Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.my man. τσίχλες ;;
Μη
Αργησα λιγο να ξυπνησω το πρωι και εφυγα του σκοτωμου να παω για τα κοριτσια, δεν ελεγε να παω μονο για πρωι εκει που πηγα χθες το απογευμα γιατι ειναι 100 χλμ αρα πηγα εδω κοντα.
Αποφασιζω να αλλαξω μερια και να κατεβω πιο χαμηλα, βρισκω 2-3 φυσιγγια καπου και καθομαι εκει, δεν ειχα βεβαια καλη ορατοτητα αλλα λεω ενταξει δεν θα περασουν και ξωφαλτσα στα δεντρα...
Μετα απο 10 λεπτα μου σκανε 5 κυριολεκτικα μεσα στα μουτρα, σαν τις τσιχλες οταν νυχτωνει και σε υψος 3 μετρα, αφου προλαβα κι εριξα ενα τυχερος ημουνα αλλα στο γαμο του καραγκιοζη! Μετα απο λιγο περνανε καμια 10αρια παλι παρα πολυ χαμηλα αλλα κατω απο μενα και δεν προλαβα ουτε να κουνηθω, αρχισα να ανεβαζω πιεση βεβαια με γοργους ρυθμους, περνανε παλι 2 αρκετα πιο ψηλα απο μενα και καταφερνω να στριψω τη μεση μου περιπου σαν το κοριτσι στον εξορκισμο που γυρνουσε το κεφαλι τερμα πισω. Προλαβαινω και ριχνω δυο Ρουμελιωτης και την ριχνω την σκροφα αλλα οπως καταλαβα τραυματισμενη, λεω αστη θα παω μετα να την παρω γιατι ειναι ωρα αιχμης τωρα, περνανε παλι δυο ξανα μεσα στα μουτρα μου ριχνω ενα και παιρνω ενα αμελετητο...πρεπει να ανεβασα 20 πιεση εκεινη την ωρα αλλα και να την επαιρνε η τουφεκια στα 5 μετρα δεν θα εβρισκα τιποτα. Καθομαι λιγο πιο ψηλα και για 1 ωρα νεκρα, με παιρνει ενας τηλ και εκει που μιλαγαμε ακουω τον γνωστο θορυβο, περναει απο πανω μου ενα κοπαδι 30αρι και τουφεκαω με το ενα χερι κυριολεκτικα γιατι στο αριστερο ειχα το κινητο. Υπαρχει πιθανοτητα να πηρα μια με το 2ο αλλα επειδη δεν ημουν σιγουρος εψαξα 5 λεπτα κι εφυγα μετα να παρω το χαπι για την πιεση.
Απογευμα πηγα στο μακρινο μερος αλλα επικρατουσε νεκρα, μολις επινα νερο ερχεται μια σαν πεταλουδα, με 1η πηγαινε αλλα δεν ηθελα να πεταξω το μπουκαλι με το νερο γιατι ηταν 2 ακομα η ωρα, τρωει το πουστικο το καπακι ενα κολλημα και δεν βιδωνε με τιποτα, με ειδα και η καριολα να παιδευομαι και εξαφανιστηκε.sarcastic.
Ωραια λεω παμε σημερα, ξεχασα να αναφερω πως και τις δυο φορες οταν κατεβηκα απ το αμαξι πατησα σκατα αλλα ειπα μπας και ειναι γουρι...
Μετακινουμαι στις 3 σε μια κορυφη με κοντο πουρναρι που περνανε ψηλωμενες αλλα σημερα του εβγαλαν τα ματια...ειδα καπου 40 πουλια ολα 100+ μετρα, τελικα περνανε 5 παλι στο θεο και ριχνω ενα 4αρι και ενα 2αρι ετσι για την αλητεια με ενα καραβι προσκοπευση, την ακουσε για τα καλα η ρουφιανα παντως γιατι εκανε κατι ελιγμους, προφανως περασαν κοντα της τα σκαγια.
Περναει παλι μια ρουφιανα ψηλα οπως παντα αλλα οχι στα 100+ προσκοπευη καλη παλι και το 6/4 την εκανε τη δουλεια του ξανα, το ωραιο παντως ειναι οτι οταν ειναι πολυ μακρινη η τουφεκια απο το μπαμ μεχρι να φτασουν τα σκαγια στο στοχο θελει το χρονο του.
Εψαχνα 15 λεπτα να τη βρω στα πουρναρια αλλα τα καταφερα, και οσο την εψαχνα περασαν μερικες αρκετα χαμηλα απ το σημειο που ημουν πριν και απο εκει που εψαχνα τη φασσα αλλα αν βαραγα κι αλλη δεν θα εβρισκα καμια στο τελος.
Αν συνεχισω αυτο το κυνηγι για λιγα χρονια ακομα με βλεπω για ιατρικη παρακολουθηση και φαρμακευτικη αγωγη, Ντοκτωρ να εχεις το νου σου...θα σε χρειαστω!.fool.
vvZnbBn.jpg
Η παρομοίωση σου με πεταλούδα μου άρεσε πολύ!!

