Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και για να συμπληρώσω κάτι ακόμα δεν γνωρίζω αν είχε πουλια και τι καρπωσεις έγιναν ...το μόνο σίγουρο είναι ότι είχε αρκετό κόσμο το πρωί προς τα εκει
Κάποιος που να πήγε και να ξέρει καλύτερα υπάρχει να βοηθήσει?
Εγώ ήμουν είχε κάρπωση απο πολλούς αλλά και πολύ Καζαντζίδη

Σιγουρα αταλαντη.. για τους αλλους δεν ξερω αλλα ειδα τρελα πουλια και απο παλικαρια που κανουν καρτερι μονο
Αν είχε η γραμμή Αταλάντη Μόδι μόλις λίγο σφίξει ο καιρός θα φορτώσει πουλιά ο Μώλος και ίσως και μπεκάτσα

Αν είχε η γραμμή Αταλάντη Μόδι μόλις λίγο σφίξει ο καιρός θα φορτώσει πουλιά ο Μώλος και ίσως και μπεκάτσα
Μακαρι να γινει κατι.. εγω το αλλο σκ θα παρω το αμαξι και οπου βγαλει εχω σαλταρει.. ολο φολες τρωω

Βλέπω το επόμενο 10 ήμερο χιονοπτώσεις και από ράχες Πελασγία και προς τα κάτω αλλά και κεντρικότερα Αμφίκλεια ίσως και ψηλότερα Σωτηρίτσα τσιχλομαχες και μπεκατσούλες.
Απ το στομα σου και στου θεου τ'αυτι

Βλέπω το επόμενο 10 ήμερο χιονοπτώσεις και από ράχες Πελασγία και προς τα κάτω αλλά και κεντρικότερα Αμφίκλεια ίσως και ψηλότερα Σωτηρίτσα τσιχλομαχες και μπεκατσούλες.
Μεγαλη μπουκιά φάε μεγαλη κουβέντα μην λες και για τα χιόνια και για τις τσιχλες!

Στο απογευματινό δεν είδα ούτε μια!!! Πιο πάνω χεστηκαν στο τουφεκιδι.

Βγάλαμε 4 σήμερα χαλαρά πρωτι φορά μετά από χρόνια που πήγα για μπεκάτσα … το υδρόβιο και η μπεκατσα μας έσωσαν φετος

Θα κινηθούν τα πουλιά που υπάρχουν και κάποια επιστροφια αλλά θα είναι που θα τα πετύχεις και μια δυο μέρες και τα μέρη που ανέφερα είναι κλαδικά για κακοκαιρίες ειδικά αν οι άνεμοι είναι ανατολικοί ο Ερμής κάνει τούμπα και το ζώδιο του σκύλου στη Κίνα Καβαλάει τη χελώνα. χωρίς πλάκα ξεχωρίστε τα παραπάνω σοβαρά γιατί ισχύουν .

Θα κινηθούν τα πουλιά που υπάρχουν και κάποια επιστροφια αλλά θα είναι που θα τα πετύχεις και μια δυο μέρες και τα μέρη που ανέφερα είναι κλαδικά για κακοκαιρίες ειδικά αν οι άνεμοι είναι ανατολικοί ο Ερμής κάνει τούμπα και το ζώδιο του σκύλου στη Κίνα Καβαλάει τη χελώνα. χωρίς πλάκα ξεχωρίστε τα παραπάνω σοβαρά γιατί ισχύουν .
κινούνται τα πουλιά συνεχώς! Εκει που κλασανε στο τουφεκιδι απόψε πριν 4 μέρες 2 όπλα κάψαμε 6 φυσιγγια και πήραμε 3 τσίχλες και οι δύο μαζί. Επισης εκει που πήγα απόψε χθες πέρασαν 50 πουλιά αλλά λόγω δυνατού νότια δεν μπόρεσα να τα βάλω χέρι. Αποψε με άπνοια δεν πέρασε ούτε ένα. Άρα κάθε μέρα άλλη μέρα! σήμερα έχει εδώ και αύριο έχουν εξαφανιστεί.

Σε όλη την Κέρκυρα Ηλία ;
Εδώ έχει περισσότερες από πριν αλλά καμιά σχέση με άλλες χρονιές.
Δεν ξέρω νότια τι γίνεται βασιλη εγώ μενο βοριά άκρη τέλειος η χρόνια είναι για κλάματα λεμε στην κυχλα

Status
Not open for further replies.
Back