Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινο σημερα ως τις 8.30 λογω δουλειας.Πολλα πουλια και πολυ αερας.Πηρα 15 και εχασα 2.Ειχε και αρκετες κοκκινες.Παντως με τον αερα σημερα το κλαμπανι πηγε συννεφο...Το περιεργο ειναι οτι μετα που πηγα για δουλεια σε μερη που τα ξερω απο μικρο παιδι δεν υπηρχε ουτε μια τσιχλα!

Το απογευματινό μου το άφησα με αρκετά έως πολλά πουλάκια παραπροχθές, δηλ. την περασμένη Δευτέρα, τελευταία ημέρα του Γενάρη...
Έκτοτε δεν ματαπήγα λόγω παλιόκαιρου... Αύριο όμως θα ματαπάω όπως και δήποτε! Θα καλυτερεύσει αισθητά ο καιρός...
Σήμερα το απογεματάκι λοιπόν, πήγε ένα φιλαράκι στο ίδιο μέρος που πάω κι εγώ και στήθηκε για καμιά ντουφεκιά...
Φυσούσε δυνατά ένας Β/ΒΑ και έκανε και ψόφο...!
Μου τηλ. πριν καμιά ώρα για να μου ειπεί τι έκαμε... Ε, λοιπόν, μου είπε ότι είδε να ανεβαίνουν πολύ αργά στην ώρα, όλα κι όλα, 4-5 πουλάκια (3-4 τσιχλάκια + 1 κοτσύφι)...!!! Αυτό ήτανε όλο κι όλο...!!! Και πράγματι, εγώ από το σπίτι μου, που έχω ακουστική, αλλά και οπτική επαφή με τα συγκεκριμένα τσιχλοκάρτερα (περίπου 1.300 μέτρα απόσταση), δεν άκουσα πάνω από 4-5 ντουφεκιές όλες κι όλες στο σούρουπο κι απορούσα τι διάολο συμβαίνει...!
Ομολογώ ειλικρινά, δεν την περίμενα καθόλου αυτήν την αποψινή "καραφτώχεια" (και δεν πίστευα στ' αυτιά μου όταν μού τα 'λεγε!), δεδομένου τού ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες (μέχρι και την περασμένη Δευτέρα που είχα πάει τελευταία βολά) περνούσαν μπόλικα τσιχλοκότσυφα το απόγευμα απ' το συγκεκριμένο μέρος...
Πιθανολογώ, λοιπόν, πως χθες-προχθές συνέβη κάποια μετατόπιση του τσιχλοπληθυσμού της συγκεκριμένης περιοχής προς κάπου αλλού... Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ήτανε μία "τραγική" σύμπτωση αυτή η αποψινή, απογευματινή "φόλα"...
Αλλά θα περιμένω να ειδώ κι εγώ ο ίδιος αύριο το απόγευμα που θα πάω, για να βγάλω πιο ασφαλές συμπέρασμα...
Έρχονται σ εμάς..! Επιτέλους! Χαχα

Μεσσηνία τίποτα φρέσκο, ότι άφησα στις 15- 20 του Γενάρη βρήκα αυτές τις μέρες....
Τα ίδια και εδώ Άρη…Ενώ υπάρχουν πολλά πουλιά μέσα τους λόγκους δεν βγαίνουν…Μόνο ψηλά κάποια καρτερία δουλεύουν 1 φορά στις 10 τις υπόλοιπες για 4-5 πουλιά πάμε!

Το ίδιο συζητούσα με το γιο μου την Κυριακή απόγευμα στα Μέγαρα σε καρτέρι είχε 5/6 κυπελακια καφέ 2/3μπουκαλακια νερό άδεια 5/6 κουτιά από φυσίγγια και κάνα 500αρι κάλυκες κοινώς κωλοχανειιο.
Αυτα καλό είναι να μην γίνονται και είναι πραγματικά στενάχωρο. Καλημέρα βσε ολους

Έχω μέρες να παω τώρα αύριο και μεθαύριο θα πάω ελπίζω να έχει πουλάκια αλλά γενικά πάμε πάνω κάτω οι πιο πολλοί για 5-6 πουλάκια και την καλοπέραση
Τι μέρες ρε Μητσάρα, την Τετάρτη δεν πήγες; .yelling.

Μας το πρόλαβαν συνάδελφοι το καλό πόστο... θα αρκεστούμε σε αυτό. Άντε να δούμε!
dszLqqf.jpg

Με έφερε ο δρόμος σήμερα στον Καλκαντζάκο και είπα να πάρω μερικά κουτάκια για δοκιμή.Φυσικά, δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς να πάρω ΤΟ απόλυτο λαγοφύσσιγο!View attachment 41574
Χρήστο τα 'χω και εγώ τα "μαύρα" στην έκδοση του 16αριου 31 γρ Νο 6 & 5...αλλα δεν έχω ρίξει κανένα ακόμα... καλά ε;

Status
Not open for further replies.
Back