Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

ευχαιστω Γιαννη...το ξυλο ειναι για ραβδωτο, αλλα κανει και για λειοκαννο...το περισσεμα του, θα το φυλαξω,για κατασκευη πλακακια μαχαιριων;)
παντως, ο..γερμαναρας, το μεσημερι το αγορασα, και το εστειλε ηδη!

ευχαιστω Γιαννη...το ξυλο ειναι για ραβδωτο, αλλα κανει και για λειοκαννο...το περισσεμα του, θα το φυλαξω,για κατασκευη πλακακια μαχαιριων;)
παντως, ο..γερμαναρας, το μεσημερι το αγορασα, και το εστειλε ηδη!
Μας βάζεις το link του πωλητή;

Πες μας αν θες πως τον ανακάλυψες. Πίστευα ότι είχα βρει τους πάντες στο ebay που πουλάνε ξύλα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι. Μπήκες εξ αρχής στο .de ή χρησιμοποίησες κάποια φίλτρα στο .com ?
Εκτός και αν είναι καινούργιος πωλητής. Να φανταστείς με τα φίλτρα έχω βρει πωλητή από Βοσνία αλλά από Γερμανία δεν μου έφερε ποτέ αποτέλεσμα.
Πάντως αν είναι καινούριος, ψωνίστε γρήγορα γιατί τέτοιες τιμές δεν θα ξαναβρείτε.

εχω τον δικο μου τροπο ανακαλυψης...βαζω στο google το προιον που με ενδιαφερει στα αγγλικα, και κοιταω τις εικονες...παω επανω το ποντικι και βλεπω την ιστιοσελιδα τους, ακι αναλογος ανοιγω η οχι...εψαξα και στο e-gun.de ειδα οτι ο τακος καρυδιας λεγετε Schaftholz και την εβαλα στο google...ετσι μεσω εικονων βρηκα την σελιδα του...με αυτον τον τροπο βρησκω πολλες εξαφανισμενες...σελιδες..οπως η Kynoch για τα πελματα silver, που δεν υπαρχουν πουθενα;)

και βεβαια με πολυ πολυ πολυ ψαξιμο...

Ωραια ξυλα ξεχωρισα ομως καποια που εγω θα αγοραζα που εχουν και νερα με μια κλιση προς τα κατω οπως λενε οι ειδικοι ( για την ανακρουση ιδανικα )..
Ε11-Ε47-Ε50-GS21
πολλα γυρω στο 250αρι, τα εχουν παρει,,,το μονο μειονεκτημα (εαν ειναι) ειναι οτι οι ακοι, εχουν μονο 2-3 χρονια αφυγρανσης..γιατι απο οτι λεει, οι αμερικανοι τους αγοραζουν κατευθειαν...

Back