Και εγω ειδα μπολικες σημερα αλλα εψαχνα μπεκατσες
F & B (FB).περιοχές λένε?
Μη ρωτάς τι έκανε ο Κούλης για σένα...Όχι.
Αλλά από τότε που έγινε πρωθυπουργός έχει καταστρέψει το σύμπαν αλλά και εμένα.
Στα όρη στ άγρια βουνά, στα όρη στ άγρια βουνά, ΣΤΑ ΟΡΗ ΣΤ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ!!!!Μη ρωτάς τι έκανε ο Κούλης για σένα...
Αναρωτήσου τι έκανες εσύ για τον Κούλη...
Που μια φορά τον μήνα τον στέλνεις τριήμερο σε σαλέ για να ξεκουραστεί από τις μαλακίες που του φορτώνεις... Όχι εσύ προσωπικά Στέλιο γενικά μιλαω![]()
Παρατηρημένο.Κάθε χρόνο τέτοιαν εποχή, δηλ. Γεναροφλέβαρο, συμβαίνουν μαζικές τσιχλο-μετακινήσεις/μετατοπίσεις προς αναζήτηση τροφής, τόσον καθ' ύψος, όσον και κατά πλάτος...
Έτσι εξηγείται η απότομη/ξαφνική κι έντονη παρουσία τσίχλας - και συνεπώς τσιχλο-ντουφεκιών - σε μέρη που αμέσως πιο πριν δεν είχαν πουλάκια...
πολύ σωστή σύνταξη με "το δέον" στην αιτιατική, αντί της λανθασμένης γενικής ("του δέοντος"). Μπράβο Νικόλα!υπέρ το δέον
Για γουρούνι καλάΚαλησπέρα σε όλους!
Κυνήγι στην Φθιώτιδα...μετρημένα τα πράγματα! Καλύτερα όμως από τις φόλες των προηγούμενων εξορμήσεων!
Προσδοκούμε σε κάτι καλύτερο...στο επερχόμενο ταξίδι μας στα Γρεβενά...για 5 ημέρες! Πάμε για γουρούνι και ατσαλόφτερες!
Την επόμενη Τετάρτη θα σας δώσω ανταπόκριση!
Από Γρεβενά μαθαίνω ότι έχει πέσει γκρίνια φέτος από την απουσία των γαλάζιων ... οπότε αναμένουμε ανταπόκριση!!ατσαλόφτερες
Δίκιο έχεις.....τα ίδια ακούμε και εμείς και αναμένουμε το γύρισμα του καιρού αυτής της εβδομάδας....μπας και αλλάξει η εικόνα!Από Γρεβενά μαθαίνω ότι έχει πέσει γκρίνια φέτος από την απουσία των γαλάζιων ... οπότε αναμένουμε ανταπόκριση!!
Δίκιο έχεις.....τα ίδια ακούμε και εμείς και αναμένουμε το γύρισμα του καιρού αυτής της εβδομάδας....μπας και αλλάξει η εικόνα!
Δώσε πόνο Δημήτρη.Πηγα απόψε εκεί που ακούγονταν οι πολλές τουφεκιες χθες. Τελικα έπεφταν ακόμη πιο πάνω!!! Ημουν τελείως μόνος εκεί όμως και μου άρεσε. Τουφεκισα 8 πουλιά και τα πήρα όλα με 9 φυσιγγια και τα βρήκα όλα. Περιπου 15 πέρασαν όλα κι όλα.View attachment 65525
Καλό ποσοστό ευστοχίας!!!Πηγα απόψε εκεί που ακούγονταν οι πολλές τουφεκιες χθες. Τελικα έπεφταν ακόμη πιο πάνω!!! Ημουν τελείως μόνος εκεί όμως και μου άρεσε. Τουφεκισα 8 πουλιά και τα πήρα όλα με 9 φυσιγγια και τα βρήκα όλα. Περιπου 15 πέρασαν όλα κι όλα.View attachment 65525
Εχεισ τρελανει κοσμο κοσμο πολυ !!!!Πηγα απόψε εκεί που ακούγονταν οι πολλές τουφεκιες χθες. Τελικα έπεφταν ακόμη πιο πάνω!!! Ημουν τελείως μόνος εκεί όμως και μου άρεσε. Τουφεκισα 8 πουλιά και τα πήρα όλα με 9 φυσιγγια και τα βρήκα όλα. Περιπου 15 πέρασαν όλα κι όλα.View attachment 65525
εύκολα πουλιά εκτός από το κοτσυφι.Καλό ποσοστό ευστοχίας!!!
Μπράβο!
Αντε που έχω τρελάνει κόσμο ρε φίλε με 8 πουλια.Το έχω ξαναπεί ότι με πάει ζουμί στην τσίχλα όπως λέει και μια ψυχή @PredatoZΕχεισ τρελανει κοσμο κοσμο πολυ !!!!![]()
Βάρα Μητσάρα πατριδάρα KillDimara!!!!εύκολα πουλιά εκτός από το κοτσυφι.
Αντε που έχω τρελάνει κόσμο ρε φίλε με 8 πουλια.Το έχω ξαναπεί ότι με πάει ζουμί στην τσίχλα όπως λέει και μια ψυχή @PredatoZ