Και σωστός και επίκαιρος ο Λευτέρης.Και ακαρτέρει και ακαρτέρει
Φιλελεύθερη λαλιά
ένα εχτύπαε τ´ άλλο χέρι
απο την απελπισιά.
Όπλο Σταύρο???BA Αττικη καμια δεκαρια-δεκαπεντε πουλια ειδα οσο επαιρνε το ματι μου.
4 πουλια τουφεκισα και τα πηρα.3 τσιχλες και 1 ψαρονι. Την τελευταια τσιχλα δεν ηθελε ο νομος του Μερφι
να αποτυπωθει γιατι οντως στο αμαξι και ξεκουμπωνοντας τη καμερα απο το οπλο με καβαλησε.
τελικα τα GM3 Fast οντως μαπα.Οτι πηρα σημερα με ιδιογομωση 28αρια.
Browning Fusion Evolve Αυλος 18,7 71εκ κανη Τσοκ Modified MidasΌπλο Σταύρο???
Aπο οτι βλεπεις Ηλια η ShotKam ειναι σχολειο.Στην πρωτη τσιχλα που πηρα με την δευτερη ριξια στην πρωτη ενω η προσκοπευση ηταν σωστη ημουνα πιο χαμηλα.Όπλο Σταύρο???
Τα είχα ρίξει την καλή χρονιά, σκληρό φυσιγγακι, είχα παρει κάτι πουλάκια σε απογευματινό καρτερι και μια κοκκινουλα ψηλωμενη αλλά θυμάμαι ματωμένα πουλιά, νομιζω θέλει κρύο τι φυσιγγι αυτό χωρίς υγρασία. Έχω δει βεβαια παλικάρι με SS και δυνατό χέρι να παιρνει πουλιά αλλά αυτός ότι και να βάλει μέσα κάνει κηδειες.τα GM3 Fast οντως μαπα
Πιστευω με αυτα τα τσοκ λειτουργούν καλυτερα τα ν9 κ 10 , γιατι και γεμίζουν την τουφεκια και τη διευρύνουν ακομα περισσότερο ......μεχρι 35 μ ειναι οκΜια χαρά βόλτα σήμερα. Σήμερα είχα θέμα με πολλά ξεπουπουλιασματα. Η μόνη εξήγηση είναι τα ανοιχτά τσόκ 5-4 που είχα πάνω. Είχα τουλάχιστον 8 πουλιά που έφυγαν χωρίς τρίχα. Τα τσόκ τα άφησα στο αμάξι επομένως συνέχισα με τα ίδια. Σκοπευτηκα ήμουν πολύ καλύτερα από πολλές φορές σε περπατητο. Την επόμενη φορά με τα σωστά υλικά θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Τεράστιο βοήθημα,για αυτό το σκέφτομαι αν και είναι τσιμπημενη!!!Aπο οτι βλεπεις Ηλια η ShotKam ειναι σχολειο.Στην πρωτη τσιχλα που πηρα με την δευτερη ριξια στην πρωτη ενω η προσκοπευση ηταν σωστη ημουνα πιο χαμηλα.
Βλεπωντας λαθη μαθαινει κανεις.
αντε τι καθεσαιιιι φιλαρακι, μωνο απο δαυτες θα βλεπης τωρα στο νησιΑρκετες τσαρτσαρες σημερα στο βουνό,και μεμονωμένα πουλια και κοπαδακια των δέκα,δεκαπέντε πουλιών
Και με την αφαίρεση, και με την αφαίρεση....Εεε...το κυνήγι ενίοτε έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αποτελέσματα των μαθηματικών πράξεων...
Ιδίως με την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό.....
Και με την αφαίρεση, και με την αφαίρεση....
Μια τσίχλα ολη και ολη σήμερα χτυπημένη, ...μισή στην "τσάντα", 0 στο σπίτι (1 =1/2=0)
Η μόνη που πηρα, έπεσε μετά τουφεκιά μου, αλλα αφού, μετά τουφεκιά φιλου μου, την είδα που πήγαινε αργα προς πυκνό.
