Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMG-20181127-164008.jpg

Ένα γρηγορο περπατητο με 7 μποφόρ νοτιά ...καναμε το κέφι μας .
Λογο του αέρα τα πουλιά δεν εβγαιναν ευκολα από το πυκνό αλλά όταν το αποφασιζαν έπιαναν τα
0-100 σε 1 δευτερόλεπτο! Με αποτελεσμα οι τουφεκιές να είναι εντυπωσιακές και εγώ σαν κλασικός αφηρημένος πήρα το usb3 anti to 2 και δεν εμπενε η καμερα στο power bank.
Μπράβο παλικάρια!!!

IMG-20181127-164008.jpg

Ένα γρηγορο περπατητο με 7 μποφόρ νοτιά ...καναμε το κέφι μας .
Λογο του αέρα τα πουλιά δεν εβγαιναν ευκολα από το πυκνό αλλά όταν το αποφασιζαν έπιαναν τα
0-100 σε 1 δευτερόλεπτο! Με αποτελεσμα οι τουφεκιές να είναι εντυπωσιακές και εγώ σαν κλασικός αφηρημένος πήρα το usb3 anti to 2 και δεν εμπενε η καμερα στο power bank.

ωραία γούστα :D

Παιδιά καλημέρα ! Το ΣΚ που θα έρθει θα πάω Πήλιο για δουλειά βασικά αλλά το πρωί θα έχω χρόνο και λέω να πάω για τσιχλοκοτσυφα αλλά δεν έχω ιδέα που ,υπάρχει κάποιος από εκεί να δώσει καμία πληροφορία η να πάμε και παρέα εάν θέλει ,θα μένω Πορταριά . Ευχαριστώ !

Παιδιά καλημέρα ! Το ΣΚ που θα έρθει θα πάω Πήλιο για δουλειά βασικά αλλά το πρωί θα έχω χρόνο και λέω να πάω για τσιχλοκοτσυφα αλλά δεν έχω ιδέα που ,υπάρχει κάποιος από εκεί να δώσει καμία πληροφορία η να πάμε και παρέα εάν θέλει ,θα μένω Πορταριά . Ευχαριστώ !
Αν σε αφησει ο καιρος....
Δινει βροχη σε ολη την Ελλαδα.....

Kαταρχήν, μπράβο Πέτρο...!!! Μια κάρπωση βγαλμένη από... "τα παλιά" (αφού εφέτος έχει πέσει περονόσπορος)...!!!
Δεύτερον: αρσενικός κοτσυφίνος με κατάμαυρο ράμφος (και όχι κιτρινοπορτοκαλί)...?(!) Ουκ ενθυμούμαι να έχω αντικρίσει ξανά...!!! Μάλλον σπάνιο...!!! (Εκτός και αν δεν διακρίνω σωστά και απατώμαι...)
Έχω την εντύπωση οτι απο το δευτερο χρονο και μετα οταν ωριμάζουν σεξουαλικα κιτρινίζει το Ράμφος και αυτο εντείνεται καθε χρονο που περναει. Αυτος γεννήθηκε μαλλον φέτος τον Απρίλιο ή περυσι Ιούνιο στην τελευταια γέννα Ελλλαδα .
Δεν ξερω αν φωλιάζουν στα βορεια το καλοκαιρι .

Έχω την εντύπωση οτι απο το δευτερο χρονο και μετα οταν ωριμάζουν σεξουαλικα κιτρινίζει το Ράμφος και αυτο εντείνεται καθε χρονο που περναει. Αυτος γεννήθηκε μαλλον φέτος τον Απρίλιο ή περυσι Ιούνιο στην τελευταια γέννα Ελλλαδα .
Δεν ξερω αν φωλιάζουν στα βορεια το καλοκαιρι .
Εδω σε μενα μιας και μένω στα ορια του δασους εχει πολλες φωλιες την άνοιξη,εχω παρει Ειδική τροφη από πετ και βάζω τις μανες σε πιατάκι και έρχονται σπίτι μου στο γκαζον και τρώνε

Εδω σε μενα μιας και μένω στα ορια του δασους εχει πολλες φωλιες την άνοιξη,εχω παρει Ειδική τροφη από πετ και βάζω τις μανες σε πιατάκι και έρχονται σπίτι μου στο γκαζον και τρώνε
Εννούσα στη βορεια Ευρώπη αν φωλιάζουν οποτε μπορει να ειναι και περυσινος αρσενικός γεννημένος Αυγ-Σεπτ

Σήμερα ο σύντροφος ΄΄εφερε το πλαγιόκανο 28'' Midland */*** αντί του o/u 32'' sporting που συνήθως κυνηγά .
Μιλάμε για όπλο 50+ χρόνων κληρονομιά που μαζί του έριξε τις πρώτες του ντουφεκιές μικρός .
Έριξε 6 ντουφεκιές πήρε 3 τσίχλες με 28 γρ ιδιογόμωση στουπιά .
Κάννη φαρμάκι ...

Καλησπερα σας! Πηγαμε το πρωι στο χωράφι αλλά έβρεχε και φύγαμε! Μετά έβγαζε μπόρες μέχρι το μεσημέρι! Το απογευμα άνοιξε ο καιρός και πήγα ένα απογευματινό δίπλα στο σπιτι στο χωριό! Κάτι έχει αρχίσει να δείχνει καλύτερο καθώς πέρασαν κάποια πουλάκια!
Πηρα το δικανακι γιατι το κοντάκι της BENELLI ειναι για fitting στον Μαστρογιάννη και το 692 το εχω στο σπιτι στα Χανιά! Φυσιγγια Ρουμελιωτης 30gr #8! Πολυ καλα!
Η φωτο κάπως πρόχειρη καθώς με έπιασε νύχτα να ψάχνω και τις τελευταίες!
6kXXYHL.jpg

Απογευματινό φωκιδα, σερνικακι, πέρασαν 8 πουλιά πήραμε το 1,θελουμε κρύο, να μην μπορούμε να σταθούμε στο καρτέρι από το κρυο
Δεν έχει πλια. Άλλες χρονιές δούλευαν τα κατρερακια. Προχθές στον Αι Γιώργη δίπλα δεν πέρασε τίποτα. Το franchi που βλέπω στο αβαταρ το τφεκας;

Βολτίτσα απογευματινή στις ελιές μου κοντά στο Βόλο, για αγροτικές εργασίες, άνευ όπλου. Όταν τελείωσα από δουλειές έμεινα να τσεκάρω τι θα περάσει στον ανήφορο από τσίχλες. Εκεί που τις κακές χρονιές περνούσαν 15-20 τσίχλες για πλάκα, πέρασαν δύο :( όλες κι όλες. Η χειρότερη χρόνια ever. Και στα περίεργα της ημέρας, ένα γκριφόν είχε καταδίωξη αλεπού απ' το πουθενά, και την έφερε δίπλα μου στα 30m, που φαίνεται και στην φώτο. Την έβλεπα να παρακολουθεί το γκριφόν που ήταν στην απέναντι πλαγιά, και δεν ήξερε κατά που να κάνει. Φοβερή φάση, δυστυχώς δεν είχα όπλο να την κάψω.:D:D:D
capture screen

Status
Not open for further replies.
Back