Dimitris benelli
Banned
Ειδαμε κ τα διευρυμενα με τα 42 γρ μαγκνουμ που ριχνεις στην τσιχλα φιλεΕγώ προτιμώ με διευριμενους αυλους. Τα benelli κλωτσανε σαν γαϊδούρι και στις βαριες γομωσεις σκορπανε τα σκάγια
Ειδαμε κ τα διευρυμενα με τα 42 γρ μαγκνουμ που ριχνεις στην τσιχλα φιλεΕγώ προτιμώ με διευριμενους αυλους. Τα benelli κλωτσανε σαν γαϊδούρι και στις βαριες γομωσεις σκορπανε τα σκάγια
Τι οπλο ειναι;Ειδαμε κ τα διευρυμενα με τα 42 γρ μαγκνουμ που ριχνεις στην τσιχλα φιλε
όπως τα λες τα bornaghi σκορπάνε και τα lambro όχι.Εγω περνω καλύτερα αποτέλεσματα με 70χιλ. bornaghi steel 36γρ. και lambro biturbo steel 76χιλ. 36γρ. Αλλά με τα bornaghi απο μακριά δυσκολεύομαι να παρω παπι και απο κοντα μια χαρα. Αλλά με τα lambro ανάποδα απο κοντα δυσκολεύομαι και απο μακρια μια χαρα. Γι'αυτό ρωταω τι διαφορα ενος μαγκνουμ καλυκα στα ιδια γραμμάρια σκαγια
Άστον να λέει....μπλουζάκια της Browning φοράει...Δημήτρη είσαι προκατειλημμένος με τις benelli ... το λέει και το όνομά σου
Τα φοράει για να ζηλέψει η benelli και να έχει και καμιά αστοχία ...Άστον να λέει....μπλουζάκια της Browning φοράει...
Τα βρο ειναι δυναμη Κωστα , καλαμπουρι κανουμε , σε λιγο μπαινω κ teαm fabarm με μια παλια Ellegi αν το εγραψα σωσταΆστον να λέει....μπλουζάκια της Browning φοράει...
Αμα είναι κ 76cm.........γ@ματα με κεφαλαία γράμματα φίλε....σε λιγο μπαινω κ teαm fabarm με μια παλια Ellegi αν το εγραψα σωστα
Οχι , ειναι 71 , δωρο απο μια θεια , πολυ παλιο το τουφεκι , σκοτωνει καθολου ;;;Αμα είναι κ 76cm.........γ@ματα με κεφαλαία γράμματα φίλε....
Ρε φιλέ...η κοψιά της είναι ίδια με τη δική μου (jupiter)...αδελφές είναι με τα ίδια εντόσθια....αλλά και εσύ τώρα πας να μπλέξεις με ζημιάρικα όπλα....τα οποία δν σκοτώνουν....Οχι , ειναι 71 , δωρο απο μια θεια , πολυ παλιο το τουφεκι , σκοτωνει καθολου ;;;
Λες να την πατησω κ να παει το κλαμπανισμα φουλ ρε φιλε ;;;;Ρε φιλέ...η κοψιά της είναι ίδια με τη δική μου (jupiter)...αδελφές είναι με τα ίδια εντόσθια....αλλά και εσύ τώρα πας να μπλέξεις με ζημιάρικα όπλα....τα οποία δν σκοτώνουν....
76 και φουλ είναι του πατέρα μου, αλλά την έχει καβαντζωσει ο αδερφός μου!!!Αμα είναι κ 76cm.........γ@ματα με κεφαλαία γράμματα φίλε....
Πάρτη εσύ κ αν κλαμπανίζεις, τότε θα την αγοράσω εγώ για να μη στεναχωριέσαι...Λες να την πατησω κ να παει το κλαμπανισμα φουλ ρε φιλε ;;;;
Ξέρει τη κάνει ο Αργύρης...76 και φουλ είναι του πατέρα μου, αλλά την έχει καβαντζωσει ο αδερφός μου!!!
Κατι ξερει ο παλιος..πλακα πλακα ενα ελαφακι παντα πρεπει να βρισκεται μεσα στην ντουλαπα τα χω σε μεγαλη εκτιμησηΆστον να λέει....μπλουζάκια της Browning φοράει...
Εσενα ενα ειναι το μελλοντικο σου οπλο benelli beccaccia cal. 20 και ενα κοντεϊνερ για να χωρανε τα υλικα που θα μαζεψεις για να γεμιζειςΠάρτη εσύ κ αν κλαμπανίζεις, τότε θα την αγοράσω εγώ για να μη στεναχωριέσαι...