Θα βγεις για ψώνια λόγω black fridaythinkΗ καζα που ξέρω εγώ είναι μετά την οινοη. Κανένα πουλιά φάνηκε σήμερα; το σκ έχει μεγάλη βόλτα.
Θα βγεις για ψώνια λόγω black fridaythinkΗ καζα που ξέρω εγώ είναι μετά την οινοη. Κανένα πουλιά φάνηκε σήμερα; το σκ έχει μεγάλη βόλτα.
Μην ελπιζεις,χθες στον Αποκωρονα με ιδανικες συνθηκες,ειδα ολες & ολες 5τσιχλες και τουφεκισα την μια που πηρα,απο γυρω γυρω τουφεκιες ελαχιστες.
Θα τις δεις αύριο όλες μαζεμένες!Xαχα, η ελπιδα τελευταια πεθαινει. Το πρωι ειδα τσιχλες πανω απο τη δουλεια, και ηρθε φιλος που ειδε τσιχλες στον Αγιο Λουκα κοντα. Μου φαινεται θα στησω κανα καρτερακι στο πατρικο της μαμας μα πιο πολλες θα δω![]()
Μεσογεια σημερα 4ωρο περπατητοκαρτερο (ανα μισαωρο εναλλαξ συνηθως). το πρωι πολυ υγρασια,ομιχλη και λασπη γιατι μαλλον εβρεξε μεχρι μια ωρα πριν. ειδα καμμια 30ρια τσιχλες , εριξα σε 5-6, επεσε μια μπροστα μου στο καθαρο και δεν τη βρηκα ποτε.
εριξα συνολικα 18 φυσ. σε τσιχλες ,ψαρονια, καρακαξες και ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα κ.α . το απολαυσα ημουν σχεδον μονος, ηταν καρτερι αλλοι δυο μακρυα μου ,εριξαν 2-3 τουφεκιες
τελικα πηρα ο,τι μου εδωσε η φυση
![]()
Το ξέρω ότι το λες καλοπροαίρετα φίλε μου. Ξέρεις ότι το κυνήγι είναι απρόβλεπτο. Το Σάββατο ήταν άλλη μερα... Ήταν βοριάς το κυριότερο, τη Δευτέρα ήταν σαπίλα με ομίχλη. Και να πέρασε κάτι στον ορίζοντα δεν φαινόταν τίποτα. Το μέρος που πας μπορεί να χει κρατήσει παραπάνω πουλάκια. Αλλά και το Μαυρομματι είναι καλό τσιχλομερος. Αρκεί να έχει βάλει πουλιά. Όταν ξέρεις και τα καρτερια το μέρος γίνεται ακόμα καλύτερο.Πολλες φορές εμπιστεύομαι τα μέρη που ξέρω καλά. Κι αυτό γιατί αν αξιοποιήσεις μια πληροφορία ότι πέσανε πουλιά κάπου, αν δεν ξέρεις που να σταθείς καλύτερα να μην πας, έτσι πιστεύω.Ειχα σκοπό έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσω να πηγαίνω πιο πάνω.Η Καζα δεν ειναι προς Δερβενοχωρια? Τον Αι Γιωργη τον ξερω, Καζα ομως εκει κοντα δεν εχω υποψιν...
Τελοσπαντων εγω να ξερεις τα λεω καλοπροαιρετα γτ δεν γινεται με βροχη να εκανα πουλια το Σαββατο παραδιπλα σου, και εσυ να μενεις με κουλουρι σε τουφεκιες! Ειναι και τοσος κοπος να πας εκει περα!
Μεσογεια σημερα 4ωρο περπατητοκαρτερο (ανα μισαωρο εναλλαξ συνηθως). το πρωι πολυ υγρασια,ομιχλη και λασπη γιατι μαλλον εβρεξε μεχρι μια ωρα πριν. ειδα καμμια 30ρια τσιχλες , εριξα σε 5-6, επεσε μια μπροστα μου στο καθαρο και δεν τη βρηκα ποτε.
εριξα συνολικα 18 φυσ. σε τσιχλες ,ψαρονια, καρακαξες και ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα κ.α . το απολαυσα ημουν σχεδον μονος, ηταν καρτερι αλλοι δυο μακρυα μου ,εριξαν 2-3 τουφεκιες
![]()
έχει δοκιμάσει κανείς σιταρήθες; είναι νόστιμες;...Tι τοσοδούλια πουλάκια είν' τούτα βρε Κωνσταντίνε...? think (Σταρήθρες μήπως...?)
έχει δοκιμάσει κανείς σιταρήθες; είναι νόστιμες;
σιταρηθρες φυσικα. το γοργον και χαριν...το μεσημεριανο μου. Μονο με αυτα γινεται γιατι δεν χρειαζεται σχεδον καθολου να ασχοληθεις με τα κοκκαλα, τηγανιζονται και ειναι τραγανα...Tι τοσοδούλια πουλάκια είν' τούτα βρε Κωνσταντίνε...? think (Σταρήθρες μήπως...?)
![]()
Να βάλεις φώτο φίλε αρκεί να μην προκαλεί. Καλό είναι να αναφέρεται και ο αριθμός της παρέας.den ksero na vazo photos paidia
στον καμπο ημουνα και γω ....πιο κοντα προς τα Σπατακυνήγησες στην δεξιά μεριά των Σπατών πάνω από το αεροδρόμιο ; ήμουν κάμπο και άκουσα κάποιες τουφεκιές από πίσω μου ,,,ο καιρός όπως τον περιγράφεις,μέτρησα 4 τσίχλες μακρυά μου και ένα ζευγάρι παπιά πριν ξημερώσει,,,την πλήρωσε μια καρακάξα που ήρθε διαβήτης επάνω μου
περιμένω να γυρίσει ο πατέρας από απογευματινό να μου πει τί ανέβηκε...εγώ βάρδια δυστυχώς,αυριο το πρωί πάλι
οχι δεν μιλησα με κανεναν....αν και εχω 303 χαχα(σημερα ημουν με το μονοκανο)ήρθε και μου μίλησε κάποιος με μια 302/303 και Ήφαιστος Hyper τσοκ ,,,εσύ ήσουν ; think
Investarm είναι? Μάς γύρισες αρκετά χρόνια πίσω.οχι δεν μιλησα με κανεναν....αν και εχω 303 χαχα(σημερα ημουν με το μονοκανο)
ειδα εναν μαλλον ηλικιωμενο το πρωι καρτερι με τεριος μπλε , ισως τρειλερ και κουρτσχαρ
ειναι ολοιδιο με Investarm, αλλα δεν γραφει τιποτα πανω μονο made in italyInvestarm είναι? Μάς γύρισες αρκετά χρόνια πίσω.
Κάπου στο πάνω μέρος της βάσης της κάνης πρέπει πρέπει να έχει ένα γιώτα κεφάλαιο μέσα σε τετράγωνο, ίδια ηλικία έχω με το εργαλείο.ειναι ολοιδιο με Investarm, αλλα δεν γραφει τιποτα πανω μονο made in italy
το πρωτο μου οπλο αγορασμενο το 1981