βάλε και κάνα μαμά ανοιχτό τσοκάκι, γτ κάνεις δύσκολη τη ζωή σου?
Τι να βαλω ρε Βασιλη αφου για φασσες ημουν που θα κατσει 1 στις 100 να σου βγουν στα 5 η 10 μετρα. Ηθελα κανη σαν το χωνι απ το γραμοφωνο να κανω προκοπη, ασε που το Κικς δεν εχει βγει καθολου απ το οπλο απο περυσι και ουτε θα βγει.
Ειμαι για long καταστασεις φτιαγμενος!.my man.

Και αφού πήραμε τη μπεκατσούλα μας πήγαμε να ψάξουμε για τη δεύτερη. Φέρμα ο σκύλος από κοντά και εγώ και αντί για το ρωσιδακι πετάγεται μια καριολα και αρπαζει το εφταρακι της. Μωρέ λες σκέφτηκα? Πιάνω ένα καρτερακι και σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται οι κυρίες. Με το σκύλο βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να με πλησιάζουν αλλά με υπομονή έμαθε και αυτός, απόλαυσα και εγώ. Λίγα τα πουλιά καμία 15αρια ήταν όλα οπότε επέλεξα μονοτουφέκιες και σε ξεκομμένα πουλιά να μη τις διωξω. Πέντε τουφέκιες, πέντε συννεφάκια και πέντε απορτ από το τριχωτο φιλαράκι και κάπως έτσι πέρασε υπέροχα η μερα.
IMG-20181110-170018.jpg
πολύ όμορφα μπράβο

Τι να βαλω ρε Βασιλη αφου για φασσες ημουν που θα κατσει 1 στις 100 να σου βγουν στα 5 η 10 μετρα. Ηθελα κανη σαν το χωνι απ το γραμοφωνο να κανω προκοπη, ασε που το Κικς δεν εχει βγει καθολου απ το οπλο απο περυσι και ουτε θα βγει.
Ειμαι για long καταστασεις φτιαγμενος!.my man.
Για τέτοιες καταστάσεις κι εγώ είχα γράψει παλαιότερα αν μπορώ με τα ανακοντα να ρηξω μάλλινη ή διασποράς.

Τελικά το πόσο " ραδίκια " ειναι μερικοί ,δεν περιγράφεται και δεν παύουν να το επιδεικνύουν κι όλας.
Το παράδειγμα αφορά το φατσοβιβλίο αλλά και οχι μόνο.
Βαζουν φωτογραφίες με πανω απο 20 φάσσες τις οποίες απ ότι λένε τις χτύπησαν τώρα.
Μόνο που τις ίδιες φωτογραφίες τις ειχαν ανεβάσει και το 2014 !!!
Πόσοι κομπλεξικοί και με μυαλό ραδικιού υπάρχουν τελικά ;

Τελικά το πόσο " ραδίκια " ειναι μερικοί ,δεν περιγράφεται και δεν παύουν να το επιδεικνύουν κι όλας.
Βαζουν φωτογραφίες με πανω απο 20 φάσσες τις οποίες απ ότι λένε τις χτύπησαν τώρα.

