Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα ... πρωινή έξοδος στο Γραμματικό , ελάχιστες μπασιματιάρες, μόνο κάτι πιασμένες έπαιζαν, με το ζόρι πήρα 5 τσιχλίτσες και έναν κότσυφα... λίγες τουφεκιές στα πέριξ , παρα την ωραία μέρα , με ελαφρύ αεράκι και τρομερή διαύγεια ...
Κρίμα την σημαδιακή ημερομηνία ...:(:(
H μερα σημερα ειχε ολα τα φοντα για καλο πανηγυρι αλλα......

Κάτι φάνηκε σήμερα από κοτσυφια κυρίως αλλά στα χαμηλά κ αμέσως..λίγο πιο πάνω που καθομουν δεν μου δωθηκαν ευκαιρίες..
Έριξα σε τρια κοτσυφια ψηλωμενα κ πήρα το ένα με 30γρ ν9 κ την αριστερή του δίκαννου..
Λίγο μετά τις 8:30 φάνηκαν δυο τριαδες φασσες..συν ένα κοπάδι 12 πουλιών που πέρασε ψηλωμενο στο απέναντι "τούμπι",μια τριαρα ακούστηκε κ έπεσε μια..το υπόλοιπο κοπάδι με τα σμπαρα βούτηξε κάτω στην ρεματιά..
Αυτά τα ολίγα για σήμερα..

Καθαρη ημερα με 5C,το πρωι.
Ελαχιστα μπασιματιαρικα πουλια.
Ξεκλαρωσαν λιγες πιασμενες κι εδωσαν ευκαιρια.
Τσακακωσα πολυ 2 κοντινες κι αλλαξα τσοκακι σε πιο ανοιχτό,μη βλεποντας "παιχνιδι".
Την χειροτερη ωρα!!
Ενα κοπαδακι απο 7 φασσες περασε απο πανω μου στα 50+.
Εριξα 2 τουφεκιες σε μια 3αδα που πετουσαν πιο μαζεμενες από τις αλλες.
Δυστυχως "κρατησαν" για λιγο κι επεσαν 2 πουλια διαδοχικα μετα απο 100-150μ.:(
Το μερος ηταν πλευρωμα και δεν μπορεσα να δω ουτε στο περιπου....
Εριξα την "λειτουργια" μου,καθησα κανα 20λεπτο ακομη και την κοπανησα ελλείψει περαιτέρω ενδιαφεροντος.
Το επιχειρησα σε 5 τσιχλες,τις οποιες απορταρισε ο αρκουδακος.
Mossberg 9200,ιδιογομωση 30 γρ.#9.
Απο βδομαδα πια και βλεπουμε.
Εχει πουλια πισω,δεν εχω δει ακομη κοτσυφι....
Βοιωτια.

Last edited:
Παρολο που καθομουν ουτε 30 μετρα διπλα απο τον Ευριπιδη, απο μενα δεν περασε βολικο τιποτα. Αν εξαιρεσεις το διλεπτο που πηγαμε να ψαξουμε μια τσιχλα που χε πεσει αναμεσα μας, και διαλεξαν να περασουν και απο το καρτερι μου χαμηλα, και απο το δικο του. 5 φυσιγγια εριξα, το 1 σε ενα κορακα, και εριξα μια τσιχλα που δε βρηκα κιολας[/QUO

Καλημερα τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια εχουν χασει τα καλυτερα κυνηγια,απο οτι καταλαβες δεν πηγα και το πρωι μου βαρουσαν τα τηλεφωνα τι εκανα γιατι ειχε τρελλο μπασιμο,τελικα αξιζε??? ακρωτηρι πηγες???

Δυστυχως "κρατησαν" για λιγο κι επεσαν 2 πουλια διαδοχικα μετα απο 100-150μ.:(
Κριμα ρε γαμωτο..αφού ήταν γραφτό να πέσουν χάθηκε να πέσουν επιτόπου..
Mossberg 9200,
Εκανε ο θεός η Παναγία και όλοι οι άγιοι μαζί...pray to God..pray to God..well done..well done.

