Το πλεονέκτημα του πίτουρου είναι ότι βγαίνοντας από το στόμιο της κάνης σκορπάει και δεν εμβολίσει τη στήλη των σκαγιων αυτό μαζί με το γεγονός ότι η στήλη σκαγιων είναι κοντή εξ ορισμού μας δίνει ντουφέκια αντίστοιχη και ίσως καλύτερη με τσοκ φρένου!!! Στα μέρη μου ήταν πολύ διαδεδομένος τρόπος γεμίσματος στα παπιά για μακρύνεςΘελει το χοντρό πυτουρο και να το φουρνισεις λιγο να φύγει η υγρασία αν βρεις την ογκομετρια το ζυγίζεις και προχωρας το δουλεύω χειμώνα με σιπε κουβετ 165 170 και 688 στα 32 33 ειναι πύραυλος!
Να γιατί μίλαγαν για καυτά σκάγια ,ήταν πάνω σε κάρβουνα....Οι παππούδες μας γέμιζαν έτσι ακριβώς.
Προσοχή να μην πάρουν φωτιά οι καλαμιές !!! (δεν σου κάνω πλάκα)
Από απόδοση δεν ξέρω ...
Βεβεα Νικο ανεβασετο κανονικοταταΟ Giannis k πριν χρόνια είχε κάνει ένα σχετικό ωραίο βίντεο. Αν μου επιτρέψει το ανεβαζω
Aν φυσά κόντρα Γιάννη τί γίνεται ;Ειναι ειδιετερο υλικο το πυτουρο.θελη ακριβια και προσοχη να σου δοση αυτο που πρεπη
Με το αλεύρι δλδ γίνεσαι γκοστAν φυσά κόντρα Γιάννη τί γίνεται ;
Το πιτουρο....οποιος δεν ξερει τι κανει....θα χασει το κλειστρο του...και αυτο δεν ειναι αστειο...!!!
Περα απο αυτο με κοντρα αερα και χωρις γυαλια....πρεπει να εχεις καλον οφθαλμιατρο !!!
παιδαρος!
Καλά γεμίσματα Ηλία!Τελευταία προμήθεια για φέτος συμπληρώσαμε όσα ελειπανView attachment 54953
Ας ελπησουμε να μπούμε κυχλακια να τα καψουμεΚαλά γεμίσματα Ηλία!
Πανε για γεμισμα με ΜΒ32 αυτα....Τελευταία προμήθεια για φέτος συμπληρώσαμε όσα ελειπανView attachment 54953
Fiocchi Κώστα κλασικά με mb32 1,70*33diamante 21 το απόλυτο κυχλοφυσσηγγο για μέναΠανε για γεμισμα με ΜΒ32 αυτα....
N.S. ειναι οι καλυκες;;;
Τί είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω.diamante 21
https://www.baschieri-pellagri.com/en/borre/borre/"d"+diamante/1/index.aspxΤί είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω.