Ποια εννοείς Αγριοκοτακια Λευτέρη, ανέβασε μια φωτο να τα δουμε..Αυτά είναι μεγαλύτερα από κόκορα, κοκορακια μάλλον αποκαλούσε αυτα που στην περιοχή μου λέμε αγριοκοτακια ( τετραωνις βονασια)
Ποια εννοείς Αγριοκοτακια Λευτέρη, ανέβασε μια φωτο να τα δουμε..Αυτά είναι μεγαλύτερα από κόκορα, κοκορακια μάλλον αποκαλούσε αυτα που στην περιοχή μου λέμε αγριοκοτακια ( τετραωνις βονασια)
Εγω εβαλα ενα σκουτερ 50ρι και ανεβαίνω..Ξεκινάμε 3 παπάκια για Καρδίτσα
Ζακέτα να πάρεις κι εσύΕγω εβαλα ενα σκουτερ 50ρι και ανεβαίνω..
Από φασα τίποτα ε?κερασια καρδιτσας περασαν 7 τσιχλες
Εαν δεν καει το σκουτερ θα ερθω και εκειΕδώ κ τέσσερις μέρες περνάν καθημερινά πουλια. Καλημερα
Μέχρι να φτάσεις θα έχουμε μπει στις καλές μέρεςΕγω εβαλα ενα σκουτερ 50ρι και ανεβαίνω..
Από φασσες Δημήτρη φάνηκε κάνα βιαστικό κοπαδακι;Εδώ κ τέσσερις μέρες περνάν καθημερινά πουλια. Καλημερα
Έρχονται οι μέρες τους από εβδομάδα. Θα φανούν οι πρώτες περαστικές.Οχι Γιάννη, δεν έχουμε δει ακόμα κάτι .
Από εδώ και πέρα μεχρει αρχές Νοεμβρίου ολλες η μέρες είναι επικίνδυνεςΈρχονται οι μέρες τους από εβδομάδα. Θα φανούν οι πρώτες περαστικές.
Το πρώτο είναι το αγριοκοτακι. Το δεύτερο ο λυρουρος και το τρίτο ο αγριοκουρκοςΠοια εννοείς Αγριοκοτακια Λευτέρη, ανέβασε μια φωτο να τα δουμε..
Το πρωτο δεν ήξερα ότι υπήρχε στην Ελλάδα για το δευτερο δεν είχα ιδέα, για τον αγριοκουρκο ξερω οτι υπαρχει ακομα στη Ροδόπη. Ευχαριστώ φίλε.. Τουλάχιστον τώρα αν τα συναντήσω να ξέρω ποιο είναι το καθένα..Το πρώτο είναι το αγριοκοτακι. Το δεύτερο ο λυρουρος και το τρίτο ο αγριοκουρκος
τιποταΑπό φασα τίποτα ε?
Δε κοιτάς κανένα άλλο μπάσιμο λέω εγώΠαιδιά είμαι σε ένα γάμο σε ένα δάσος στην Αυστρία και έχει πήξει το μάτι μου στα κοτσύφια και τις κυργιαρίνες!!! Όλοι φωτογραφίζονται και πίνουν σαμπάνιες και εγώ τους έχω πλάτη και κοιτάζω τα έλατα και σκεφτόμουν να είχα το δίκανο σε απογευματινό καρτεράκι...
Δεν ξέρει αυτός από τέτοια Χάρη, τσάμπα χαλάς το σάλιο σου.Δε κοιτάς κανένα άλλο μπάσιμο λέω εγώ