Νικόλα πως προτιμάς στο φαγητό τις τσίχλες;
Bασιλάκη σε όλες τις εκδοχές μ' αρέθουν...!!! Άλλες πιότερο, άλλες λιγότερο, αλλά όλες τις τσιχλοσυνταγές τις τρώω...!!!
Από μαγειρευτές, μ' αρέσουν καλύτερα κοκκινιστές γιουβετσάκι, και μετά κοκκινιστές πιλαφάκι ή λεμονάτες πιλαφάκι...! Βέβαια, φοβερές είναι και κοκκινιστές με μακαρόνια ή, ακόμη καλύτερα, με χυλοπίτες...! Και στο φούρνο με πατατούλες νοστιμούλες είναι, αλλά δεν τις προτιμώ έτσι, διότι είναι πιο στεγνές και σκληρές, σε σχέση με την κατσαρόλα...!
Φυσικά, και στο τηγάνι (με αβγά ή χωρίς), είτε στη σχάρα, δίνουν την πιο γνήσια, αυθεντική νοστιμιά τους, που πολλοί αποζητάνε...!
Τέλος, όλα τα "τσιχλοπιάτα", καλό είναι να συνοδεύονται και με καλό (όχι απαραίτητα ακριβό εμφιαλωμένο) κόκκινο ή ροζέ κρασάκι (ας είναι και χύμα)...!
steak


Last edited: