Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΕλΠήδας συνέχεια:
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πιστεύω θα δείξει αν αυτη η Ελπίδα ήταν για μας :) ή ....Πήδα μας.:mad:
Το επόμενο 5ημερο ολη η Βαλκανική απο την "ρίζα" της (Σλοβενία μεχρι Μολδαβια) αλλα και η αν. Ιταλία, κεντρική και νότια Αυστρία και Ουγγαρία και η νότια Ουκρανία θα δουν πολλές χιονοπτώσεις (απο 10 έως 40+ πόντους χιόνι) ενώ στα παράλια Αδριατικής-Ιονίου και Μαύρης Θάλασσας έντονες βροχοπτώσεις (50~150 χιλιοστά βροχης).
Πολύ χιόνι στα κεντροανατολικα Βαλκανια και Πίνδο, απο Κοσυφοπέδιο (να μην ξεχνιώμαστε ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ!!! ) αν. Αλβανία, όλα τα δυτικά Σκοπιά και ολη την Ελληνική Πίνδο.
https://www.windy.com/-New-snow-snowAccu?snowAccu,42.082,22.126,6,m:eMkagKm
https://www.windy.com/-Rain-accumulation-rainAccu?rainAccu,42.082,22.126,6,m:eMkagKm

Αν δεν κατέβουν και τώρα πουλια, ας το αφήσουμε.
Θα εχει χαλάσει το ασανσέρ για φέτος.:(
Έχει κάψιμο το άλλο σκ...κ με φωτογραφίες ;)

άλλο ένα απογευματινό Μεσόγεια μου έδωσε έξι τσιχλάκια και μια κοτσυφίνα η οποία πήγε να μου την κάνει από τα δεξιά στα πυκνά,,σήμερα ανέβηκαν αρκετά πουλιά,άλλα ψηλά άλλα σε απόσταση βολής,το χάρηκα με αυτά που είδα

από αύριο ξεκινάω απόγευμα δουλειά οπότε τα πρωινά θα είμαι έξω σχεδόν καθημερινά με ανταπόκριση !

Παιδια αξιζει για μια βολτα απο το καρτερι αυριο το πρωι; γιατι ανοιγει και ο καιρος εδω σε εμας, το ξερω οτι εχει ερθει ο καιρος για περπατητο αλλα χωρις παρεα δεν το βλεπω να πηγαινω.

Εγώ λέω να πας μία "αναγνωριστική" βολτούλα στο πρωινό σου καρτεράκι αύριο, και εάν δεν... τότε το γυρνάς στο περιπατητό...!!! Εάν, ωστόσο, και πάλι δεν... τότε και "εις άλλα με υγεία"...! Καλά να είσαι...!!! Δεν θα μας σκάσουνε κιόλας...!!!

Aπογευματινο με φιλο και με πολυ βροχη, περιοχη Αποκορωνα Χανια. 7 τσιχλες κατω και οι 2 μας, και βρεθηκαν οι 2. 5 ο φιλος και 2 εγω, βρηκε τελικα εκεινος τις 2 και γω καμμια. Πολλα πουλια δεν ειδαμε, ακουστηκαν ομως αρκετες τουφεκιες απο την περιοχη, και απο διαφορα καρτερια, πραγμα ελπιδοφορο. Νομιζω οτι δεν επαιξαν και τοσα οσα επρεπε και λογω βροχης. Τεταρτη η επομενη, λογω αργιας

Aπογευματινο με φιλο και με πολυ βροχη, περιοχη Αποκορωνα Χανια. 7 τσιχλες κατω και οι 2 μας, και βρεθηκαν οι 2. 5 ο φιλος και 2 εγω, βρηκε τελικα εκεινος τις 2 και γω καμμια. Πολλα πουλια δεν ειδαμε, ακουστηκαν ομως αρκετες τουφεκιες απο την περιοχη, και απο διαφορα καρτερια, πραγμα ελπιδοφορο. Νομιζω οτι δεν επαιξαν και τοσα οσα επρεπε και λογω βροχης. Τεταρτη η επομενη, λογω αργιας
Βίκτωρα πιστεύω πως φέτος θα κάνετε καλά κυνήγια εσείς στα Χανιά. Μπήκαν πολλά πουλιά δυτική Ελλάδα και θα είναι βαρύς χειμώνας οπότε θα τα γλεντήσετε εσείς μου φαίνεται!

fgr2.love..love.

Τι αργία είναι ρε παιδια Τετάρτη;

Τι αργία είναι ρε παιδια Τετάρτη;
Χανιά : « Περί ορισμού της 21ης Νοεμβρίου εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, πολιούχου της πόλεως Χανίων, ως ημέρας αργίας των δημοσίων καταστημάτων δια την πόλιν ταύτην ».
Β.Δ. από 31.1.1956 ( ΦΕΚ 70/21.2.1956 )
:)

Χανιά : « Περί ορισμού της 21ης Νοεμβρίου εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, πολιούχου της πόλεως Χανίων, ως ημέρας αργίας των δημοσίων καταστημάτων δια την πόλιν ταύτην ».
Β.Δ. από 31.1.1956 ( ΦΕΚ 70/21.2.1956 )
:)
Αθήνα δεν μπορεί να τη μεταφέρουμε αυτή τη γιορτή ρε παιδιά;

Status
Not open for further replies.
Back