Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίος ρε Σάκη, άργησες φέτος με τα τσιχλάκια..
δεν αργησα καθολου φιλεμου γιαννηηηη, σχεδων καθε απογευμα πηγαινω απλα δεν ποσταρηζα 5 6 7 τσιχλονια, παντως πουλια εχουμε τα φυσιγκια τελειωνουνε και μαλλων παω απο βδωμαδα για αγωρα κανα δυο κουτεςςς ;)

δεν αργησα καθολου φιλεμου γιαννηηηη, σχεδων καθε απογευμα πηγαινω απλα δεν ποσταρηζα 5 6 7 τσιχλονια, παντως πουλια εχουμε τα φυσιγκια τελειωνουνε και μαλλων παω απο βδωμαδα για αγωρα κανα δυο κουτεςςς ;)
Αυτά είναι, σε ζηλεύω με την καλή έννοια Σάκη που μπορείς να είσαι έξω καθημερινά διπλα από το σπίτι σου. :)
Φόρτωσε φυσιγγια γιατι αν πιάσουν τα κρύα βλέπω να μην σου φτάνουν ούτε δύο κούτες.

Αυτά είναι, σε ζηλεύω με την καλή έννοια Σάκη που μπορείς να είσαι έξω καθημερινά διπλα από το σπίτι σου. :)
Φόρτωσε φυσιγγια γιατι αν πιάσουν τα κρύα βλέπω να μην σου φτάνουν ούτε δύο κούτες.
Είδες Γιάννη αν έχεις μάθει σε αυτήν την ζωή και μετά δεν μπορείς πως σου φαίνεται...

Είδες Γιάννη αν έχεις μάθει σε αυτήν την ζωή και μετά δεν μπορείς πως σου φαίνεται...
Άστα φίλε.Περιμένω να ανέβει Εύβοια για να έρθουν οι τσίχλες προς τα εδώ. .yel.
topic. γιατί το αποτελειώσαμε το Τσίχλα-Κοτσύφι.

Σάκη να έρθω πάνω να με πας στο καρτερι και να σου φέρω ένα πορτ-μπαγκάζ καπελα????
Πατρίδα να έρθω πάνω να με πας στο καρτέρι και να μου δώσεις ένα πορτ-μπαγκάζ τυριά και από τα ζα σου????

Ακριβώς, να είμαστε καλά , να έχει πουλιά και θα κάνουμε δουλειά με ολα. Αρκεί να μην μας πιάσει ο @Θοδωρής-Εύβοια στο στοματάκι του! View attachment 37591View attachment 37592
Άστα να πάνε όταν του τα έχωνα με λέγατε κακό. Είναι καλός ο Χρήστος τώρα;;;; .my man..yel.
Δεν ειναι του επιπεδου μου να μιλαω με θηρευτες.

Ερχεται η ωρα σας.Η ραγδαια εξαπλωση του κοινωνικοπολιτικου ρευματος του ΕθνικοΚυνηγισμου,με κυρια στοιχεια την αναδειξη και την απολυτη προσηλωση στην Αρεια φυλη των ΚΥΝΗΓΩΝ,με την ακραια μορφη αντιΘηρευτισμου και απορριψη ολων των παλαιομοδιτικων αποψεων και μεσων,οπως φθηνα οπλα (baikal @tasos hunter ) και ρουχα,με τη δημιουργια στρατοπεδων συγκεντρωσης ολοκαυτωματος φτωχομπινεδων θηρευτων,θα επελθει η "Τελικη Λυση" και η αλλαγη της κοινωνιας με την υπαρξη αποκλειστικα και μονο Αρειων Κυνηγων.

Υ.Γ.Ουπς,τωρα το θυμηθηκα.Ουτε εγω εχω σκυλι:(

Υ.Γ.2.It was at this moment,tha i knew,i fucked up.:rolleyes:

Υ.Γ.3Τα εχω κανει ολα π@@@@να:D

Last edited:
Δεν ειναι του επιπεδου μου να μιλαω με θηρευτες.

Ερχεται η ωρα σας.Η ραγδαια εξαπλωση του κοινωνικοπολιτικου ρευματος του ΕθνικοΚυνηγισμου,με κυρια στοιχεια την αναδειξη και την απολυτη προσηλωση στην Αρεια φυλη των ΚΥΝΗΓΩΝ,με την ακραια μορφη αντιΘηρευτισμου και απορριψη ολων των παλαιομοδιτικων αποψεων και μεσων,οπως φθηνα οπλα (baikal) και ρουχα,με τη δημιουργια στρατοπεδων συγκεντρωσης ολοκαυτωματος φτωχομπινεδων θηρευτων,θα επελθει η "Τελικη Λυση" και η αλλαγη της κοινωνιας με την υπαρξη αποκλειστικα και μονο Αρειων Κυνηγων.

