Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Έκανα μια δοκιμή με mbx36 στα 34 γραμμάρια και μάλλινη.το σετ απ' θέλει ψάξιμο ακόμα..
View attachment 16439
Το εστησα με διαφορετικη σειρα για να το ξαναριξω. Έβαλα τη κουβετ ,μετά τα 2 overpowder , τη μάλλινη ( έκοψα στη μέση τη μάλλινη ) και πρόσθεσα άλλο ένα χαρτάκι 1 χιλιοστου και άφησα 10 χιλιοστά ελεύθερου χωρου. Κλείσιμο 6* και τελικό 58,2.
Αν έχετε κάποια αλλαγή να προτείνετε γράψτε τη...
Στρατο κατι παρομοιο εφτιαχνα και γω απλα με την διαφορα οτι αλλαζα καψυλι σε 688 ανεβαινα στο κρυο στο 1.85 και αντι για μαλλινη εβαζα sfs..αν θελεις καντο χωρις τα overpowder δηλαδη κουβετ μαλλινη κομμενη και φελλο αναμεσα και κλεισιμο στα 57.7..η mb θελει στριμωγμα ποσο μαλλον η 36αρα που θες να την δουλεψεις στο χαημοτερο της οριο

Στρατο κατι παρομοιο εφτιαχνα και γω απλα με την διαφορα οτι αλλαζα καψυλι σε 688 ανεβαινα στο κρυο στο 1.85 και αντι για μαλλινη εβαζα sfs..αν θελεις καντο χωρις τα overpowder δηλαδη κουβετ μαλλινη κομμενη και φελλο αναμεσα και κλεισιμο στα 57.7..η mb θελει στριμωγμα ποσο μαλλον η 36αρα που θες να την δουλεψεις στο χαημοτερο της οριο
Θα το δοκιμασω Μιλτο. Αυτό με το πάτημα στις MB δε μου βγαίνει ρε φίλε.... όσο τις πατάω τόσο σκορπιζουν...Καλύτερα αποτελέσματα έχω με σκληρά βύσματα και κλείσιμο στα 58 περιπου...
Ευχαριστώ!!!

Θα το δοκιμασω Μιλτο. Αυτό με το πάτημα στις MB δε μου βγαίνει ρε φίλε.... όσο τις πατάω τόσο σκορπιζουν...Καλύτερα αποτελέσματα έχω με σκληρά βύσματα και κλείσιμο στα 58 περιπου...
Ευχαριστώ!!!
Πρεπει να βρεις την χρυση τομη τους..μπορει να θελει λιγο παραπανω ή λιγο λιγοτερο..ειναι πυριτιδες που στο ζορι δεν σκορπανε ευκολα το αντιθετο μαλιστα

Είχα ακαυστη στη κάνη Γιάννη. Δε ξέρω αν αρχίζει να σκορπίζει σε εμάς εδώ κάτω με 688 η ισπανικό...σίγουρα επειδή απλώνουν θα τη κάψουν καλύτερα....
Ευχαριστώ!!!
Μην την φοβασε αυτην δεν σκορπαει.εγω την δουλεβο τωρα 1.90χ35 με 688 και παει μπαλα

Στην ουσια τα 35 ειναι το χαμηλο της οριο οποτε το 688 το χει ανετα..36 με 38 ειναι τα νορμαλ της
Θα το στήσω και με 688 να το δοκιμάσω. Η sfs θυμάσαι αν έφτανε στον πίνακα; Τη μάλλινη ακόπη την βρήκα 2 μέτρα μετά το πίνακα...αλλά δε μπορώ να τη κόψω ίσια τη ρημαδα για να κάνω σάντουιτς με τον φελλό....

Back