Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν με έχει τραβήξει...
Είναι ωραίος τρόπος να καις τον καιρο μέχρι να ξεκινήσει το κυνηγι. Αλλά να πω την αμαρτία μου έχω πιάσει τον εαυτό μου σε τρυγονοκαρτερο να σκέφτομαι που να πάω για καρβουνια το επόμενο πρωι. Οταν ερθει η τσιχλα ομως ολα σβηνουν. Εκτός άμα πέσω σε μανιτες.....

Δεν με έχει τραβήξει...
Ούτε εμένα
Κάτι λίγες φορές που έτυχε να είμαι με άλλους που ψάρευαν στο μισάωρο με έπιασε να πιάσω τα καλάμια να τα πετάξω στην θάλασσα μαζί με τους κουβάδες και τις απόχες και να τους βάλω και φωτιά στα αυτοκίνητα .hair.έσπασαν τα νεύρα μου
Ψαροντουφεκο και με βάρκα όμως είναι άλλη φάση

Ούτε εμένα
Κάτι λίγες φορές που έτυχε να είμαι με άλλους που ψάρευαν στο μισάωρο με έπιασε να πιάσω τα καλάμια να τα πετάξω στην θάλασσα μαζί με τους κουβάδες και τις απόχες και να τους βάλω και φωτιά στα αυτοκίνητα .hair.έσπασαν τα νεύρα μου
Ψαροντουφεκο και με βάρκα όμως είναι άλλη φάση
Αμα βαριεσαι το ψαρεμα με δολωμα το spinning είναι το φαρμακο! Κυνηγά τους κυνηγους! Από τα στεριανα ψαρεματα είναι το πιο....κινητικό και συναρπαστικό για εμενα.

Αμα βαριεσαι το ψαρεμα με δολωμα το spinning είναι το φαρμακο! Κυνηγά τους κυνηγους! Από τα στεριανα ψαρεματα είναι το πιο....κινητικό και συναρπαστικό για εμενα.
Πιθανότερο είναι να έρθω να κυνηγάω εσένα μίας και είσαι κυνηγός πάρα να με δεις με καλάμι στα χέρια
Μόνο με Αλεξ 37 υπάρχει περίπτωση να πάω για ψάρεμα γιατί θα έχει σίγουρα ψυγείο πάγου με κρύες μπύρες μαζί

Πιθανότερο είναι να έρθω να κυνηγάω εσένα μίας και είσαι κυνηγός πάρα να με δεις με καλάμι στα χέρια
Μόνο με Αλεξ 37 υπάρχει περίπτωση να πάω για ψάρεμα γιατί θα έχει σίγουρα ψυγείο πάγου με κρύες μπύρες μαζί
Αυτές είναι απαραίτητο αξεσουάρ στα ολονυχτια που κάνουμε το καλοκαίρι. Τι νομιζεις , ότι την βγάζουμε με νερακι????

Χωρίς πλακά Γιώργη , αυτό το ψάρεμα είναι κουτί!...και πολύ γουστόζικο....μόλις πάρεις το πρώτο λαυράκι η ότι άλλο αρπαχτικό ....θα πωρωθείς....σίγουρα!

Δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα στατικά ψαρέματα της υπομονής...

Έχοντας χρησιμοποιήσει επί δεκαετίες και τα τρία είδη όπλων (Πλάγιο, S.P. αυτογεμή) ακόμη και μονόκαννο (1 χρόνο) η προσωπική μου αντίληψη είναι ότι τελικά μου "κάθεται" καλύτερα η καραμπίνα.
Την τρίτη βολή δεν τη χρειάστηκα για το ίδιο θήραμα ή για κάποιο κοπάδι, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, αλλά πάμπολες φορές όταν μετά τις δύο βολές εμφανίστηκε άλλος στόχος και θα έμενα να τον κοιτάζω.
Ένας ακόμη λόγος που με επανάφερε στα αυτογεμή, μετά τα τελευταία 8 χρόνια που κυνηγούσα με σουπερποζέ, είναι το γρήγορο γέμισμα της καραμπίνας σε σχέση με τα δίκαννα.
Όπως έχουν πει όλοι "το καθένα με τις χάρες του". Διαλέγεις ποιο ταιριάζει με τη δική σου.

π.χ. Τα πλάγια που λάτρευα δεν μπόρεσα ποτέ να βολευτώ.
Να κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξηγήση και ίχνος ειρωνείας είναι SP ή UO?

Αν έκανε τον καιρο που μας περιμένει από εβδομάδα ένα μήνα - 20 μερες πριν , θα ειχα βγει για δανεικά για να πάρω φυσίγγια!!! Η εξηγηση για τα περιορισμένα επιστροφια της τσιχλας αποκαλύπτεται μερα με την μέρα με το κάθε τρέξιμο των μοντέλων...

Σωστός. Θα έλεγα όμως ούτε καφέ.
Κι αυτό, γιατί το χαρτί υγείας πιάνει χώρο στο γιλέκο.
Χωρίς καφέ δεν γίνεται πιστεύω.Καλυτερα να πιάνει χώρο το χαρτί υγείας στο γιλέκο παρά να πιάνουμε πέτρες και πλωτές άγκυρες για να σκουπιστουμε.

Status
Not open for further replies.
Back