Είναι επίσημες δοκιμές αυτές;
Οι επίσημες είναι επτασφράγιστο μυστικό για κάθε εταιρία !!!Είναι επίσημες δοκιμές αυτές;
Βασίλ εφέντΟι επίσημες είναι επτασφράγιστο μυστικό για κάθε εταιρία !!!
Δες πως έγινε το bolt latch σε ένα όπλο.
Σαν ανάποδο γαμώτο.
Αυτό είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ που δεν εξαρτάται από θερμοκρασίες και συντήρηση.
Ο άξονας του carrier spring επίσης που έφευγε από την θέση του ;;;
Αυτό πως εξηγείται ;;;
Και αρκετά άλλα, αλλά αυτά μου έκαναν εντύπωση στο τέλος του βίντεο.
Με λιγότερα από 4.000 φυσίγγια magnum ;;;;
Έλεος ...
Μια καλή ερώτηση είναι γιατί το Retay άντεξε περισσότερο ;;;
As a Turk, my preference is Retay Masai Mara in inertia shotgun and ATA in gas operation.Yanlış anlaşılmalar çözüldü.
Bizim durumumuzda şimdi.
Bana 1000 €'ya kadar en iyi Türk kendi kendini dolduran ataleti önermenizi istiyorum.
Aynı fiyata en iyi Türkçe sıfat.
En iyi = işleme, bitirme, güvenilirlik, ....... Ormanlarım kayıtsız.
Gidip onları yakından görmek ve bir fikir oluşturmak.
Βασιλη ,γρηγορα το μαλακιομετρο για τα ρωσακια ,Τραγικο βιντεο με ασχετα ισως σουρωμενα τυπακια τα οποια καλα καλα δεν ειναι σε θεση να μονταρουν ενα οπλο τρομαρα τους Ολα τα λεφτα ο τυπος με το κατανα που προσπαθει να βαλει την ουρα του κλειστρου στην σωστη θεση .Το βιντεο το σταματησα μολις ειδα της μαλακιες τουςTragic
βασιλη θελεις να σου θαψω τεχνικα ενα οπλο πχ φαμπαρμ με χειρουργικο τροπο? να ριξει 10-15 φυσιγγια και μετα να γινει μονοκαννο ΠανευκολαΟι επίσημες είναι επτασφράγιστο μυστικό για κάθε εταιρία !!!
Δες πως έγινε το bolt latch σε ένα όπλο.
Σαν ανάποδο γαμώτο.
Αυτό είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ που δεν εξαρτάται από θερμοκρασίες και συντήρηση.
Ο άξονας του carrier spring επίσης που έφευγε από την θέση του ;;;
Αυτό πως εξηγείται ;;;
Και αρκετά άλλα, αλλά αυτά μου έκαναν εντύπωση στο τέλος του βίντεο.
Με λιγότερα από 4.000 φυσίγγια magnum ;;;;
Έλεος ...
Μια καλή ερώτηση είναι γιατί το Retay άντεξε περισσότερο ;;;
Για αυτό καλό είναι να μην κρίνουμε (επαινούμε ή κατακρίνουμε) κάτι για το οποίο δεν έχουμε προσωπική επαφή και άποψη.Γι'αυτό αν δεν είσαι μπροστά να βλέπεις η να το κατέχεις ο ίδιος ότι και να λένε και να δείχνουν για τα όπλα κάποιοι πρέπει να κρατάς τις επιφυλάξεις σου .
As a greekAs a Turk, my preference is Retay Masai Mara in inertia shotgun and ATA in gas operation.
τι ενοεις κωστα?Κατι που κανουμε με μεγαλη ευκολια ειναι να διατυπωνουμε αποψη με ελαφρα τη καρδια.
Επισης κακο ειναι να χλευαζουμε. Ορισμενοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι υπαρχουν και κάποιοι που αντιλαμβανονται τον χλευασμο εστω κι αν ειναι συγκαλυμμενος με χιουμορ.
Για καποια σχολια συναδελφων λεω Βαγγελη, που μου εδωσαν αυτη την εντυπωση. Οχι απαραιτητα απευθυνόμενα σε εμενα.τι ενοεις κωστα?
Το εχω ξαναπει αλλο βρηκαμε και ενα καλο και αλλο βρηκαμε και ενα με προβλημα αχαχαχαχαψΑν πάρεις ένα καινούριο αυτοκίνητο και το πηγαίνεις συνέχεια στον κόφτη ,θα φταίει αυτό αν πάθει κάτι;Όσο για θερμοκρασίες, δεν έχουμε διαβάσει για Beretta και Baikal να δυσκολεύονται να ανοίξουν, μετά από απανωτές βολές στο σκοπευτήριο;
Διάνα!Απο τη συζητηση καταλαβα οτι καλα τουρκικα ειναι το stoeger και το impala στα αυτογεμη και το ata στα δικανα. Σωστα?
Αν δε κανω λαθος παιζουν και πολυ αμερικα. Ιδιως το στοεγκερ