Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πόσο σίγουρο είναι ότι είναι αληθινά;
Εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε;
Καρτέρι;;; 😳
Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν ημουν εκει... Τον ενα ανθρωπο που βαρεσε τα πουλια τον ξερω και δεν ειναι ψευτης! Ουτε προκειτε να εχει ψευτικη φωτο ... Απο κει και περα δυστηχως ουτε εγω βρισκω πουλια και ειμαι και εγω τρελα απελπισμενος

Πόσο σίγουρο είναι ότι είναι αληθινά;
Εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε;
Καρτέρι;;; 😳
Θυμήθηκα μια χρονιά με χιόνι στην Αταλάντη μαθαίνω οτι τα κάψανε, την επόμενη μέρα είχα ρεπό, πάω δεν είχε τίποτα συναντάω κυνηγό που ήταν και τις 2 μέρες και μου λέει πράγματι χθες καηκε ο τόπος την αμέζως επόμενη , εξαφανιζόλ...

Θυμήθηκα μια χρονιά με χιόνι στην Αταλάντη μαθαίνω οτι τα κάψανε, την επόμενη μέρα είχα ρεπό, πάω δεν είχε τίποτα συναντάω κυνηγό που ήταν και τις 2 μέρες και μου λέει πράγματι χθες καηκε ο τόπος την αμέζως επόμενη , εξαφανιζόλ...
2 -3 Ιανουαρίου 2015... εκεί ήμουν κ τις 2 μερες;)

Συλλεκτική φωτό… !!!!;
Ηλία καθόμασταν για τα περιστέρια και ήρθε και έκατσε στα δέκα μέτρα δίπλα μου. Έβγαλα το κινητό, την τράβηξα 7-8 φωτογραφίες επειδή έχω και μια μπαχατέλα κινητό και δεν βγάζει καλές και αυτή καθόταν αμέριμνη και ποζάριζε.

Ηλία καθόμασταν για τα περιστέρια και ήρθε και έκατσε στα δέκα μέτρα δίπλα μου. Έβγαλα το κινητό, την τράβηξα 7-8 φωτογραφίες επειδή έχω και μια μπαχατέλα κινητό και δεν βγάζει καλές και αυτή καθόταν αμέριμνη και ποζάριζε.
Δεν της έριχνες το κινητό να πέσει?

Δεν κερασες μολύβι;;;

Εγώ θα την εκανα να δει τα ραδίκια από κατο!!!! .my man.

45 λεπτά περπατητό σήμερα το μεσημέρι (πιο πολύ για την άσκηση και το κυνήγι η αφορμή) και καπάκι μισή ώρα καρτέρι. Στο περπατητό έριξα 3 φυσίγγια, και πήρα τον πρώτο και μοναδικό κότσυφα της σεζόν! Στο καρτέρι ενώ είχα πιάτο κάτω μου έναν ημιορεινό ελαιώνα μικτό με πουρνάρια, ούτε είδα πετούμενο.... Βέβαια πιο πάνω πέσαν καμιά 25αριά τουφεκιές, εγώ δεν ξέρω τα καρτέρια της περιοχής, έκατσα κάπου που μου φάνηκε καλά, ίσως να ανέβαιναν πουλιά σε κάνα ρέμα ή χούνη γιατί κόντεψε να μου ξεβιδωθεί το κεφάλι να ψάχνω τι χτυπούσανε! (ημιορεινή Φωκίδα)

Για όλα φταίω εγώ.

Είμαι τόσο γκαντέμης που φόρτωσα φυσίγγια και εξαφανίστηκαν τα πουλιά.

Το 19 έπιασα δουλειά στο αεροδρόμιο και το 20 έκλεισαν τα αεροδρόμια.

Χρυσάφι πιάνω και γίνεται στάχτη.
Mήπως έχεις καμμιά συγγένεια με τον ΚΟΥΛΗ;:D

Κάθε χρόνο τέτοιαν εποχή, δηλ. Γεναροφλέβαρο, συμβαίνουν μαζικές τσιχλο-μετακινήσεις/μετατοπίσεις προς αναζήτηση τροφής, τόσον καθ' ύψος, όσον και κατά πλάτος...
Έτσι εξηγείται η απότομη/ξαφνική κι έντονη παρουσία τσίχλας - και συνεπώς τσιχλο-ντουφεκιών - σε μέρη που αμέσως πιο πριν δεν είχαν πουλάκια...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back