Το ...θήραμα προσφέρθηκε στο φίλο και ξετυλίχτηκε η αλληλοπροσφορά με ανταλλαγή φιλοφρονήσεων :
Ορίστε κύριε Β το πουλι(!) σας.
--- Οχι κύριε Α, κρατήστε το.
Μα εσείς το τουφεκίσατε
--- Ναι αλλα εσείς το καταρρίψατε
Μα εκινείτο (!) ευθυγράμμως και ίσοταχώς (να και η φυσική μέσα) και με κλειστά φτερά. Πιθανώς η Τουφεκιά μου να μην το βρήκε και να έπεσε απο ...καρδιακή προσβολή. Δικό σας.
--- Οχι οχι οχι, εσείς το ...τελειώσατε και το βρήκατε.
Προς Θεού, κάντε μου το χατήρι,
--- Τι λέτε τώρα, το αξίζετε και θα με υποχρεώσετε..
Δεν βάσταξε ο τρίτος της παρέας, έκανε την νεκροτομή μετά το μάδημα.
Διέγνωσε οτι είχε 2 σκάγια και απο δεξιά (πόρτα ...συνοδηγού και πίσω ...φτερο) και μου αναγνώρισε δικαιώματα σε δεξί στήθος και μπούτι.
Τελικα πεισθηκε ο φίλος και πήρε όλο το ...θήραμα.
Ψάχνει σιδερένια σούβλα να μπορεί να το κρατήσει
Υ/Γ: Περιοχή Ασσωπίας σήμερα νεκρή φύση
Και αφού δεν τουφεκάμε το ρίξαμε στις αμπελοφιλοσοφίες του ...καναπέως
Πάλι καλά ...Και με την αφαίρεση, και με την αφαίρεση....
Μια τσίχλα ολη και ολη σήμερα χτυπημένη, ...μισή στην "τσάντα", 0 στο σπίτι (1 =1/2=0)
Η μόνη που πηρα, έπεσε μετά τουφεκιά μου, αλλα αφού, μετά τουφεκιά φιλου μου, την είδα που πήγαινε αργα προς πυκνό.
Το ...θήραμα προσφέρθηκε στο φίλο και ξετυλίχτηκε η αλληλοπροσφορά με ανταλλαγή φιλοφρονήσεων :
Ορίστε κύριε Β το πουλι(!) σας.
--- Οχι κύριε Α, κρατήστε το.
Μα εσείς το τουφεκίσατε
--- Ναι αλλα εσείς το καταρρίψατε
Μα εκινείτο (!) ευθυγράμμως και ίσοταχώς (να και η φυσική μέσα) και με κλειστά φτερά. Πιθανώς η Τουφεκιά μου να μην το βρήκε και να έπεσε απο ...καρδιακή προσβολή. Δικό σας.
--- Οχι οχι οχι, εσείς το ...τελειώσατε και το βρήκατε.
Προς Θεού, κάντε μου το χατήρι,
--- Τι λέτε τώρα, το αξίζετε και θα με υποχρεώσετε..
Δεν βάσταξε ο τρίτος της παρέας, έκανε την νεκροτομή μετά το μάδημα.
Διέγνωσε οτι είχε 2 σκάγια και απο δεξιά (πόρτα ...συνοδηγού και πίσω ...φτερο) και μου αναγνώρισε δικαιώματα σε δεξί στήθος και μπούτι.
Τελικα πεισθηκε ο φίλος και πήρε όλο το ...θήραμα.
Ψάχνει σιδερένια σούβλα για να το σουβλίσει
Υ/Γ: Περιοχή Ασσωπίας σήμερα νεκρή φύση
Και αφού δεν τουφεκάμε το ρίξαμε στις αμπελοφιλοσοφίες του ...καναπέως
Δυστυχώς και αυτά θέλουνε το κρύο τους για να γιαλώσουν.Εγώ από απογοήτευση, το έριξα στο ψάρεμα για καλαμαρια. Αλλά ούτε από αυτά έχει καλά καλά ακομα
![]()