Υλικά για ιδιογόμωση

Φτιαξε ενα ''νορμαλ'' στησιμο....Κουβετ + ντιανα + μαλλινη 10 χιλιοστα +1cal12 με τζαμακι....Ασε τα
σκληρα χαρτακια...και μην κοβεις την μαλλινη στην μεση....Τα πολλα ''τζουρτζουλια'' ( τεμαχια ) μεσα στο
φυσιγγιο μονο καλο δεν κανουν.....και παραλληλα χανεις τον ''λογαριασμο'' εννοω δεν βγαζεις ακρη !!!

View attachment 59469
View attachment 59470
Δοκίμασα το setup όπως μου το είπες.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Λίγο σφιχτό γι' αυτό πού ήθελα να πετύχω με τα μαλλινοταπα αλλά θα χρησιμοποιηθεί για μεσαίες μακρινές.
Καθαρή κάνη και αίσθηση δυνατού φυσιγγιου αλλά όχι ενοχλητικό αν συνυπολογισουμε τους 22οC.
Στα 30μ με 2*
Επεξεργασία κουκίδες κατανομές κτλ όταν κάνω και τις υπόλοιπες.

20221110_160106.jpg

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Λίγο σφιχτό γι' αυτό πού ήθελα να πετύχω με τα μαλλινοταπα αλλά θα χρησιμοποιηθεί για μεσαίες μακρινές.
Καθαρή κάνη και αίσθηση δυνατού φυσιγγιου αλλά όχι ενοχλητικό αν συνυπολογισουμε τους 22οC.
Στα 30μ με 2*

View attachment 59859

Ευγε σου !!! Εαν το θεωρεις υπερ συγκεντρωτικο ανοιξε τσοκ...Εγω στα 30 μετρα δοκιμαζω παντα τα
ψιλα σκαγια με 3* αστρα μαμα τσοκ....
Στα 35 και 36,5 μετρα παλι 3* αστρα σε χοντρα σκαγια κατω απο Ν7...
Και στα 45 -50 μετρα φουλ τσοκ...Σε ολα τα νουμερα σκαγιων !!!

Ευγε σου !!! Εαν το θεωρεις υπερ συγκεντρωτικο ανοιξε τσοκ...Εγω στα 30 μετρα δοκιμαζω παντα τα
ψιλα σκαγια με 3* αστρα μαμα τσοκ....
Στα 35 και 36,5 μετρα παλι 3* αστρα σε χοντρα σκαγια κατω απο Ν7...
Και στα 45 -50 μετρα φουλ τσοκ...Σε ολα τα νουμερα σκαγιων !!!
Η κάνη είναι αγορασμένη επίτηδες για την Α303 με σταθερό τσοκαρισμα xfull και την έχω ανοίξει στα 2* για καρτεροκυνηγια.
Θέλω φυσιγγι για 30-40μ Για λίγο ποιο μακριά έχω.. Τα υπόλοιπα στησίματα με bior σήμερα μου έδωσαν το αναμενόμενο με την PSB2 κάποια στιγμή θα φτιάξω και την ΜΒ με bior.

Στα 30μ με 2*

View attachment 59859
Τα σκάγια είναι 6αρια. 9,5 σκάγια στο γραμμάριο.

Attachments

• IMG-df372f586aa0bc7d3c6b4fd5fb92ec13-V.jpg
    IMG-df372f586aa0bc7d3c6b4fd5fb92ec13-V.jpg
    181,7 KB · Προβολές: 50
Μου τα χαρίσανε σήμερα. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πως κατατάσσονται όσον αφορά την ισχύ τους. Επίσης παρατήρησα ότι κάποια έχουν αρπάξει λίγο το χρώμα τους. Το χαρτί όμως του κουτιού είναι άθικτο και χωρίς ίχνος υγρασίας. Επίσης ο ιδιοκτήτης τους επέμενε ότι έχουν διατηρηθεί σε καλές συνθήκες. Ακούω γνώμες.

Attachments

• 20221125_133514.jpg
    20221125_133514.jpg
    297,5 KB · Προβολές: 34
  • 20221125_133505.jpg
    20221125_133505.jpg
    315,5 KB · Προβολές: 34
  • 20221125_133630_HDR.jpg
    20221125_133630_HDR.jpg
    510,1 KB · Προβολές: 34
Είναι σίγουρο αυτό
Με έχει πιάσει μια τρέλα και κάνω διάφορες δοκιμές αλαζωντας
καψούλια, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά με αυτά ισπανικά έχω και την προκατάληψη με τα ισπανικά και τα βλέπω με μισό μάτι.

Μου τα χαρίσανε σήμερα. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πως κατατάσσονται όσον αφορά την ισχύ τους. Επίσης παρατήρησα ότι κάποια έχουν αρπάξει λίγο το χρώμα τους. Το χαρτί όμως του κουτιού είναι άθικτο και χωρίς ίχνος υγρασίας. Επίσης ο ιδιοκτήτης τους επέμενε ότι έχουν διατηρηθεί σε καλές συνθήκες. Ακούω γνώμες.
Δούλεψέ τα με τις s4 sipe tecna είναι τα πιο τεριαστά προς αυτές καψύλια

Και εγώ αυτό ξέρω και μάλιστα αυτή έχουν το ίδιο καψουλι σε όλα τα διαμετρήματα
Αν δουλευεις ισπανικες πυριτηδες να ξερεις οτι τις καιει καλυτερα απο οοοολα τα αλλα σε ολες τις γομωσεις ,βγαζει μεχρι και 30 μ/δ παραπανω σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο καψουλι στο ιδιο στησημο

Καλοριχτα να ειναι....Βασιλη !!!
Οταν εχω αμφιβολιες για την ισχυ του οποιου καψυλιου.....κανω συγκριτικες δοκιμες βαζοντας καλυκα
στην θαλαμη με το καψουλι και με βυσμα μεσα κατα προτιμηση ( Ηλιοπουλο 22 ) που να κανει σταθερη
και καλη εμφραξη...χωρις πυριτιδα...
Πυροδοτω....και μετραω σε τι αποσταση απο την εξοδο της καννης εφτασε το βυσμα...
Κανενα καψουλι δεν εχει δυναμη να πεταξει το βυσμα εκτος καννης....
Σε καθε δοκιμη ... και πριν την επομενη θελει καθαρισμα η καννη....μιλαμε για πολυ κάπνα....φιλε !!!

Καλοριχτα να ειναι....Βασιλη !!!
Οταν εχω αμφιβολιες για την ισχυ του οποιου καψυλιου.....κανω συγκριτικες δοκιμες βαζοντας καλυκα
στην θαλαμη με το καψουλι και με βυσμα μεσα κατα προτιμηση ( Ηλιοπουλο 22 ) που να κανει σταθερη
και καλη εμφραξη...χωρις πυριτιδα...
Πυροδοτω....και μετραω σε τι αποσταση απο την εξοδο της καννης εφτασε το βυσμα...
Κανενα καψουλι δεν εχει δυναμη να πεταξει το βυσμα εκτος καννης....
Σε καθε δοκιμη ... και πριν την επομενη θελει καθαρισμα η καννη....μιλαμε για πολυ κάπνα....φιλε !!!
Κατάλαβα Νίκο. Ωραία σκέψη.

Back