Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20181026-094341.jpg

Μια μεγάλη και μια μικρή σήμερα στην τσάντα. Άλλες δύο μικρές έπεσαν σε πυκνά και δεν βρέθηκαν. Θα μπορούσα να έχω κι άλλες αλλά μια μεγάλη πέρασε ούτε 10 μέτρα πάνω από το κεφάλι μου και δεν την πήρα λόγω 2* και σταμάτησα να ριχνω στις μικρές λόγω φασσων.

Δύο λαγοκυνηγοι άφησαν τα σκυλιά στην απέναντι ράχη και κάνανε μια χαρα το κυνήγι τους... βγήκε ο λαγός στον ένα και τον πήρε ρίχνοντας όλη την πεντάρα.
.bravo.

ΒΔ Αττική μια από τα ίδια και χτες και σήμερα ελάχιστα έως μηδενικά πουλιά ... τέσσερις χτες και μια σήμερα. Δεν ξέρω αν θα μπουν αργότερα πουλιά , αρχίζει όμως και προδιαγράφεται μια μέτρια έως ασχημη χρονια τουλάχιστον μέχρι τα τώρα δεδομένα ανά την Ελλάδα. Το να έχουν μπει πουλιά σε συγκεκριμένα περιοχές, στα βορεια και δυτικά δεν λέει και πολλά , μακάρι να διαψευστω...think

Λέγε!!!Λες να περάσουν αύριο από δω?όχι για μένα για τον φουκαριαρη τον καλεσμένο μου που θα νομίζει πως του λέω ψέματα για τα Μπάσιματα μας!

Δε ξέρω, μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν είδες, εδώ μπαίναν κοπαδιαστά 10-10 αλλά πραγματικά σε απαγορευτικά ύψη. Και τις άλλες μέρες πέρναγαν ψηλά αλλά σήμερα το παράκαναν και με ελάχιστες να έρχονται φυσιολογικά. Τι να πω!

Μετά από 15ερες σήμερα ήταν το δεύτερο πέρασμα που είδα
Λίγο μικροτερο από την Κυριακή που μας πέρασε
Τα πουλιά τα πιο πολλά μετά της 9.30 και έως της 10.15 περίπου
Φάνηκαν και φάσες επιτέλους ...
Επιστροφή Αθήνα σήμερα ,2 μέρες νωρίτερα , πραγματικά δεν έχω άλλο κουράγιο.......... .Χορτάσαμε καφέ και τσιγάρο 12 από τα 14 πρωινά που έκανα ..και όλα σχεδόν τα απογεύματα..(Το ένα με τον φίλο συμφορμητη Αρη που λέγε λέγε μας πήρε το βράδυ ..χαχαχαχαχαχαχα).......Τέτοιο διαλογισμό κοιτοντας το πουθενα στα καρτερια ούτε όταν έκανα ενέδρα στον στρατό στις Οινουσσες ......

Πως γινεται στον ιδιο νομο φετος να βλεπεις εσυ πουλια και εμεις να μην βλεπουμε δεν μπορω να το καταλαβω! Και κοτσυφια κι ολαςthink

Δεν έχω λόγο να πω ψεμάτα... Ούτε που τις πολύ κυνηγάω. Αυτά που βλέπω λέω. Τα πουλιά αυτά μπορεί να ήταν πιασμένα και να ξεκλάρωναν χωρίς να μετακινούνται μακριά. Ήταν περισσότερα από χθες πάντως.
Όσο για τα κοτσύφια όχι και πολλά, αλλά καταλάβαινες ότι δεν είναι ντοπιάρικα από το πέταγμα και το ύψος τους...

Αναφέρομαι στην οχιά φίλε μου από τα πιο γνωστά περάσματα τρυγωνιων και ορτυκιων..Το κυνήγι είναι συναρπαστικό γιατί είναι απρόβλεπτο μετά την απογοήτευση της Μάνης το πρωί.Το απόγευμα χτύπησα πέντε αγριοπεριστερα στο κάμπο, Καθώς θεριστηκε εχθές το μοναδικό κομμάτι καλαμπόκι σε όλο το κάμπο και έμπαιναν σα τρέλα από το πρωί.Ας είναι καλά ο φίλος Χρίστος που με πήρε τηλ.

Λέγε!!!Λες να περάσουν αύριο από δω?όχι για μένα για τον φουκαριαρη τον καλεσμένο μου που θα νομίζει πως του λέω ψέματα για τα Μπάσιματα μας!

Οχι, αυριο και Κυριακη θα περασουν απο δω. Οχι για μενα, για το φουκαριαρη τον Ευριπιδη που πηρε αδεια.

Μετά από 15ερες σήμερα ήταν το δεύτερο πέρασμα που είδα
Λίγο μικροτερο από την Κυριακή που μας πέρασε
Τα πουλιά τα πιο πολλά μετά της 9.30 και έως της 10.15 περίπου
Φάνηκαν και φάσες επιτέλους ...
Επιστροφή Αθήνα σήμερα ,2 μέρες νωρίτερα , πραγματικά δεν έχω άλλο κουράγιο.......... .Χορτάσαμε καφέ και τσιγάρο 12 από τα 14 πρωινά που έκανα ..και όλα σχεδόν τα απογεύματα..(Το ένα με τον φίλο συμφορμητη Αρη που λέγε λέγε μας πήρε το βράδυ ..χαχαχαχαχαχαχα).......Τέτοιο διαλογισμό κοιτοντας το πουθενα στα καρτερια ούτε όταν έκανα ενέδρα στον στρατό στις Οινουσσες ......
Εκανες στην Οινουσσα ρε συ; :)

Σήμερα το πρωί λίγες μπασιματιάρες και λίγες πιασμένες ανέμιζαν...! Όχι τίποτα σπουδαίο...! Πολύ μέτρια ήτανε..!
Το απόγεμα ανέβηκα στον ελατιά (1200μ.) για τις αγαπημένες μου τσαρτσάρες...! Τελικά είχε λίγες, ίσα για να περνάει η ώρα, και κατάφερα 5! Ελπίζω το επόμενο διάστημα να μπούνε κι άλλες...!

Status
Not open for further replies.
Back