31:20 σχόλιο του Ιορδάνογλου...
Ολλοι ξέρουμε τι παίζεται εδώ....δεν μπορούν να κρυφτούν πλέων.....αν σας το λέει και ο ιορδανογλου τι άλλο θέλετε.....και όλοι ξέρουμε ποιοι της εισάγουν ...31:20 σχόλιο του Ιορδάνογλου...
Ότι οι ανατιμήσεις καθώς και οι ελλείψεις σε φυσίγγια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Εννοώντας ότι υπάρχει μάλλον τεχνητή έλλειψη για να υπάρξει άνοδος των τιμών.Τι λέει?
Αμπα στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτάΌτι οι ανατιμήσεις καθώς και οι ελλείψεις σε φυσίγγια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Εννοώντας ότι υπάρχει μάλλον τεχνητή έλλειψη για να υπάρξει άνοδος των τιμών.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο!λογικό είναι να στρέψουν την αγορα στα εμπορικά και να αυξήσουν της τιμές όσο και να πάνε ο άλλος το κυνήγι του θα το πάει όσοι μπορείτε κάντε προμήθεια τώρα νομίζω ότι είναι η τελευταία χρόνια με αυτές της τιμές μετά κάτο από 10,€ δεν θα βρίσκουμε φυσηγγι
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου ...και σύμφωνο απόλυτα με την Τελευταία παραγράφων σουΔεν είμαστε όλοι το ίδιο!
Μείον μία άδεια του χρόνου από εμένα και ελπίζω και από άλλους ιδιογομωτές.
Και όχι μόνο, δεν αγοράζω κανένα υλικό από εδώ και πέρα από κατάστημα γιατί θα αλλάξω χόμπι. Καμία προμήθεια, κανένα φυσίγγι, κανένα αξεσουάρ. Τουλάχιστον 2000 ευρώ από εμένα η κυνηγητική αγορά θα χάσει του χρόνου, και για κάθε χρόνο που ακολουθεί.
Και η ΚΣΕ είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί με την ιδιογόμωση και με τους ιδιογομωτές και να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους διότι η αναγόμωση και η ιδιογόμωση είναι παραδοσιακότατη κυνηγητική δραστηριότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κυνήγι, ακριβώς όπως και η κυνοφυλία, και ακριβώς μέσα στο πνεύμα και κυνηγητικής και οικολογικής οικονομίας.
Πρεπει να καταλάβεις ότι η κυνηγεσια κυνοφιλια και ότι άλλο αναφέρεις συναφή έχει πάψει σοβαρά να απασχολεί τις κυβερνήσεις πλέον και έχουν νικηθεί ,από την παιδοφιλία, παιδαιραστια, ομοφυλοφιλία,διεμφιλια, οικολογία αφού βλέπεις ότι εμάς μας κυνηγούν όλοι προσπαθώντας κάθε χρόνο όλο και κάτι να μας αφαιρέσουν δικαίως ή αδίκως ενώ οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες που ανέφερα που υποδαυλίζουν και την φυσιολογική και βιολογικήΔεν είμαστε όλοι το ίδιο!
Μείον μία άδεια του χρόνου από εμένα και ελπίζω και από άλλους ιδιογομωτές.
Και όχι μόνο, δεν αγοράζω κανένα υλικό από εδώ και πέρα από κατάστημα γιατί θα αλλάξω χόμπι. Καμία προμήθεια, κανένα φυσίγγι, κανένα αξεσουάρ. Τουλάχιστον 2000 ευρώ από εμένα η κυνηγητική αγορά θα χάσει του χρόνου, και για κάθε χρόνο που ακολουθεί.
Και η ΚΣΕ είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί με την ιδιογόμωση και με τους ιδιογομωτές και να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους διότι η αναγόμωση και η ιδιογόμωση είναι παραδοσιακότατη κυνηγητική δραστηριότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κυνήγι, ακριβώς όπως και η κυνοφυλία, και ακριβώς μέσα στο πνεύμα και κυνηγητικής και οικολογικής οικονομίας.
Αυτο ακριβως θελουν.Μείον μία άδεια του χρόνου από εμένα και ελπίζω και από άλλους ιδιογομωτές.
Άποψη μου μη σκάσεις λεφτά για μηχανή,ακόμα κ αν τ αξίζει!Καλησπέρα.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ,με την ιδιογόμωση.Πάντα διάβαζα σχετικά άρθρα,βιβλιά,αλλά ως εκεί.
Ωστόσο,σκέφτομαι από του χρόνου, να αρχίσω,να γεμίζω τα δικά μου φυσίγγια,για την Πέρδικα (κυρίως,ορεινή)και μόνο.
Να αρχίσω,με μια ρελιάστρα χειρός ή να πάω σε κάτι τέτοιο, απευθείας;
https://idiogomosishop.gr/14.-mihan...ep-v-s-1500-modded-reloading-machine-3-stage/
Ή μήπως να μείνω,στα αμερικάνικα κυρίως φυσίγγια,που τα έχουμε βρεί;
Ευχαριστώ,εκ των προτέρων,για τις όποιες απαντήσεις.
Δημητρη, αν πραγματικα γουσταρεις να γεμισεις μονο κ μονο για περδικα, οπου αποτελή εκλεκτο θηραμα, μη ριξεις τοσα χρηματα...η περδικα δε θελει ΤΟΣΑ φυσιγγια, αν κρινω απο τις συναντησεις θηραματος κ την λίγη προθεσμία κυνηγίου της...γνώμη μου, να πας σε μια ρελιαστρα χειρος Λαναρα των μολις 90€ κ θα κλεινεις τα φυσιγγια σου ομορφα κι ωραια χωρις πολλα πολλα εξοδα....αν γουσταρεις να επενδυσης 450€ επιδή το θες κ τα διαθετης τα χρήματα, τοτε αλλαζει το πραγμα!!Καλησπέρα.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ,με την ιδιογόμωση.Πάντα διάβαζα σχετικά άρθρα,βιβλιά,αλλά ως εκεί.
Ωστόσο,σκέφτομαι από του χρόνου, να αρχίσω,να γεμίζω τα δικά μου φυσίγγια,για την Πέρδικα (κυρίως,ορεινή)και μόνο.
https://idiogomosishop.gr/14.-mihan...ep-v-s-1500-modded-reloading-machine-3-stage/
Με την παρούσα κατάσταση σε ότι αφορά την πρόσβαση σε υλικά και την τιμή τους,το ξανακοιταζεις του χρόνου.Καλησπέρα.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ,με την ιδιογόμωση.Πάντα διάβαζα σχετικά άρθρα,βιβλιά,αλλά ως εκεί.
Καλησπερα......αυτη ειναι η μηχανη δυο σταδιων του Λαναρα........
Για του χρόνου το σκέφτομαι,Παναγιώτη.Μη κανεις κινηση για ιδιογομωση ακομα.
Περιμενε να ξεκαθαρισει το τοπιο με τα υλικα.
Αν παρολα αυτα θες σωνει και καλα τωρα, παρε ρελιαστρα παγκου και γεμισε 2 - 3 σεταπ για αρχη.
Αν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο θα ξερεις και πως να κινηθεις.Για του χρόνου το σκέφτομαι,Παναγιώτη.