Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Του σκοτωμού έφυγα από το σπιτι στις 3,45 για Μεσόγεια.
Παω στο πρώτο μερος και πανω που παρκάρω και κατεβαίνω ,να σου ο τσοπάνης με καμια 100 πρόβατα και σκυλιά .Ου να σου ....
Μαζευω τον σκυλο παμε παραπέρα .Μια ώρα περπάτημα πήρα 2 τσιχλες και είδα αλλη μια . Αλλάζω μέρος και πάνω που παρκάρω σε χωματόδρομο ,να σου ο γύφτος με το σαράβαλο ισα να τσουλάει και να κοιτάει. Που να πάρει απόψε .....ξανα μέσα για παραπέρα. Πέφτω πάνω σε τσαντήρια :mad: .
Άντε αλλού πάλι...Με τα πολλά πηρα άλλη μια .Περασαν 6 τσίχλες ανάμεσα στις ελιές γυρω στις 6,30 σε υψος 3μ Ουτε που τις διέκρινες.
Αγχωτικά δε γίνεται ουτε κυνηγι της πλάκας. Ετσι καταντάει βάσανο.
Τέτοια περίοδο κάθε χρόνο έβρισκες πουλάκια στα Μεσόγεια .Σήμερα χάλι μαύρο.
Πρώτη φορά στη ζωή μου που λέω ,αντε να τελειώσει να ησυχάσουμε !
Φίλε άκου.πηγαινε κάνε αίτηση στο δημαρχείο ν αλλάξεις το επίθετο σου σε ζολωτακης αχαχαχα

νομίζω ότι έχει δικαίωμα για έλεγχο όταν σε δει και κινείσαι σε βουνό, δασος,
Δε νομιζω η θηροφυλακή έχει το δικαίωμα να σταματήσει ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο και να του κάνει έλεγχο. Όμως και έτσι να είναι δεν είναι απλά τα πράγματα Η μελαχρινοί τραβάνε και όπλα , μπορεί να χρειαστεί και καταδίωξη, δεν είναι αστεία τα πράγματα. Είναι παραβατικη δραστηριότητα και είναι καθαρά δουλειά της αστυνομίας.

Δε νομιζω η θηροφυλακή έχει το δικαίωμα να σταματήσει ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο και να του κάνει έλεγχο. Όμως και έτσι να είναι δεν είναι απλά τα πράγματα Η μελαχρινοί τραβάνε και όπλα , μπορεί να χρειαστεί και καταδίωξη, δεν είναι αστεία τα πράγματα. Είναι παραβατικη δραστηριότητα και είναι καθαρά δουλειά της αστυνομίας.
Ναι μπορεί.Δεν λίγες οι φορές που έπιασαν σε ιχ αυτοκίνητα κρέατα κατεψυγμένα από απαγορευμένα θηράματα.

και εγώ Δημήτρη δεν είμαι σίγουρος....αλλά ακούω κατά καιρούς..ότι κάνουν σήματα σε διάφορους που κυκλοφορούν στο βουνό να σταματήσουν (λαθροκυνηγους) χωρίς να ξέρουν ότι είναι, και αυτοί την κοπανάνε, τους τρακαρουν...και ξεκίνα καταδίωξη

οταν θα παρουν σωστο μαθημα τοτε θα σταματησουν και σωστο μαθημα δεν θελει να τους δωσει η αστθνομια... να ξερετε ομως οτι θα παρει και εμας η μπαλα....και ενα ζωντανο παραδειγμα εγω πριν 10 χρονια περιπου... ειμαι στο καφε μεσα στο κατ και περιμενω να ερθη η ωρα να με δει ενας γιατρος για τη μεση μου, ξαφνικα ακουω μια γυναικα να ουρλιαζει και να λεει ''βοηθεια ασε με κτλπ'' ειναι ενας ''τετοιος'' και της εχει παρει την τσαντα και τρεχει ... για κακη του τυχη ακουω εγω και αλλα 2 παλικαρια και τρεχουμε και τον πιανω εγω και τον εχω κατω και του παταω το σβερκο... ερχεται η γυναικουλα καμια 70+ χρονων μας δινει τις ευχες τις και σκανε 2-3 παλιο πο@@νες και ενας παλιο που@@@ρας και μου λενε καλα πως κανεις ετσι δεν τη σκοτωσε κιολας ασε τον ανθρωπο ,και με το που το λενε απλα σβησανε ολα...... τον αφηνω εκει και παω και καθομαι στο κυλικιο ερχονται μαζι μου 2-3 αγνωστοι καθομαι καθονται και αυτοι και δεν μιλαω και εκει καταλαβα ποσο σαπια μυαλα υπαρχουν.(ειχαμε καλεσει αστυνομια και τον αφησαν να φυγει)
Τα ίδια έπαθα και εγώ μέσα στο αστικό Θεσσαλονίκη...

