Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν γνωρίζω τα νομικά τερτίπια αλλά αν πέσεις σε μαλακά δικαστή και σε δικάσει για απείθεια μπλέκεις παραπάνω .Νόμοι υπάρχουν αλλά ερμηνεύονται κατά το δοκούν και η αστυνομία βάση νόμου για να σε σταματήσει πρέπει αυτός που κάνει σήμα να φοράει ενδεικτικά της τροχαίας λέει ο νόμος (Τελαμώνα) δηλ αλλιώς φεύγεις αλλά αν το κάνεις μετά θα τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Σε ευχαριστώ να είσαι καλά
Για Κυριακή εκεί έχουμε καταλήξει αν επιτρέπεται η κομποταδες
Εγώ θα πάω αύριο μία βόλτα από εκεί οπότε το μεσημέρι θα έχετε ανταπόκριση και ο φίλος με τον γιό του θα πάει Κυριακή Πελασγία!!!

Εγώ θα πάω αύριο μία βόλτα από εκεί οπότε το μεσημέρι θα έχετε ανταπόκριση και ο φίλος με τον γιό του θα πάει Κυριακή Πελασγία!!!
Ρωτήσανε αν έχει χιόνι στη Πελασγία ;
Αλλά τόσοι κυνηγοί που θα πάνε την Κυριακή και το πατήσουν παει έλιωσε

Σε ευχαριστώ να είσαι καλά
Για Κυριακή εκεί έχουμε καταλήξει αν επιτρέπεται η κομποταδες
Kαι εγω χρωνια κυνηγαω στους κομποταδες και πολες φορες με τον κυριο Νικο που τον ξερεις εμαθες αν πεζει τιποτα εκει

Μπορείς να αρνηθείς να παραδώσεις το όπλο στην αστυνομία;; γιατί έχω την αίσθηση ότι αν δεν το δώσεις, θα φύγεις κ με χειροπέδες 😅
Όχι δεν μίλησα για αστυνομία! Μίλησα για δασαρχείο η αστυνομία έχει δικαίωμα να πάρει το όπλο μιας και είναι η υπηρεσία που εκδίδει την άδεια. Άλλο είπα ότι η αστυνομία συνήθως δεν έρχεται μα σου πάρει το όπλο αν δεν υπάρχει η απόφαση κατάσχεσης από το δικαστήριο.

Άγιο Στέφανο σήμερα είχε ακόμα πολύ χιόνι οπότε μάλλον στο Καπανδρίτι τα ίδια και χειρότερα!!!
Κατάλαβα οποτε δε βγαίνουμε προς τα πάνω
Θα πάμε για καμία καρακαξα στο πικερμι το πρωί για κανένα δυο τρεις ώρες

Καλημέρα σε όλους! Κ. Χάρη Π χρόνια πολλά για τη γιορτή σας! Επειδή και εμένα με τρώει για τα Πολιτικά, εχθές μίλησα με μια θεία μου που μένει μόνιμα δίπλα σε παραλιακό beach bar (tuz) και μέχρι εχθές το απόγευμα, είχε καμία 15αρια πόντους χιόνι παντού.. Πιο ψηλά σίγουρα περισσότερο! Τώρα αν έπιασε βροχή και το φάει είναι άλλο θέμα.. Εχθές κατηφορισα με τον πατέρα μου στο Χιλιομόδι και το μόνο που καταφέραμε ήταν 180 χλμ, ένα σκασμό διόδια και ένα κοτσυφι... Οπότε για αύριο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Αν και έχω και στο μυαλό μου και πιο νότια κομμάτια της Ευβοίας... Αν πάντως κάποιος συνάδελφος πάει σήμερα ας μας ενημερώσει για την κατάσταση...

Status
Not open for further replies.
Back