Ευχαριστώ Στέλιο!
Δεν το έχω δει ποτέ στον Κένταυρο. Ίσως να τον έχει και εγώ να μην τον πρόσεξα.
Ευχαριστώ Στέλιο!
Ευχαριστώ Στέλιο!
Δεν το έχω δει ποτέ στον Κένταυρο. Ίσως να τον έχει και εγώ να μην τον πρόσεξα.
Το βρήκα, ευχαριστώ.
Έχει ο φάντομ και τον 24 νομιζωΤο βρήκα, ευχαριστώ.
Βλέπω υπάρχει μόνο στο 21.
Μου θυμίζει του Ηλιόπουλου που υπάρχει μόνο στο 22. Θα δοκιμαστούνε και οι δύο!
Спасибо!
Yπάρχουν πάντα αυτοί οι συνδυασμοί βύσματος - πυρίτιδας .όταν κυνηγούσα με το cal 12 η μπενελι μου δούλευε πολύ καλά τον z2m 21
αυτό που είχα παρατήρηση με τον z2m 21 και νο 8 1/2 έκανα φοβερές τουφεκιές ειδικά με την d20 X32 που δούλευα τότε.
Απόψεις καί εμπειρίες πού σίγουρα δέν συμπίπτουν πάντοτε .Δεν νομιζω οτι επιλεγουν πυριτιδες τα βυσματα.
Δοσολογιες επιλεγουν...Επισεις αυτο που εχω δει καθε βυσμα εχει την δικη του συγκεντρωση και
κατανομη....και στην ιδια δοσολογια και μηκος καννης αλλαζουν οι ταχυτητες απο την σκληροτητα
που εχουν.
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος στη μέση τι υλικό έχουν; Φελλός -μαλλινη-φελλος;
View attachment 59382
Τις κοιτουσα προχθες....τις προσπερασα...Δεν τους εδωσα κ σημασια...Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος στη μέση τι υλικό έχουν; Φελλός -μαλλινη-φελλος;
View attachment 59382
Χαρτοπολτό σαν την Dianna
Να σου πω την γνώμη μου μην πετάς τα χρήματα σου τα έχω δοκιμάσει και cal12 και cal 20 δεν είδα και φοβερό, όχι ότι δεν κάνει την δουλειά του αλλά δεν αξίζει τα λεφτά του.
Είναι για την ιδέα και για το διαφορετικό
Αν είχαν ίδια τιμή με την Dianna και έπρεπε να επιλέξω την sfs θα διάλεγα η όπως αλλιώς την λένε.
Στρατο αυτες τις FSF που εχω ....εχουν φελλο στην μεση...Αλλα το επανω και κατω μερος καμια σχεση
με γνησια μαλλινη. Ειναι ''συμπιεσμενος'' κετσες. Δεν συμπιεζεται οπως η μαλλινη ταπα.
Αυτη που εχω εγω δεν εχει ντιανα οπως λεει ο Νικολας...Ισως να υπαρχουν σε διάφορες μορφές ...
Εμενα μου δουλευει κατι μεταξυ μαλλινης και Ντιανας...
Μου δουλευει αρκετα καλα σε 12/76 καλυκα και χοντρα σκαγια...χωρις να πιανει τις επιδοσεις και
αποδοσεις της γνησιας μαλλινης ταπας..
Σε ψιλα σκαγια δουλευει εχοντας ποιο μαζεμενη τουφεκια απο την σκετη ντιανα χωρις αμορτισερ...
αλλα θελει ψαξιμο στην δοσολογια της !!!
View attachment 59386
View attachment 59388
Κατάλαβα...οκ ευχαριστώ!!!Τις κοιτουσα προχθες....τις προσπερασα...Δεν τους εδωσα κ σημασια...
Γιάννη με τι εμφραξη?Η καλητερη βισματοση ταπας που εχω δει μεχρει τωρα ειναι.κετσες ακεροτος με φελο στην μεση(σαντουιτς)
Εννοώ στην πυρίτιδα πάνω τι προτείνεις να μπαίνει ?Και αστερ
Ι
Και αστερη και ρελη