Και βλέπω μια οπαδό της ρωμα να βάζει χέρι στην τσάντα μιας κοπέλας

Την πιάνω από τα Μαλλια και της λέω άσε ότι κρατάς..

Πέφτει η γαμιολα κάτω και κάνει την πεθαμενη... Γυρνάνε όλοι και μου λένε τι έκανες και τέτοια και σκυβουν από πάνω της να της κάνουν αέρα κτλ ρε ζώα κλεφτρόνι είναι ξυπνάτε η κοπέλα κατάλαβε και με ευχαριστούσε

Στην επόμενη στάση γίνετε λάζαρος και πετάγεται έξω είχε πέσει δίπλα στην πόρτα ή πονηρή βέβαια όπως έφευγε της έριξα μια κλοτσιά να με θυμάται και κατέβηκε με τα μούτρα

Τέτοιες μέρες και με θερμοκρασία μέρη που βλέπουν θάλασσα είναι ύποπτα.
Και ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ είναι ύποπτος και ανατολικά και δυτικά .
(Και εμείς είμαστε όμως υποψιασμένοι)
Και το αεράκι που έχει.....για Παγασητικό κόλπο τριγύρω...και Άρτες ,Πρέβεζες....;)

νομίζω ότι έχει δικαίωμα για έλεγχο όταν σε δει και κινείσαι σε βουνό, δασος,
Mην ξεχνάμε ότι οι θηροφύλακες είναι άοπλοι και δεν έχουν τον αριθμό αλλά και τον εξοπλισμό-οργάνωση της ΕΛ.ΑΣ.Επομένως ο άλλος φοβάται,ακόμα και αν θεωρητικά έχει το δικαίωμα να παρέμβει.Για μένα,επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι,πρώτα φταίει η εκάστοτε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ και μετά φυσικά και η Αστυνομία!

Τα ίδια έπαθα και εγώ μέσα στο αστικό Θεσσαλονίκη...

Και βλέπω μια οπαδό της ρωμα να βάζει χέρι στην τσάντα μιας κοπέλας

Την πιάνω από τα Μαλλια και της λέω άσε ότι κρατάς..

Πέφτει η γαμιολα κάτω και κάνει την πεθαμενη... Γυρνάνε όλοι και μου λένε τι έκανες και τέτοια και σκυβουν από πάνω της να της κάνουν αέρα κτλ ρε ζώα κλεφτρόνι είναι ξυπνάτε η κοπέλα κατάλαβε και με ευχαριστούσε

Στην επόμενη στάση γίνετε λάζαρος και πετάγεται έξω είχε πέσει δίπλα στην πόρτα ή πονηρή βέβαια όπως έφευγε της έριξα μια κλοτσιά να με θυμάται και κατέβηκε με τα μούτρα
Σε ποιο νούμερο γραμμής του ΟΑΣΘ έγινε αυτό αδερφέ;

