Καρτερι καθομουνα Τασο,παλι καλα που πηρα το ψαροντουφεκο
με το μουλινε γιατι μου περασε στα 25 μετρα η κυρια![]()
ερώτηση ...
η ταιτιεν ήταν 6,5 ή 6,35 ???? ........
γιατί η 6.5 πρέπει να είναι αργή για την τσίχλα.....

Καρτερι καθομουνα Τασο,παλι καλα που πηρα το ψαροντουφεκο
με το μουλινε γιατι μου περασε στα 25 μετρα η κυρια![]()
Νικόλαε εγώ όπου έχω κυνηγήσει φέτος δηλαδή Άρτα και χθες Κρήτη...είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο απογευματινό,αρκετά πουλιά για την εποχή!Πάντως εγώ, αρκετές φορές που έχω ανέβει στα έλατα από τέλη Οκτώβρη μέχρι και χτες (1200 - 1300μ.) δεν αντιλήφθηκα ποτέ μπασιματιάρες τσίχλες...! Ούτε κοτσύφια...! Ελάχιστα και εκεί τα τσιχλοκότσυφα...!!!
Ίσως να ισχύει μετά τη δεύτερη αποτυχία σε καλή βολή. Τεσπα ούτως ή άλλως είναι βαρύ κι εσύ γιατί όπλο για τα γούστα μου....Πάντως το μόνο σίγουρο Τάσο, ότι για τις "φτηνές" αποτυχίες σου... δεν φταίει η 303...!!!
Φταίει όμως η ψυχολογία σου, καθώς είμαι πεπεισμένος, ότι πριν σηκώσεις το συγκεκριμένο τουφέκι για να πυροβολήσεις, μέσα σου, το είχες πιστέψει ότι θα αστοχούσες, μόνο και μόνο διότι θα έριχνες με αυτό το όπλο...!!!
Έτσι δεν είναι...?![]()
Μετά την xlr5 άμα κυνηγήσεις την 303 θα σου φανεί σαν κούτσουρο....αλλά εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό αερίων...και από τις καλές beretta!Ίσως να ισχύει μετά τη δεύτερη αποτυχία σε καλή βολή. Τεσπα ούτως ή άλλως είναι βαρύ κι εσύ γιατί όπλο για τα γούστα μου.
Ηλια, μακαρι να εχουμε συνεχεια τετοια απογευματινα οπως τα χτεσινα. Θα κανουμε τη πλακα μαςΝικόλαε εγώ όπου έχω κυνηγήσει φέτος δηλαδή Άρτα και χθες Κρήτη...είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο απογευματινό,αρκετά πουλιά για την εποχή!
Ηλια, μακαρι να εχουμε συνεχεια τετοια απογευματινα οπως τα χτεσινα. Θα κανουμε τη πλακα μας
Σκέψου ότι την κυνήγησα μετα το 690, οπότε φαντάσου πως μου φανηκεΜετά την xlr5 άμα κυνηγήσεις την 303 θα σου φανεί σαν κούτσουρο....αλλά εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό αερίων...και από τις καλές beretta!
Το 690 δεν το ξέρω,αλλά αν κρίνω από το 692 σε καταλαβαίνω απόλυτα!μιλάμε και για όπλο 30 χρόνων πίσω,άλλες απαιτήσεις....Σκέψου ότι την κυνήγησα μερα το 690, οπότε φαντάσου πως μου φανηκε
Σημερα βγηκε κανενας αλλος ? η μονο εγω ειδα αυτο που ειδα?...
Δεν βγήκαμε ... μας τα είπανεΣημερα βγηκε κανενας αλλος ? η μονο εγω ειδα αυτο που ειδα?...
Αυτοί δέεεεεεν καταλαμβαίνουν από σκίτσα κ ανθρωπάκια κ ίντερνετ .
Τι είδες Περικλή???Τι είδες ρε Πέρι;