Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σοβαρα τώρα ασχολείστε με τα λεπτά που δύει ο ήλιος? Αυτό είναι το θέμα? Δηλαδή το βρίσκεται εσείς το πουλί μετά τις 5.30? Εδώ μέρα ντάλα ήλιος και πλέον με το χορταράκι που έχει μεγαλώσει δεν βρίσκουμε τον Χριστό μας!!!!!!!αχχαχαχαχα
Πέραν αυτού θα έρθει θηροφύλακας να μου πει αν τουφέκισα 17.40 ενώ έληξε 17.35? Αρχικά στο αμάξι θα με περιμένει λογικά όπου το βρει οπότε το πότε τουφέκισα μονο να το υποθέτει θα μπορεί!

http://photographic.gr/δυση-ηλιου-2018/
https://www.advancedconverter.com/el/ανατολή-δύση-ηλίου
Καποια site δινουν για χθες 17:09-17:10....
Ο Νικολας βρισκεται σε αλλη περιοχη,οχι στο κεντρο της Αθηνας που ποσταρες.....
Μπορει το ρολοι του να πηγαινει και λιγο μπροστα....hippo
Μπορει να μην αλλαξε μπαταριες....hippo
Μπορει να εχει μουφα μπαταριες....hippo
Μπορει να εχει μαπα ρολοι....hippo
Ελεος πια,αμαν....
Σε λιγο θα μας γραφεις για λυκαυγες και λυκοφωςpeng
Υ.Γ:Ας σταυρωσουμε ολοι μαζι τον Ρεντιφη για την απροκαλυπτη και θρασυτατη λαθροθηρια του.,,,,,.
Που είσαι εσύ μωρέ ?

22 Νοέμβρη και είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμα για πρωινά καρτέρια; :confused:

Τέλος παιδιά. Όποιος θέλει τσίχλα πρέπει να περπατήσει...
Τέλος τα καρτέρια όπως λέει και ο φίλος εδώ!
Λοιπόν το αποφάσισα, θα κατέβω στην πολιτική και πρώτο μου μέλημα θα είναι εισήγηση για κατάργηση του καρτεριου της τσίχλας με νέα ρυθμιστική! Περπατάτε ρε τεμπέληδες!

22 Νοέμβρη και είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμα για πρωινά καρτέρια; :confused:

Τέλος παιδιά. Όποιος θέλει τσίχλα πρέπει να περπατήσει...
Μην το λες αυτό,υπάρχουν μέρη που κάνουμε καρτέρι και μαζεύουμε πουλιά όλο τον χρόνο!!!:)

Τέλος τα καρτέρια όπως λέει και ο φίλος εδώ!
Λοιπόν το αποφάσισα, θα κατέβω στην πολιτική και πρώτο μου μέλημα θα είναι εισήγηση για κατάργηση του καρτεριου της τσίχλας με νέα ρυθμιστική! Περπατάτε ρε τεμπέληδες!
Μια χαρά πάνε τα καρτερία....τα απογευματινά.Δεν έχω πάει κανένα έως τώρα και να μην φύγω ικανοποιημένος!Από μένα θα φας μαύρο:D:D:D

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει... "ΔΕΝ λαλεί πουλί, ΔΕΝ παίρνει σπυρί κι η μάνα ΔΕΝ το ζηλεύει...
500 μέτρα υψόμετρο στο καλύτερο από τα περσινά καρτέρια 7 πουλιά στον ορίζοντα, 3 τουφεκισμένα, 2 στο χέρι. 5:20-5:35. Καθάρισμα η καραμπίνα και θα δούμε πότε πάλι
xZB7JVF.jpg

Τα απογευματινά τωρα ξεκινανε και δουλεύουν πιστεύω.
Ολα θα τα καταργήσω..παρτε ανατομικούς πάτους!
Με βλέπω να κάνω εξέγερση και να σε ρίχνουμε σε ένα βράδυ οι απανταχού καρτεριτζηδες!

Τα απογευματινά τωρα ξεκινανε και δουλεύουν πιστεύω.
Ολα θα τα καταργήσω..παρτε ανατομικούς πάτους!

Πολλή ειρωνεία για το τίποτα...

Εγώ μίλησα για πρωινά καρτέρια όπως του Οκτώβρη, ούτε απογευματινά ούτε τίποτα. Τώρα αν πηγαίνει κάποιος πρωί και βλέπει 10 τσίχλες και πάρει 2 και θεωρεί ότι αυτό είναι καλό κυνήγι και τα καρτέρια δουλεύουν ακόμα πάω πάσο. Στα μέρη μου έχουν σταματήσει μέρες να βγαίνουν πρωινά...

Αλλά τους καταλαβαίνω τους Αθηναίους

Εγώ μίλησα για πρωινά καρτέρια όπως του Οκτώβρη, ούτε απογευματινά ούτε τίποτα. Τώρα αν πηγαίνει κάποιος πρωί και βλέπει 10 τσίχλες και πάρει 2 και θεωρεί ότι αυτό είναι καλό κυνήγι και τα καρτέρια δουλεύουν ακόμα πάω πάσο. Στα μέρη μου έχουν σταματήσει μέρες να βγαίνουν πρωινά...

Ποια ειρωνεία ρε φίλε? παρεξήγησες! όντως πιστευω οτι θέλει περπάτημα για να βρεις πουλιά και επειδή εδώ δεν κουνιούνται εύκολα ορισμένοι τους κάνω χαβαλέ...Οπότε δεν τα λέω για σένα αυτά...