Ακρωτηρι ναι. Εκανε ενα τσαφ μη φανταστεις απο τις 7μιση ως τις 8και 10, καμποσα πουλια στο Θεο, και ελαχιστα σε αποσταση βολης. Δεν ηταν κακη μερα αλλα οχι πως ειχε και τιποτα να σε κανει να μεινεις με το στομα ανοιχτο. Γενικως αν εξαιρεσεις το χτεσινο, οσες μερες παω, βλεπω καμποσα πουλια να μπαινουν σε πολυ μεγαλο υψος, και αυτο ενθαρρυντικο ειναι. Τα κερνουνε βεβαια και νομιζεις πως εχει γινει το μπασιμο του αιωνα

@XDM νοτιοανατολοκη αττικη που περίπου? πήγα κι εγώ αλλά ούτε είδα τίποτα ούτε άκουσα ντουφεκιές!
Α!Ντουφεκιες οντως δεν επεσαν πολλες.εγω εριξα καμια 10αρια φαντασου σε 5 τσιχλες,μια φασα κ μια καρακαξα.τα πουλια περασανε παρα πολυ ψηλα.κ για μα μην παρεξηγηθω ηταν μπασιματακι οχι μπασιμο

Βοριοδυτικη Αττικη σημερα το απολυτο χαος.30 τσιχλες στα 50 μετρα εφαγαν 200 φυσιγγια απο τα καρτερια.Το ιδιο σκηνικο μεχρι τις 10:00.
Ενα κοπαδι με καρακαξες αφανιστηκε στην κυριολεξια απο ομοβροντιες.Μονο τυφλος θα ελεγε οτι εκανε περασμα σημερα,οποιος βλεπει
ξερει......Χαρα μεγαλη για τους φουρναρηδες που ξεπουλανε κουλουρια και τυροπιτες.

Γραμματικό πουλιά λίγα έως τίποτα κατάφερα να πάρω 2 με την 1 να την απορτάρει η Πέλλα που μετά για 5 λεπτά τρελλάθηκε και ξήλωσε το σημείο που είχε πέσει
πέρασαν κάποια στιγμή και λίγα κοτσύφια μαζεμένα
στα θετικά της ημέρας οι φάσσες που είδα 1 κοπάδι 20+ πουλιά όπου με λίγη τύχη θα τις τουφεκούσα μετά πέρασαν 3 και ένα κοπάδι μακρυά και ψηλά πάνω από 60-70 πουλιά :)

Last edited:
Βοιωτία σήμερα με Νικόλα, ο αερας κοντευεα να μας σηκωσει,τα καρτερία νεκροταφείο και σε καμία περίπτωση περασμα

Καταφερα να καρπωθω έξι τσίχλες και ένα κότσυφα,,, είδαμε ένα κοπάδι φασσες 6 7 πουλια και μια που σουλατσοφερνε αλλά δεν πέρασε κοντά μας,,,αύριο πάλι

IMG-20181025-085744.jpg
Παυλε μια ερωτηση απο αυτα τα φυσιγγια εισαι ευχαριστημενοσ λεω να τα δοκιμασω ?!

.terror.
Ακρωτηρι ναι. Εκανε ενα τσαφ μη φανταστεις απο τις 7μιση ως τις 8και 10, καμποσα πουλια στο Θεο, και ελαχιστα σε αποσταση βολης. Δεν ηταν κακη μερα αλλα οχι πως ειχε και τιποτα να σε κανει να μεινεις με το στομα ανοιχτο. Γενικως αν εξαιρεσεις το χτεσινο, οσες μερες παω, βλεπω καμποσα πουλια να μπαινουν σε πολυ μεγαλο υψος, και αυτο ενθαρρυντικο ειναι. Τα κερνουνε βεβαια και νομιζεις πως εχει γινει το μπασιμο του αιωνα

Ουφ ηρεμισα......χθες παντως πρωτη φορα ειδα να αυλοχιαζουνε τα πουλια στο τελος του αεροδιαδρομου παραλληλα με το δρομο δυο ατομα ξεφησεκλοσαν μονο αυτοι.Καλημερα αυριο προβλεπετε πολεμος

.terror.

Ουφ ηρεμισα......χθες παντως πρωτη φορα ειδα να αυλοχιαζουνε τα πουλια στο τελος του αεροδιαδρομου παραλληλα με το δρομο δυο ατομα ξεφησεκλοσαν μονο αυτοι.Καλημερα αυριο προβλεπετε πολεμος

Αν δε ξεκινησουνε τα απογευματινα.... εκει ουτε κραχτες εχει ουτε πραμα

Status
Not open for further replies.
Back