Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω όταν βλεπω ψαρονια στο χωριό μου ξερω ότι θα κάνει κακοκαιρία οπουδήποτε αλλού εκτός από εμας. Όταν δεν έχει ψαρονια, συνήθως πέφτουν χιονια κάποια στιγμή μέχρι παραλιακα. Συνδυασμό με την παρουσία τσίχλας δεν εχω, είναι αδιαφορο μάλλον για εμας.

Καλουτσικο απογευματινο αποψε. 3 ατομα 9 πουλακια, 5 ο Ηλιας και απο 2 εμεις οι υπολοιποι. Αφησαμε και 5-6 στους θαμνους. Κλου της βραδιας το κλεψιμο μιας τσιχλας του Ηλια απο την Καρυ, και μια τσιχλα που επεσε απο πολυ μακρια, αλλα ζωντανεψε και την κοπανησε

Καλουτσικο απογευματινο αποψε. 3 ατομα 9 πουλακια, 5 ο Ηλιας και απο 2 εμεις οι υπολοιποι. Αφησαμε και 5-6 στους θαμνους. Κλου της βραδιας το κλεψιμο μιας τσιχλας του Ηλια απο την Καρυ, και μια τσιχλα που επεσε απο πολυ μακρια, αλλα ζωντανεψε και την κοπανησε
Ποιος τουφεκισε ....τον Λαζαρο?
Με τι?
Μολογα!

Πρώτη βολά απόψε στο απογεματινό, που "έσκασε το χειλάκι" μου λιγάκι, μετά από τις "φόλες" των προηγούμενων ημερών...! Βέβαια, άλλαξα καρτεράκι και πήγα σε ένα πιο "κλειστό" με κυρίως μπηχτές ντουφεκιές...
Πέρασαν 10 - 12 τσιχλάκια από τις 17:30 μέχρι τις 17:45 (λήξη), μπόρεσα να επιχειρήσω σε 7, κράτησα τα 5! Τηρουμένων των (πτωχών) αναλογιών πάντα, καλά ήτανε...!

Από ανταπόκριση του πρεσβυτέρου σήμερα που βρέθηκε για λαγοκυνήγι στην περιοχή μετά την Περαχώρα προς Ηραίο έπαιξαν αρκετά τσιχλοκότσυφα. Και για να μου είπε αρκετά θα είχε μπόλικα γιατί λόγω ηλικίας (λίγο η ακοή, λίγο τα μάτια..) δεν τα βλέπει και κατά όλα! Ο λαγός είναι αλλιώς! Χαχα

Καλημέρα Νικόλα!
Πέρασαν 10 - 12 τσιχλάκια από τις 17:30 μέχρι τις 17:45 (λήξη),
Δύση ηλίου...5:08....άρα τελευταία τουφεκιά 5:38!
http://www.meteo.gr/tools.cfm
Δεν μας λές όμως....5:30 με 5:45...με διόπτρα νυχτερινής όρασης τουφεκάς???
Φιλικά,

Status
Not open for further replies.
Back