Τι πάθανε οι τομάτες σου και έχουν σημαδάκια ;Την ίδια έστειλαν και στον Χάρη...
View attachment 80528
Τι πάθανε οι τομάτες σου και έχουν σημαδάκια ;Την ίδια έστειλαν και στον Χάρη...
View attachment 80528
Από το πολύ το ξύσιμο.Τι πάθανε οι τομάτες σου και έχουν σημαδάκια ;
Η υποβάθμιση των βιοτόπων ειναι βασικη αιτία της μείωσης των πουλιών . Και δυστυχώς δεν θα αλλάξει κάτι και στο μέλλον..Στα βουνά της επαρχίας μου, στα σύνορα με τα Σκόπια, υπήρχαν και τα τρία είδη, ο αγριοκουρκος μάλλον εξαφανίστηκε από το 2000 όταν κόπηκαν όλα τα αιωνόβια δέντρα και αυξήθηκε η όχληση, τα άλλα δύο υπάρχουν ακόμη σε συγκεκριμένα μέρη και δυστυχώς θα έχουν την ίδια τύχη σύντομα. Η καταστροφή του βιοτοπου στην περιοχή μου είναι αδιανόητη για την εποχή μας και μάλιστα οι αρμόδιες υπηρεσίες πρωτοστατούν στο έγκλημα.
Κρεμάει τα πουλιά στην πουλιαστρα και τον τραυματίζουν τα ράμφη όπως περπατάει,τρέχει,πηδάει τις αναβολες...Τι πάθανε οι τομάτες σου και έχουν σημαδάκια ;
Ηπειρος φιλε μου ειναι μονο τα Γιαννενα και η Θεσπρωτια. Τα αλλα ειναι για να χαμε να λεγαμε. Στα γιαννενα λοιπον περισυ που δεν ειχε πουλια 10 του μηνα εριξα 3 κουτια και για να μη χαλασω την καραμπινα εφυγα. Χαλανε αυτες αμα ριχνεις πολλες τουφεκιες. Δεν ειναι σα τα ποζεΣτην Ήπειρο να δούμε θα εμφανιστεί τίποτα ή μόνο οι άλλοι θα καούν στο τουφεκιδι![]()
Βγάζετε γούστα μετά από τα 60...Κρεμάει τα πουλιά στην πουλιαστρα και τον τραυματίζουν τα ράμφη όπως περπατάει,τρέχει,πηδάει τις αναβολες...
Αποκλειεται να πρωτοστατει το Δασαρχειο σε αυτη την κατασταση.Στα βουνά της επαρχίας μου, στα σύνορα με τα Σκόπια, υπήρχαν και τα τρία είδη, ο αγριοκουρκος μάλλον εξαφανίστηκε από το 2000 όταν κόπηκαν όλα τα αιωνόβια δέντρα και αυξήθηκε η όχληση, τα άλλα δύο υπάρχουν ακόμη σε συγκεκριμένα μέρη και δυστυχώς θα έχουν την ίδια τύχη σύντομα. Η καταστροφή του βιοτοπου στην περιοχή μου είναι αδιανόητη για την εποχή μας και μάλιστα οι αρμόδιες υπηρεσίες πρωτοστατούν στο έγκλημα.
Ρε Κωστή μας δουλεύεις;;;εριξα 3 κουτια και για να μη χαλασω την καραμπινα εφυγα. Χαλανε αυτες αμα ριχνεις πολλες τουφεκιες.
Είσαι αισιόδοξος άνθρωπος και βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο.Παλικάρια μετά την Τετάρτη θα εμφανιστούν και μέχρι Κυριακή θα κάνει καλό πέρασμα πιστεύω.
Απλά αλλάζεις το ελατήριο επαναφοράς και βγάζεις τα επόμενα 5000 φυσίγγια.Ωστοσο οσοι εχετε καραμπινες στις τσιχλες κλαφτε τες. Θα τα χαλασετε τα οπλα σας (αν ειναι καραμπινες) με τις πολλες τουφεκιες. Θελει δικανακι και καθε χρονο αλλαγη τις βελονες. Αλλιως, θα απορειτε γιατι παθετε εμπλοκες. Ενας μηχανισμος ειναι η καραμπινα αμα ριχνετε 2 και 3 κουτια καθε βδομαδα ή και συνχοτερα. Παπαλα....
Υπάρχει και η νίντζα. Αθόρυβη αλλά θανατηφόρα!Ωχχχ, άοσμη η βροντερή....
Το 3ο είδα. για το πρώτο ένας οικογενειακός φίλος παλιός κυνηγός 75αρης λέει στα νιάτα του στη περιοχή γεμάτο ήταν οι αγριοκοτες και οι πέρδικες ήταν πολλες στο χωριό έφταναν. Πλέον σπάνια κάνα φασιανό βλέπωΤο πρώτο είναι το αγριοκοτακι. Το δεύτερο ο λυρουρος και το τρίτο ο αγριοκουρκος