Φαντασου γκαντεμια......Πεσαμε σε μον@ρχιδο μπασιμοΕντύπωση μου κάνει πάντως ...!!! Συνήθως αυτά πάνε δυό-δυό
think

Φαντασου γκαντεμια......Πεσαμε σε μον@ρχιδο μπασιμοΕντύπωση μου κάνει πάντως ...!!! Συνήθως αυτά πάνε δυό-δυό
think
Πάλι καλά να λες ,που δεν σου πέρασε και το τρίτο το μακρύτεροΦαντασου γκαντεμια......Πεσαμε σε μον@ρχιδο μπασιμο![]()
Πάλι καλά να λες ,που δεν σου πέρασε και το τρίτο το μακρύτερο
Νομίζω το ξεφτιλίσαμε χαχαχαχαχα
Και δεν τον βρηκε σε κανενα ματι να εχουμε προμπλεμ!!!Πάλι καλά να λες ,που δεν σου πέρασε και το τρίτο το μακρύτερο
Νομίζω το ξεφτιλίσαμε χαχαχαχαχα
Δεν ξερω αλλα πρεπει να χωριστηκαν για καποιο λογο.Οποιος συναδελφος ειδε τα υπολοιπα να μιλησειΚαι δεν τον βρηκε σε κανενα ματι να εχουμε προμπλεμ!!!
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα ΑλεξΚαι δεν τον βρηκε σε κανενα ματι να εχουμε προμπλεμ!!!
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα Αλεξ
Ορεινή Αρκαδία πολλές γεράκοτσιχλες .
Εγω κυνηγαω απο τις 5/10 την Turdus afandous αν εχεις ακουστα...Μπάσιμο ή πιασμένες...? Όταν λες γερακότσιχλες Λευτέρη, εννοείς τις turdus pilaris ή τις turdus viscivorus...?
Πραγματι σημερα και εγω ειδα το καλυτερο μπασιμο για φετος, πολλα πουλια αλλα σε μεγαλο υψος απο 100-150μ και επανω!!!! Οφθαλμολουτρο λοιπων σημερα και τιποτα παραπανωαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχω κλαψει ρε ...
Απλα ηθελα να δω εαν ηταν κατι τοπικο η κατι πιο γενικο....
Μεχρι της 9 το πρωι περασαν πολλα πουλια ψηλωμενα σημερα...καθολου κοτσυφια μονο τσιχλες μικρες μεγαλες..
αν και σε υψομετρο τα πουλια περναγαν σε απλησιαστες αποστασεις.....
Αλλα απο οτι βλεπω δεν ηταν κατι γενικο δυστυχως .....
Καπως ετσι θα ξαναδεις πρωταθλημα εσυ!!Οφθαλμολουτρο λοιπων σημερα και τιποτα παραπανω
Εγω κυνηγαω απο τις 5/10 την Turdus afandous αν εχεις ακουστα![]()
Δεν το κατάλαβα σε πρώτο χρονο αλλα απο το σχόλιο του centro_76, μάλλον τα ...παιδια μιλάνε για ένα Χιώτη που συνάντησαν μόνο του?.....Συνήθως αυτά πάνε δυό-δυό
think