τωρα πλεον μονο σκ παιζει κατι αλλα λιγα πραγματα,χρειαζεται μια αλλαγη του καιρου τωρα.
Έρχεται από βδομάδα... Βοριάδες με παγωνιές...!
τωρα πλεον μονο σκ παιζει κατι αλλα λιγα πραγματα,χρειαζεται μια αλλαγη του καιρου τωρα.
δεν δοκιμασες καθολου τα καινουργια?
Οσους βρίσκεται χρόνο καθημερινές, τυπου πριν την δουλεια μια ωριτσα...σας ζηλευω φουλ!
Αλλιώς...σύνταξη!Οσους βρίσκεται χρόνο καθημερινές, τυπου πριν την δουλεια μια ωριτσα...σας ζηλευω φουλ!
Ωραίος!
Ορτύκι είναι ΚυριάκοΩραίος!
Πάνω από το σήμα της Skoda δεύτερο πουλί προς τα δεξιά τί είναι; Κοτσυφίνα και φαίνεται έτσι λόγω φωτός;
Πάνε καμία 10 χρόνια στο Χιλιομόδι πάνω από τις γραμμές του τρένου ακριβώς.Καθομαι μπροστά από τα κυπαρίσσια και πίσω μου ένα υπερυψωμένο κτήμα με ελιές γυαλί σκέτο.Ξηλωνεται μια τσίχλα από κάτι αμπέλια και έρχεται...Τις ρίχνω μία... Πέφτει ξερή.Περναει η ώρα και μου λέει η μαυρομαγατα...Δεν πας να την πάρεις... Ανεβαίνω πάνω και ψάχνω.Βρε εδώ ήταν...Δεν μπορεί! Ξαφνικά βλέπω την τσίχλα να περπατάει με την πλάτη και τα φτερά ανοιχτά στο έδαφος.Παω πιο κοντά και βλέπω ότι είχε πέρα από την δική της ουρά άλλη μία ποντικού.Απο την στιγμή που την είχε δαγκώσει ο μάγκας του την άφησα να την πάει όπου αυτός νομίζει.Εκτός από τα πουλιά που μαζέψαμε βρήκαμε και 11 τσίχλες μόνο
Α στο καλό σου συγκινήθηκα.Πάνε καμία 10 χρόνια στο Χιλιομόδι πάνω από τις γραμμές του τρένου ακριβώς.Καθομαι μπροστά από τα κυπαρίσσια και πίσω μου ένα υπερυψωμένο κτήμα με ελιές γυαλί σκέτο.Ξηλωνεται μια τσίχλα από κάτι αμπέλια και έρχεται...Τις ρίχνω μία... Πέφτει ξερή.Περναει η ώρα και μου λέει η μαυρομαγατα...Δεν πας να την πάρεις... Ανεβαίνω πάνω και ψάχνω.Βρε εδώ ήταν...Δεν μπορεί! Ξαφνικά βλέπω την τσίχλα να περπατάει με την πλάτη και τα φτερά ανοιχτά στο έδαφος.Παω πιο κοντά και βλέπω ότι είχε πέρα από την δική της ουρά άλλη μία ποντικού.Απο την στιγμή που την είχε δαγκώσει ο μάγκας του την άφησα να την πάει όπου αυτός νομίζει.
Μην τον βλέπεις έτσι, έσκυψε και μάζεψε μετά και τους κάλυκες τουΑ στο καλό σου συγκινήθηκα.![]()
Έτσι κι εγώ είχα πάει με ένα φιλαράκι καρτέρι τουφεκάω μία και πέφτει καμιά 10αριά μέτρα μακριά του.Του λέω άντε πάρτην άστην μετά έλεγε, τελοσπάντων πήγαμε μετά και μονο φτερά.Τα βλέπεις του λέω; Δεν μπορούσε να την πάρει ένα βήμα και μπορεί και να την είχε τσεπώσει διότι δεν τον έβλεπα...Πάνε καμία 10 χρόνια στο Χιλιομόδι πάνω από τις γραμμές του τρένου ακριβώς.Καθομαι μπροστά από τα κυπαρίσσια και πίσω μου ένα υπερυψωμένο κτήμα με ελιές γυαλί σκέτο.Ξηλωνεται μια τσίχλα από κάτι αμπέλια και έρχεται...Τις ρίχνω μία... Πέφτει ξερή.Περναει η ώρα και μου λέει η μαυρομαγατα...Δεν πας να την πάρεις... Ανεβαίνω πάνω και ψάχνω.Βρε εδώ ήταν...Δεν μπορεί! Ξαφνικά βλέπω την τσίχλα να περπατάει με την πλάτη και τα φτερά ανοιχτά στο έδαφος.Παω πιο κοντά και βλέπω ότι είχε πέρα από την δική της ουρά άλλη μία ποντικού.Απο την στιγμή που την είχε δαγκώσει ο μάγκας του την άφησα να την πάει όπου αυτός νομίζει.
Μήπως αυτή που δεν έχουν πάει κυνήγι ακόμα εφέτος...να μπουν σε ένα καθεστώς longdownΑ στο καλό σου συγκινήθηκα.![]()
Στο χωριό της Φάβας γίνονται όλα αυτά?Έτσι κι εγώ είχα πάει με ένα φιλαράκι καρτέρι τουφεκάω μία και πέφτει καμιά 10αριά μέτρα μακριά του.Του λέω άντε πάρτην άστην μετά έλεγε, τελοσπάντων πήγαμε μετά και μονο φτερά.Τα βλέπεις του λέω; Δεν μπορούσε να την πάρει ένα βήμα και μπορεί και να την είχε τσεπώσει διότι δεν τον έβλεπα...
Ναι, έχει λάκκο και χάνονται οι τσίχλες!Στο χωριό της Φάβας γίνονται όλα αυτά?
Μιλάς και εσύ ευλογημένη?Μην τον βλέπεις έτσι, έσκυψε και μάζεψε μετά και τους κάλυκες του
Έχει τίμημα να είσαι οικολόγος κυνηγόςΜιλάς και εσύ ευλογημένη?
Σουβλάκια και ύπνο.Είμαι ανάμεσα σε Ξηρονομη, Τανάγρα, Μέγαρα και ύπνο. Ακούω προτάσεις χαχα