Είχε το idiogomoslshop...Τώρα δεν ξέρω..Πλαστικές διαφάνειες για δράμια(για προστασία της κάνης), δεν φέρνει κανείς ;
Είχε το idiogomoslshop...Τώρα δεν ξέρω..Πλαστικές διαφάνειες για δράμια(για προστασία της κάνης), δεν φέρνει κανείς ;
Όχι.Άλλο πλαστικό δεν ταιριάζει ;Ακτινογραφίες δεν έχεις;
Από φιλμ φωτογραφικό ίσως;Όχι.Άλλο πλαστικό δεν ταιριάζει ;
Και στο must dive κοίτα " BPI TEFLON WRAPS 12GA"...Όχι.Άλλο πλαστικό δεν ταιριάζει ;
12/70; Από πού Βασίλη;Σήμερα παρέλαβα μία παραγγελία, 200 κάλυκες Τ4 της NOBEL με 688. Τιμή με μεταφορικά 47.80 ευρώ.
Από Κομοτηνή?Σήμερα παρέλαβα μία παραγγελία, 200 κάλυκες Τ4 της NOBEL με 688. Τιμή με μεταφορικά 47.80 ευρώ.
Εεεεε χρυσοι ειναιΣήμερα παρέλαβα μία παραγγελία, 200 κάλυκες Τ4 της NOBEL με 688. Τιμή με μεταφορικά 47.80 ευρώ.
12/70; Από πού Βασίλη;
Ναι Κομοτηνή.Από Κομοτηνή?
Ρε φιλε, αυτος ο ανθρωπος...με 10€ μεταφορικα, τη περιμενει να πουλησει;;Ναι Κομοτηνή.
Δεν είναι τα μεταφορικά μόνο....Ρε φιλε, αυτος ο ανθρωπος...με 10€ μεταφορικα, τη περιμενει να πουλησει;;
Σκεφτομαι να βαλω παραγγελια σε αυτον καμια φορα, αλλα δε συμφερει....ηθελα να ηξερα, γιατι δεν αλλαζει μεταφορικη...;;;
Συμφωνώ..Δεν είναι τα μεταφορικά μόνο....
Κώστα και οι τιμές είναι ανεβασμένες. Αν κάνεις σύγκριση θα δεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ένα κατάστημα που να τα έχει σχεδόν όλα και να κρατάει λογικές τιμές. Αν υπήρχε, πιστεύω θα δούλευε πολύ καλά.Ρε φιλε, αυτος ο ανθρωπος...με 10€ μεταφορικα, τη περιμενει να πουλησει;;
Σκεφτομαι να βαλω παραγγελια σε αυτον καμια φορα, αλλα δε συμφερει....ηθελα να ηξερα, γιατι δεν αλλαζει μεταφορικη...;;;
Δηλαδή 0.24€/καλυκας...
Για τις τιμες, δεν το συζηταω καν...Κώστα και οι τιμές είναι ανεβασμένες. Αν κάνεις σύγκριση θα δεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ένα κατάστημα που να τα έχει σχεδόν όλα και να κρατάει λογικές τιμές. Αν υπήρχε, πιστεύω θα δούλευε πολύ καλά.
Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε δεν είχε. Βέβαια δεν ρώτησα και αν πουλάει ή όχι.Ο Ρουμελιώτης, πουλάει υλικά; Ξέρει κάποιος;
Αν πας εκεί πιθανών να σου δώσειΟ Ρουμελιώτης, πουλάει υλικά; Ξέρει κάποιος;