οταν θα παρουν σωστο μαθημα τοτε θα σταματησουν και σωστο μαθημα δεν θελει να τους δωσει η αστθνομια... να ξερετε ομως οτι θα παρει και εμας η μπαλα....και ενα ζωντανο παραδειγμα εγω πριν 10 χρονια περιπου... ειμαι στο καφε μεσα στο κατ και περιμενω να ερθη η ωρα να με δει ενας γιατρος για τη μεση μου, ξαφνικα ακουω μια γυναικα να ουρλιαζει και να λεει ''βοηθεια ασε με κτλπ'' ειναι ενας ''τετοιος'' και της εχει παρει την τσαντα και τρεχει ... για κακη του τυχη ακουω εγω και αλλα 2 παλικαρια και τρεχουμε και τον πιανω εγω και τον εχω κατω και του παταω το σβερκο... ερχεται η γυναικουλα καμια 70+ χρονων μας δινει τις ευχες τις και σκανε 2-3 παλιο πο@@νες και ενας παλιο που@@@ρας και μου λενε καλα πως κανεις ετσι δεν τη σκοτωσε κιολας ασε τον ανθρωπο ,και με το που το λενε απλα σβησανε ολα...... τον αφηνω εκει και παω και καθομαι στο κυλικιο ερχονται μαζι μου 2-3 αγνωστοι καθομαι καθονται και αυτοι και δεν μιλαω και εκει καταλαβα ποσο σαπια μυαλα υπαρχουν.(ειχαμε καλεσει αστυνομια και τον αφησαν να φυγει)
Και γιατι δεν του εδινε αυτη η οπαδος την τσαντα της να παει στο καλο μην παει ο κοπος του χαμενος;
Αυτο επρεπε να της πεις Λιακο

Τα ίδια κι'εδώ .
Στο περίπτερο μια νεαρή υπάλληλος να μου κάνει μάθημα πώς να
συμπεριφερτώ στον τουρκοκύπριο που έρχεται στα ελεύθερα εδάφη
για τον μεγάλο μισθό καί επιστρέφει στο σπίτι στο κατεχόμενο χωριό μου
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ σε μια λύση του κυπριακού για να ολοκληρώσουν
το σχέδιο κατάληψης όλου του νησιού . Αφού τελείωσα μ'αυτόν ξεκίνησα με την όψιμη
''ανθρωπίστρια '' κοπελίτσα αναδεικνύοντας την απόλυτη άγνοια της ιστορικά του ρόλου των
παρασίτων του νησιού των συνεργατών των Άγγλων .
Είναι must της παραπαίουσας κοινωνίας να εμφανίζεσαι αντιρατσιστής ,ανθρωπιστής ,ακομπλεξάριστος (ξεβράκωτος δηλαδή ) κ.α πολλά .
Μολις ειχαν ανοιξει τα οδοφραγματα
Ειχε περασει και ο νομος για το καπνισμα σε εσωτερικους χωρους
Χειμωνας και εχουμε ανεβει τροοδος δυο ζευγαρια
Μπαινουμε για καφε καπου τιγκα στο κοσμο
Στο διπλα τραπεζι δυο τουρκοκυπριοι να καπνιζουν προκλητικα στον κλειστο χωρο
Εγω και η γυναικα του αλλου ζευγαριου καπνιστες
Μου λεει να αναψω τσιγαρο
Της λεω οι διπλα μας(στο μισο μετρο) καπνιζουν και θα φοβηθεις εσυ;

Αναβει τσιγαρο και σκοπιμα αναβω και εγω!
(Δεν καπνιζω ποτε σε εσωτερικο χωρο δεν το ανεχομαι ουτε καν εγω- χρονια πριν μπει ο νομος - ουτε σπιτι μου ουτε πουθενα)

Τσακ νασου η υπευθυνη του καταστηματος
Να σε παρακαλεσω να σβησει το τσιγαρο απαγορευεται

Ακου να σου πω της λεω(ειμαι και φωνακλας και νευρικος σαν ανθρωπος ολο το μαγαζι ακουγε )

Ειναι ενα τεταρτο που ειμαστε εδω
Οι ´´φιλοι σου διπλα καπνιζουν τοση ωρα- γεματο γοπες το τασακι- και ηρθες να πεις σε εμενα να σβησω το τσιγαρο που μολις αναψα σκοπιμα;
Γιατι;
Αυτοι ειναι εκτος νομου;
Η μηπως ειναι σπιτι τους;
Εγω που ειμαι;

Δεν θα σβησει το τσιγαρο και θα αναψουν ολοι εδω μεσα στο επομενο λεπτο εαν δεν ζητησεις απο τους διπλα να τα σβησουν πρωτοι!!!

Δεν θα μας κανει κουμαντο κανενας σπιτι μας!

Ολο το μαγαζι την καρφωνε με τα ματια

Τσιμουδια δεν εβγαλε!!!
Κατεβασε τα μουτρα
Ειπε στους αλλους να τα σβησουν
Και μολις εσβησαν αυτοι εσβησα και εγω!

Status
Not open for further replies.
Back