Δεν πιστευω για καλο σου θα το εκανε να μην κανεις εξοδα.Ο διρφαρας!!!!
![]()
Δεν πιστευω για καλο σου θα το εκανε να μην κανεις εξοδα.Ο διρφαρας!!!!
![]()
Είδα και πριν που ανέβασε ένα κυνηγετικό σάιτ πολλά τα κοτσύφια.Σκέψου ούτε τα κοτσύφια δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν.Η Δίρφυς χιονισμένη.(παλιά φωτό) Μπας και το ψάχνουν τα κοτσύφια και κατέβουν χαμηλά.
View attachment 37541
Για εμένα λέει. Μην δίνεις σημασια.....Καλησπερα πατριδα ποιος σε παροτρεινε ναι να μην πας.
Μας ξαφνιασες πρωϊ πρωϊ.χαχαΗ Δίρφυς χιονισμένη.(παλιά φωτό) Μπας και το ψάχνουν τα κοτσύφια και κατέβουν χαμηλά.
View attachment 37541
Εσύ φταις που τον πίστεψες!Ναι Ευβοια.
Εκει που λυσσαξε να μας λεει να μην ερθουμε γιατι δεν εχει πουλια..
![]()
Ρε τον γκαντεμοσαυρα!@Θοδωρής-Εύβοια , τελικά με γκαντεμιασες ρε! 7.456 μέτρα έγραψε το κοντέρ σήμερα και η αναλογία ηταν τσιχλα ανα χιλιόμετρο....
Άστα , καλύτερα να με καλημεριζε ο Μητσοτάκης.....Ρε τον γκαντεμοσαυρα!
Παυλο πως τα βλεπεις τα φυσίγγια με αυτο τον καιρό;;;Σήμερα είχε Άρτεμις
View attachment 37547
φυσιγγάρες είναι Κώστα,,προχθές που κυνήγησα με βροχή και πολύ υγρασία είχα έντονη ανάκρουση αλλά τράβαγε το φυσίγγι όχι πως δεν σκότωνε,,σήμερα με στεγνό καιρό και κρύο καπου στους 10c στο ρέμα που κυνήγησα δεν το κατάλαβα καν,,το Νο9 κόβει με 4* πολύ μακρύα,ξέρανα και μια καρακάξα που είχε τουφεκηθεί και ανέβαινε συνέχεια ,έριξα για πλάκα και έπεσε στουπί διπλωμένηΠαυλο πως τα βλεπεις τα φυσίγγια με αυτο τον καιρό;;;
Δωσε λεπτομέρειες...
Καλημερα παιδες.....και τα 28γραμμαρια θελουν την συνηθεια τους....αλλα και μια χαρα ανταποκριθηκαν....ειδικα σε μια μακρινη τουφεκια εμεινα αφωνος.....με 3*!!
@Θοδωρής-Εύβοια , τελικά με γκαντεμιασες ρε! 7.456 μέτρα έγραψε το κοντέρ σήμερα και η αναλογία ηταν τσιχλα ανα χιλιόμετρο....
Ναι Νικολα....ειναι του αδερφου μου....τα εχω περιποιηθει με birchwood stain walnut και true oil ...σχεδον μια 3ετια πριν....εννοειται και τριψιμο με γυαλοχαρτα κλπ...! Αν και super magnum καλα τα παει τα 28 γραμμαρια....Aρκετά όμορφα και περιποιημένα ξύλα για όπλο ΒAIKAL βλέπω Άλεξ...!
Μήπως τα έχεις αναβαθμίσει εσύ after market, εννοώ να τα έχεις κάνει καμιά βαφή όπως λινέλαιο ας πούμε...;