσα στοΚλικ στο πρώτο δεν έσκασε το απορρίπτει κλικ το δεύτερο δεν σκάει κατεβάσει το όπλο και σκάει μετά στη μούρη του το πρόβλημα του όπλου που το είδες
Όχι, με το αεροπλάνο ανακατεύομαι που και που...Ειχες ποτε προβλημα με σιδηροδρομο?
Να στη δώσω ρε φίλε αφού έχασα το στοίχημα.προς κον Βασίλην @gvp9000 ενταύθα,
Φίλτατε κύριε,
Σας γνωρίζω όπως,
κατόπιν της ενδελεχούς και επισταμμένης ερεύνης, την οποίαν διεξηγαγον, περί της οθωμανικής καταγωγής του αυτογεμούς σας όπλου, εργοστασίου Βενέλ-Αγά και μονδελου Μ2 και βάση της ακλονήτου αποδείξεως την οποίαν και παρέθεσον δημοσίως εις άπταιστον οθωμανικήν, συμφώνως με την οποίαν απεδείχθη περιτράνως και ακλονήτως ότι το εν λόγω όπλον έχει οθωμανικήν προέλευσιν, ήτοι: κάννην (μπουρι μπουμ μπουμ), βάσιν (μπασκουλ καπακ) και κλείστρον (φουσεκ τσιμπουκ μαραφετ).
Και πλεον της δεσμευτικής δηλώσεώς της Υμετέρας εξοχότητος περί παραχωρήσεως του εν λόγω αυτογεμούς, αμα τη αποδείξει της πατρότητάς του. Αναμένω εναγωνίως την ταχείαν αποστολην του παραυτα.
Διατελώ μετά τιμής
υ.γ. η όλωσδιόλου τυχαία έλλειψις τιμολογίου (παρά παπιρ) ή/και άλλων τινών στοιχείων π.χ.: δελτιον εισαγωγής (γιουρους τεφτερ), επικυρωμένων τεχνικών προδιαγραφών (μπαξίς ζούλα γιοκ μαπα καρπουζ μαραφετ), στοιχείων πατρότητας (μπαμπά χαμπάρ), ΟΥΔΕΜΙΑΝ σημασίαν έχουσιν, έμπροσθεν των υπερτάτων λεγομένων (χαβά μαμπετ) της ημετέρας αυθεντίας
Αναμένω εναγωνίως και περιχαρώςΝα στη δώσω ρε φίλε αφού έχασα το στοίχημα.
Το πρόβλημα είναι τι να πάρω τώρα ;;;;
Μάλλον Masai Mara made in Turkey.
Κανονίστε να μου βγει όμως και αυτή Αφρικάνα.
Δεν μας λες την περίληψη με λίγα λόγια…3 ώρες Ρώσικα είναι λίγο σκότισμα…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΆ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ένα τουρκικό το οποίο είναι και χρόνια ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....
Baikal vs IMPALA , RETAY , HATSAN
Δεν μας λες την περίληψη με λίγα λόγια…3 ώρες Ρώσικα είναι λίγο σκότισμα…
Αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά που ισχυρίζονται ότι όπλα των 500€ είναι τα ίδια με όπλα των 1500€.Και επίσης από ΟΣΑ είδα αυτό που συγκρατω είναι Η αυξημένες Θερμοκρασίες στης κάννες των ΤΟΎΡΚΩΝ (που σημαίνει ένα πραγμα κακής ποιότητας Μέταλλα!)
ναι μπρε τζανουμ, γι αυτό οι μπουνταλά μουστερήδες φαρμακώνονται μετά που τα δουλέψουν μπρε!!!Υπαρχουν τουρκικα οπλα?
Μονο κανταιφια ξερω!
Λεγεται οτι τα τουρκικα εχουν κανες-φαρμακι.