Μην το παιρνεις απο φοβο Παναγιωτη!Αυτο που ειναι και το πιο κυριο για να καταλαβουμε τι εγινε δεν τοΚαλησπέρα στην παρέα...Λοιπόν πριν 5μηνες είπα να ξεκινήσω και γω την ιδιογομωση να δω ολη την διαδικασία γτ μου αρέσει όπως το βλέπω αλλά όμως λόγο μιας βλακείας που έκανα δεν θυμάμαι όμως τι παραλίγο να γίνει το μυραιο και δεν έσκασε το όπλο και την πλήρωσε το πιστόνι που έγινε κομμάτια και τα παράτησα αλλά όμως επειδή με τρώει θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια και αν τα καταφερω τα κατάφερα...Τα υλικά που αγόρασα ήταν μπαρούτι Α1 συγκεντρωτηρα Giovanni 24 κάλυκας Fiocchi από τι θυμάμαι το είχα γεμίσει 1.65χ32 και το κλείσιμο ήταν ρελι με τζαμακι γτ μόνο ρελιαστα έχω χειρός μια του μακαρίτη του παππού μου γτ μου αρέσει κιόλας το ρελι και είπα για αρχή με αυτό το μόνο που θυμάμαι από το κλείσιμο από το φυσιγγι που έκλεισα και έπαθα την ζημιά ήταν ότι ο συγκεντρωτηρας τα χείλη αν το λέω σωστά για πολύ λίγο ήθελαν να ακουμπήσει ο ένας τον αλλον....Θα ήθελα μια βοήθεια απο όλους αν μπορέσετε να μου δώσετε να στεισω ένα φυσιγγι σωστό χωρίς παλυ καμία ζημιά....Δεν ξέρω μόνο αν τα υλικά που πήρα είναι σωστά για να χρησιμοποιηθούν όπως πρέπει ή πρεπει να πάρω κάτι άλλο?
ανεφερες και ειναι το αρχικο υψος-τελικο υψος καλυκα.Αν εχεις ρελιαστρα χειρος παλια χωρις ρεγουλατορο
στα 25 φυσιγγια θα εχεις και 25 διαφορετικα υψη.Γενικα σε ρελιαστο για να γινει ζημια ειναι πιο δυσκολο απο
ενα αστερι εκτος και αν εχει γινει τιποτα με την ποσοτητα της πυριτιδας που ειπε ο συναδελφος.Αυτο ειναι
καθαρα ελλειψη συγκεντρωσης! Ακολουθησε τα βηματα που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω αλλα βαλε και μια
φωτο την ρελιαστρα σου αν θες να καταλαβουμε.
*Εγω θα σου πω ΠΑΝΤΑ να γεμιζεις φυσιγγια χαλαρος-ξεκουραστος με τα ματια σου 54!!Την πυριτιδα ΠΑΝΤΑ
θα την διπλοτσεκαρεις!!Προχωρα και οτι θες,εδω ειμαστε να βοηθησουμε.