Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πηγε κανεις μεγαρα για τσιχλες να μας πει?
Πήγα εγώ πρωί Κυριακής και προχθές. Πουλιά να πετάνε δεν είδα καθόλου, ήταν όλα πιασμένα στα πυκνά. Βέβαια την Κυριακή έβρεχε και ασταμάτητα. Κάτω αρκετοί φρέσκοι κάλυκες. Ίσως δουλεύει απογευματινό εκεί. Το περπατητό θα έχει πιστεύω καλύτερα αποτελέσματα αλλά θέλει παρέα γιατί η μορφολογία του τόπου δεν βοηθάει με τα πολλά ψηλά πεύκα. Οι τσίχλες είναι πιασμένες σ' αυτά και πετάγονται χαμηλά από πεύκο σε πεύκο.

Ρε,αν ξεκινησεις περπατημα μαζι μου θα κλαψεις:cool:
Απλα δεν θελω να εχουμε τα περσυνα,που σε 1-2 κυνηγια,εκοβα για να με προλαβαινειςdg.
topic.
Ρε συ ακομα να καταλαβεις οτι σε αφηνα να ξανοιχτεις για να μου προγκας τα κοτσυφια?χαχαχαχαχα!!!! Ισχυει ομως η δηλωση σου..το παραδεχομαι! Αλλα βλεπουμε οτι οι καιροι αλλαξανε και καποιους τους βρηκαν νωρις τα γεραματα μπαρμπα-Θοδωρηηηηηηη.very funny.

Πρώτο απόγευματινο για τσιχλιτσες σήμερα με τα πουλιά να είναι πάρα πολλά μέσα στους λόγγους αλλά στα καρτερια δεν κινούνται παραμένουν μεσα.
Το αποτέλεσμα να τουφεκισω 9 και να πάρω τις 7....
2k5A0rq.jpg

Σημερα που πηγα για φασσες μου βγαλανε τα ματια οι τσιχλες, μαλλον εκανε μπασιμο χθες βραδυ γιατι προχθες ειχε πολυ λιγες, περιοχη Μαγνησια περιπου στα ορια με Φθιωτιδα, οποιος μπορει ας βγει αυριο και πιστευω θα βρει πουλια

Σημερα που πηγα για φασσες μου βγαλανε τα ματια οι τσιχλες, μαλλον εκανε μπασιμο χθες βραδυ γιατι προχθες ειχε πολυ λιγες, περιοχη Μαγνησια περιπου στα ορια με Φθιωτιδα, οποιος μπορει ας βγει αυριο και πιστευω θα βρει πουλια
Κάποιοι με κορόιδευαν φίλε,που έλεγα χθες πως περνούσαν τσίχλες...ευτυχώς έχω και άλλους μάρτυρες...μέχρι και πιωμενο με είπαν αλλά,θα του δείξω εγώ θα δούμε τι θα παθουνε:D:D:D:D

Κάποιοι με κορόιδευαν φίλε,που έλεγα χθες πως περνούσαν τσίχλες...ευτυχώς έχω και άλλους μάρτυρες...μέχρι και πιωμενο με είπαν αλλά,θα του δείξω εγώ θα δούμε τι θα παθουνε:D:D:D:D
Κι εγω σε πειραξα ρε φιλε το βραδυ που το ειδα, σου εγραψα για τα φωτα αν ειναι με μεγαλη σκαλα η μικρη.sarcastic.

αλο ενα απογευματινο καρτερακι με αρκαιτω ενδιαφερων και σημερα,,τα πουλια παιξανε κατα της 5 παρα ψηλωμενααααα,,και αργωτερα παισανε ολα μαζεμενα σχεδων σκωτιδαααα με το ζωρι κρατησα 4 και 3 χαμενα που δεν μπωρεσα να τα βρω:( παντως εχη τσιχλονιααα και παχουλαααα πουλιαα

Status
Not open for further replies.
Back