Υ.Γ.Ουπς,τωρα το θυμηθηκα.Ουτε εγω εχω σκυλι:(

Υ.Γ.2.It was at this moment,tha i knew,i fucked up.:rolleyes:

Υ.Γ.3Τα εχω κανει ολα π@@@@να:D
Ποιο μπαικάλ ρε φουκαρά;;; Μέρκελ θα λες και θα ανατσουτσουρώνει ο λωκαράκος σου!!!

Τραβαω μεγαλο λουκι το τελευταιο διαστημα...
Ελπιζω στον τελικο απολογισμο,να αξιζει τον κοπο η ολη ταλαιπωρια...
Που να δεις τι λούκι θα τραβήξω από αύριο για να βγάλω το μέρκελ μέχρι να έρθει ο μπάρμπας για τις γιορτές.Α ρε μικρέ Νικόλα πόσο δίκιο είχες...

Δήμαινα σήμερα παίζει οι κυνηγοί να ήμασταν περισσότεροι από τις τσίχλες!!!
Κάτσαμε όπου να ναι ή μάλλον όπου βρήκαμε...τρία άτομα κάναμε τρείς τσίχλες!!!
Κινηθήκαμε περίπου στο μέσο όρο των πουλιών που χτυπήθηκαν... ωστόσο κάποιοι πιο πονηροί από εμάς κάνανε αρκετά πουλάκια με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων!!!
Η θυροφυλακή έκανε τον καθιερωμένο έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να βρει τίποτα και όταν αποχώρησε άρχισε πάλι το τουφεκίδι κι εμείς οι υπόλοιποι κοιταζόμασταν σαν μαλάκες λες και ήμασταν σε άλλο μέρος!!!!
Και εις άλλα με υγεία!!!
Πλέον μόνο περπατητό με τον σκυλάκο μου!!!!

Δήμαινα σήμερα παίζει οι κυνηγοί να ήμασταν περισσότεροι από τις τσίχλες!!!
Κάτσαμε όπου να ναι ή μάλλον όπου βρήκαμε...τρία άτομα κάναμε τρείς τσίχλες!!!
Κινηθήκαμε περίπου στο μέσο όρο των πουλιών που χτυπήθηκαν... ωστόσο κάποιοι πιο πονηροί από εμάς κάνανε αρκετά πουλάκια με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων!!!
Η θυροφυλακή έκανε τον καθιερωμένο έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να βρει τίποτα και όταν αποχώρησε άρχισε πάλι το τουφεκίδι κι εμείς οι υπόλοιποι κοιταζόμασταν σαν μαλάκες λες και ήμασταν σε άλλο μέρος!!!!
Και εις άλλα με υγεία!!!
Πλέον μόνο περπατητό με τον σκυλάκο μου!!!!
Και μετά όταν του λες ότι κάνουν πλάτες σε μερικούς θίγονται κιολας. Δηλαδή δεν μπόρεσαν να βρουν τον κραχτη που όλοι εσείς ακούγατε??? Ελεος!

Και μετά όταν του λες ότι κάνουν πλάτες σε μερικούς θίγονται κιολας. Δηλαδή δεν μπόρεσαν να βρουν τον κραχτη που όλοι εσείς ακούγατε??? Ελεος!
Εδώ ο άλλος φέτος στα μπασίματα, περνάει η θηροφυλακή και του έκλεισε το μάτι από τον δρόμο τον είδα.Μετά έρχονται για έλεγχο μου κάνουν και πάει στον ίδιο δίπλα.Άδεια λέει και με κοιτάζει.Αν του έδειξε αυτός του δείξατε κι εσείς και προχώρησε στους άλλους....

Όχι το παλληκάρι είναι πολύ εντάξει
Όχι το παλληκάρι ήταν πολύ εντάξει!!!
Μάλιστα μου είπε προσωπικά ότι όλοι που έλεγξε είχαν από δυο τρείς τσίχλες εκτός από έναν ο οποίος είχε πάνω από 15 τον οποίο τον ξεσκόνησε αλλά δεν κατάφερε να βρει τίποτα!!! Πιθανόν έπαιζε από κινητό οπότε τι να βρει... πρόλαβε και το έκλεισε μέχρι να ανέβει τέρμα πάνω που ήτανε, για πλάκα το έπαιρνες χαμπάρι το τζιπάκι!!!

Status
Not open for further replies.
Back