Φίλε δεν έκανε καμία ειρωνεία ο Στέφανος,ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος με το περπατητο απλά και επίσης τι σου καναν οι καημένοι οι Αθηναίοι?:)

Επίσης υπήρχε κόσμος που την προηγούμενη βδομάδα περίμενε ακόμα τα περάσματα! Για αυτό τους πειράζω....
Για μένα αμα θες να μιλήσουμε σοβαρά, το καρτέρι τέτοια εποχή έχει νόημα μόνο απόγευμα πλέον και αμα έχει πιάσει η περιοχή!

Από παρεξήγηση σε παρεξήγηση πάμε παιδιά. :P
Λάθος το πήρα εγώ τότε, γιατί γενικά την ειρωνεία την έχω πολύ εύκολα, αν έγραφα ακριβώς τα ίδια που έγραψε και ο Στέφανος θα τα έλεγα σίγουρα ειρωνικά :D οπότε πάμε παρακάτω.

Δεν έχω τίποτα με τους Αθηναίους, απλά επειδή οι περισσότεροι είναι κατά βάση τσιχλάδες λόγω αποστάσεων κυρίως και είναι κρίμα, είναι λογικό να αρκούνται και σε λίγες συναντήσεις με αποτέλεσμα να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα για τον αριθμό των θηραμάτων κτλ.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει τόσο για τα περισσότερα ενεργα άτομα στο φόρουμ, που πολλοί κυνηγάνε περισσότερα χρόνια από όσα έχω ζήσει, αλλά για άλλους.

Τέλος πάντων το θέμα έληξε. Το θέμα είναι να βγαίνετε στα βουνά. Περπατήστε, ξαπλώστε δεν έχει σημασία. Απλά να περνάτέ καλά. :)

Επίσης υπήρχε κόσμος που την προηγούμενη βδομάδα περίμενε ακόμα τα περάσματα! Για αυτό τους πειράζω....
Για μένα αμα θες να μιλήσουμε σοβαρά, το καρτέρι τέτοια εποχή έχει νόημα μόνο απόγευμα πλέον και αμα έχει πιάσει η περιοχή!
την προηγουμενη εβδομαδα αδερφε τριτη-τεταρτη εκανε κανονικοτατο περασμα στην β.αττικη

Έρχεται κακοκαιρία από Κυριακή και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Αρκετές βροχές στην Ελλάδα, αρκετά χιόνια στα Βαλκάνια.
Τελευταία ελπίδα να σπρώξει τα πουλιά προς τα κάτω.
ΥΓ. Έχω να πιάσω όπλο τρεις εβδομάδες. Τέτοιο ξενέρωμα δεν έχω ξαναπαθει.

πολυ σωστα..
την ερχομενη εβδομαδα πεφτει και το καστρο της θερμοκρασιας..Στις βορειοτερες απο εμας χωρες ...

O Mουσταφα το γεμισε το σακουλι :eek::eek::eek:

ρε ο αλλαχ ακμπαρ δεν ειχε κλεισει τον κραχτη ακομα...ελεος...............
επισης με τα κοτσανια κατω τις βαραγανε καθιστες οι αντρακλες..ελεος.....
Το σημαντικο ειναι να μαθουμε σε πια χωρα ειναι....γιατι εαν ειναι προς μαροκο .hair..hair. ...κλαφτα

Από παρεξήγηση σε παρεξήγηση πάμε παιδιά. :p
Λάθος το πήρα εγώ τότε, γιατί γενικά την ειρωνεία την έχω πολύ εύκολα, αν έγραφα ακριβώς τα ίδια που έγραψε και ο Στέφανος θα τα έλεγα σίγουρα ειρωνικά :D οπότε πάμε παρακάτω.

Δεν έχω τίποτα με τους Αθηναίους, απλά επειδή οι περισσότεροι είναι κατά βάση τσιχλάδες λόγω αποστάσεων κυρίως και είναι κρίμα, είναι λογικό να αρκούνται και σε λίγες συναντήσεις με αποτέλεσμα να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα για τον αριθμό των θηραμάτων κτλ.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει τόσο για τα περισσότερα ενεργα άτομα στο φόρουμ, που πολλοί κυνηγάνε περισσότερα χρόνια από όσα έχω ζήσει, αλλά για άλλους.

Τέλος πάντων το θέμα έληξε. Το θέμα είναι να βγαίνετε στα βουνά. Περπατήστε, ξαπλώστε δεν έχει σημασία. Απλά να περνάτέ καλά. :)
Άμα πάμε κυνηγακι όταν ανέβω το χειμώνα απάνω θα αλλάξεις αποψη:D:D:D
Όλα καλά,συνεχιζουμε:)

ρε ο αλλαχ ακμπαρ δεν ειχε κλεισει τον κραχτη ακομα...ελεος...............
επισης με τα κοτσανια κατω τις βαραγανε καθιστες οι αντρακλες..ελεος.....
Το σημαντικο ειναι να μαθουμε σε πια χωρα ειναι....γιατι εαν ειναι προς μαροκο .hair..hair. ...κλαφτα
Τι να κλεισει βρε Περι στα απιδια του ποιος θα τον ελενξει ?
Οι Χασαν εχουν ξεσκισει τα θηραματα απο τρυγονια -ορτυκια και τωρα τις τσιχλες
και εμεις εχουμε καταντησει αυτιαγκουρες μπας και ακουσουμε κανενα τσιν στον οριζοντα και γελασει το χειλακι μας .hair.

Τι να κλεισει βρε Περι στα απιδια του ποιος θα τον ελενξει ?
Οι Χασαν εχουν ξεσκισει τα θηραματα απο τρυγονια -ορτυκια και τωρα τις τσιχλες
και εμεις εχουμε καταντησει αυτιαγκουρες μπας και ακουσουμε κανενα τσιν στον οριζοντα και γελασει το χειλακι μας .hair.
Είπες κάτι;
92vQ286.jpg

.very happy.

Status
Not open for further replies.
Back