Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Κανε αυτο που σου ειπε Μιλτος....και εγω θα το εκανα 1,70χ33 φιλε με οποιο βυσμα σου δινει τον κενο
χωρο που θελεις χωρις ''πλαστικες προσθηκες''....
Πειραματικά το έκανα πιο πολύ για να δω αν μπορώ να το κλείσω με τη lee σε 67αρη καλυκα.Αν δε βαλω τη τάπα κάτω απ' τον κάλυκα θα μου το κλείσει σωστά η μηχανή;;; Βάζοντας τη τάπα πάω περίπου στα 69 χιλ το ύψος του κάλυκα. Λάθος το σκέφτομαι;

Πειραματικά το έκανα πιο πολύ για να δω αν μπορώ να το κλείσω με τη lee σε 67αρη καλυκα.Αν δε βαλω τη τάπα κάτω απ' τον κάλυκα θα μου το κλείσει σωστά η μηχανή;;; Βάζοντας τη τάπα πάω περίπου στα 69 χιλ το ύψος του κάλυκα. Λάθος το σκέφτομαι;

Η Γνωμη μου ειναι κατω απο το αστερι να μην βαζεις τιποτα....εαν δεν σου βγαινει η ογκομετρια βαλε χαρτακι
cal 20 μεσα στο ποτηρι του βυσματος κατω απο τα σκαγια και φτιαξε την ογκομετρια σου φιλε!!

Η Γνωμη μου ειναι κατω απο το αστερι να μην βαζεις τιποτα....εαν δεν σου βγαινει η ογκομετρια βαλε χαρτακι
cal 20 μεσα στο ποτηρι του βυσματος κατω απο τα σκαγια και φτιαξε την ογκομετρια σου φιλε!!
Νίκο τη πλαστικη τάπα τη βάζω στη πατούρα που έχει η lee για να πατάει ο κάλυκας,όχι μέσα στη γόμωση.

Η ταπα ποσα χιλιοστα ειναι Στρατο;για να σου βγει πιο σωστα στο κλεισιμο βαλε και κατω απ το μαχαιρι και απο το κλεισιμο απο μια ροδελα 2 χιλ παχος για να σου ρθει λιγο πιο ψηλα.

Η ταπα ποσα χιλιοστα ειναι Στρατο;για να σου βγει πιο σωστα στο κλεισιμο βαλε και κατω απ το μαχαιρι και απο το κλεισιμο απο μια ροδελα 2 χιλ παχος για να σου ρθει λιγο πιο ψηλα.
1,85 περίπου είναι το ύψος της Μίλτο. Στο πάτημα αφήνει ένα μικρό χείλος ,χωρίς τάπα από κάτω...

1,85 περίπου είναι το ύψος της Μίλτο. Στο πάτημα αφήνει ένα μικρό χείλος ,χωρίς τάπα από κάτω...
Ακριβως γι αυτο θελει ροδελα απο κατω..ψαξτο εκει γυρω στα 2-3 χιλ να ειναι η ροδελα για να μην σου κανει το χειλος

Πειραματίστηκα με τη lee να δω αν μπορώ να κλείσω σε κάλυκα 12/67 κάλυκα. Το σετ απ είναι MBX32 1,65x32 fiocchi 616 σκάγια ν8 βύσμα gt 21 ελεύθερος χώρος 10 χιλιοστά. Έβαλα μια πλαστική τάπα κάτω από τον κάλυκα στη χάραξη για να μου κλείσει σωστά. Στις παρακάτω φωτό είναι ρελιασμενο στα 57 χιλιοστά.νομιζω με τον gt δε παίρνει άλλο πάτημα...υψος ρελιου 1,5 χιλ.
View attachment 13344View attachment 13345
Τα φώτα σας παρακαλώ....
Εγώ το βλέπω σωστό το στήσιμο ογκομετρικά για 2 στάδια,χάραξη ρέλιασμα,ίσως με πιο μαλακό βύσμα θα είναι σωστότερο!!

Back