Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν έχει τοσα πουλιά με τόσες μέρες νοτιαδες απο Δευτέρα που θα πέσει πολύ η θερμοκρασία και θα έρθουν και χιονακια τι θα γίνει ρε παλικάρια????????
Αν μας άφηνε μια ωρίτσα ακόμη θα το πιάναμε το όριο σημερα!

Last edited:
Αν έχει τοσα πουλιά με τόσες μέρες νοτιαδες απο Δευτέρα που θα πέσει πολύ η θερμοκρασία και θα έρθουν και χρονάκια τι θα γίνει ρε παλικάρια????????
Εύβοια συνάδελφε?

Χόρτασα ύπνο σήμερα! Πάρα πολύ ωραία!
Καλυτερη δουλειά δεν θα μπορούσες να κάνεις φίλε μου...
Τελικά και αέρα έβγαλε και βροχή φάγαμε κατά διαστηματα και πάλι καλά που μας άφησε δυόμιση ωρες να περπατησουμε!Για καρτερι στις μαύρες ούτε λογος. Όσες πέρασαν ούτε με το μάτι δεν προλαβαινες να τις ακολουθησεις πόσο μάλλον με το τουφεκι!!! Στο περπατητο άλλη ιστορία εντελως. Είχε πουλιά και δεν ξεκολλαγαν εύκολα από τους θάμνους και επίσης το περίεργο είναι ότι και τσιχλες και λίγα κοτσύφια ανέμιζαν παρα τα μποφόρ και κάναμε 2-3 εντυπωσιακές βολές! Για την ιστορία 13 εγω με 1 χαμένη και 15 ο κολλητός όλες στο χερι. Αυτές είναι οι δικές μου.
View attachment 37460
Μπράβο ρε φίλε πηγε καλά η έξοδος!

Τελικά και αέρα έβγαλε και βροχή φάγαμε κατά διαστηματα και πάλι καλά που μας άφησε δυόμιση ωρες να περπατησουμε!Για καρτερι στις μαύρες ούτε λογος. Όσες πέρασαν ούτε με το μάτι δεν προλαβαινες να τις ακολουθησεις πόσο μάλλον με το τουφεκι!!! Στο περπατητο άλλη ιστορία εντελως. Είχε πουλιά και δεν ξεκολλαγαν εύκολα από τους θάμνους και επίσης το περίεργο είναι ότι και τσιχλες και λίγα κοτσύφια ανέμιζαν παρα τα μποφόρ και κάναμε 2-3 εντυπωσιακές βολές! Για την ιστορία 13 εγω με 1 χαμένη και 15 ο κολλητός όλες στο χερι. Αυτές είναι οι δικές μου.
View attachment 37460
Μπράβο Δημήτρη,,άντε να βάλει λίγο χιονάκι να έρθουμε κατα 'κει !

Μπράβο Δημήτρη,,άντε να βάλει λίγο χιονάκι να έρθουμε κατα 'κει !
Έχει πουλιά ψηλά και αν τα σφίξει και προστεθουν σε αυτά που είναι ήδη στους κάμπους πιστεύω πως θα γίνει παιχνίδι καλο. Εξάλλου πάντα εδω απο τις γιορτές και μετα έχουμε τα πολλά πουλια.

έχω ρίξει 4 κουτάκια ,,ωραίο φυσίγγι καλά σκοτώματα αλλά είναι νευρικό δεν είναι imperial falcocci που και τα τρία αυτά έχουν ακριβώς ίδιες γεμισιές στα πάντα,,,το Αρτεμις είναι πατημένο πιο κάτω κάτι σαν το ισπανικό imperial
Το Άρτεμις είναι γενικά σαν το ισπανικό imperial; Ρωτάω γτ αυτό ρίχνω κατά βάση και αν είναι ίδιο σε καλύτερη τιμή, θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Αν έχει τοσα πουλιά με τόσες μέρες νοτιαδες απο Δευτέρα που θα πέσει πολύ η θερμοκρασία και θα έρθουν και χιονακια τι θα γίνει ρε παλικάρια????????
Πιστευω τον ξερουν απο πριν τον καιρο τα πουλια μηπωs κουνηθουν και Κυριακη .

Πιστευω τον ξερουν απο πριν τον καιρο τα πουλια μηπωs κουνηθουν και Κυριακη .
Αν έβλεπες αυτή την στιγμή τι γίνεται έξω με τα τσονια θα την ελεγες πιο ζεστά την σκέψη σου για την Κυριακή. Κοπαδιαστα κατά εκατοντάδες περιφέρονται σημερα.

Αν έβλεπες αυτή την στιγμή τι γίνεται έξω με τα τσονια θα την ελεγες πιο ζεστά την σκέψη σου για την Κυριακή. Κοπαδιαστα κατά εκατοντάδες περιφέρονται σημερα.
Αν κόψει ο αέρας και δεν μας πιάσει βροχή εδώ, θα βγω κανένα καρτεράκι! Έφερε το πρωί ίσα ίσα κάτι ψιχάλες, κατάβρεξε το δρόμο και το στέγνωσε απευθείας.

Αν κόψει ο αέρας και δεν μας πιάσει βροχή εδώ, θα βγω κανένα καρτεράκι! Έφερε το πρωί ίσα ίσα κάτι ψιχάλες, κατάβρεξε το δρόμο και το στέγνωσε απευθείας.
Εδώ έριξε καλά κατά διαστηματα.Έκανε 2-3 οn off με δαρτο νερό. Θέλω και εγώ να πάω σήμερα αλλά ο αέρας είναι πρόβλημα εδω. Με τόσο δυνατό νοτια είναι σχεδόν αδύνατο να καρτερωσεις απογευμα.

Εδώ έριξε καλά κατά διαστηματα.Έκανε 2-3 οn off με δαρτο νερό. Θέλω και εγώ να πάω σήμερα αλλά ο αέρας είναι πρόβλημα εδω. Με τόσο δυνατό νοτια είναι σχεδόν αδύνατο να καρτερωσεις απογευμα.
Πιάσε γούβα μέσα κανένα να κόβει και ό,τι θέλει ας γίνει!

Πράγματι, χαμός από μικρόπουλα.

3 πουλάκια παρά τον δυνατό αέρα και ίσα ίσα ένα κατσαφουράκι που άρχισε την ώρα του καρτεριού...View attachment 37507
Ακριβώς τα ίδια και εδω. Σε πέρασα για μια :)

Ο ξάδερφος που πήγε για γρουνι το πρωι μου είπε ότι τους στραβωσαν οι τσιχλες σημερα!!!

Αψηφώντας την πρόβλεψη που έλεγε για βροχή παντού ξεκίνησα για μετά τη Θήβα μεριά. Επιβεβαιώθηκα μιας και μετά τη Θήβα δεν έβρεχε. Άντε καμμία σταγόνα αλλά ούτε καπέλο χρειάστηκα ούτε μπουφάν.
Θηραματικα, φτωχά τα πράγματα. 3 πουλιά κατάφερα στο περπατητο αλλά η βόλτα ήταν όλα τα λεφτά.

Status
Not open for further replies.
Back