Τελικα ηταν ο μουτζουρης του διακοπτου που ερχοταν..........my man..my man..my man.

Ανοιξε τον καταψύκτη Μήτσο! .sarcastic.

Last edited:
Χαχαχαχα Το πέτυχα κι εγώ το σκηνικό Δημήτρη.
Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο

Υπάρχει ανταγωνισμός...στην επίδειξη..το έχει η εποχή . Εκτός βέβαια αυτού , δεν βλέπω τον λόγο στο fb να αναρτήσει κάποιος φωτό με θυραματα. Βάλε φωτό με την τόσο ωραία φύση , κάνα όπλο έστω ..τι την θέλουν την πασαρέλα με τα θυραματα..

Τρένα, λεωφορεία, καράβια και αερόστατα...
Τέτοια ξεφτίλα για τα νούμερα δεν περίμενα ότι θα τη δω και στη φάσσα...
Σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις ότι ο άλλος δεν μοιράζεται τη φώτο για να σου δείξει μια όμορφη εικόνα/ιστορία, αλλά για μόνο για να γεμίσει το εγώ του...
Εκεί έχει καεί και η μαγεία του κυνηγιού και όλα...

Ομάδες στο fb κρατάνε Μήτσο! Κάτι πρέπει να βάλουν! Αλλά νταξει...

Εφαγα κρυο και φουλ βροχη σημερα ο παπαρας ηταν και ολο αναποδα τιμονια το αμαξι στις λασπες, πουλια ειδα και σημερα τουφεκισα δυο φορες μακρια η μια επεσε πολυ μακρια και δεν μπορεσα να την βρω και η αλλη μαλλον ηταν αρκετα πιο μακρια απο οσο υπολογισα. Ανεβηκα με βροχη το πρωι και κατα τις 8:15 σταματησε, εκατσα ακριβως εκει που καθησα χθες το πρωι αλλα κατι μου ελεγε να ανεβω 50 μετρα πιο ψηλα, καπου στις 9 παρα ηρθε ενα κοπαδι εκει που μου ελεγε το ενστικτο να κατσω και επαιζε σε κατι μεγαλα δεντρα. Με επιασαν τα καριολικια μου λεμε, προσπαθησα να πλησιασω σκουπιζοντας ολα τα νερα με τα ρουχα μου αλλα με καταλαβαν οι ρουφιανες και εριξα εκεινη την τουφεκια που την πηρε πισω οπως καταλαβα και επεσε τοσο μακρια.
Περασαν μετα μερικες παρα πολυ ψηλα και απλα τις κοιταγα και στις 9 αρχισε να ριχνει καρεκλες και να φυσαει, ειχα καπου 800 μετρα περπατημα και οταν εφτασα στο αμαξι ειχαν παγωσει τοσο τα χερια μου που εκανα υπερπροσπαθεια να βγαλω τα φυσιγγια απο το οπλο.
Εχω και μια απορια, οταν βρεχει αρκετα εχουμε πτωση στην ταχυτητα των σκαγιων; δεν μιλαω για κοντινη αποσταση αλλα για πανω απο 50 μετρα, η λογικη μου μου λεει οτι θα εχουμε απωλειες και σε ταχυτητα και σε δυναμη αλλα μπορει να λεω και ιστοριες για αγριους

Σίγουρα θα βρίσκουν μεγαλύτερή αντισταση τα σκαγια στο νερό

Για τις αποστάσεις που τουφεκας σίγουρα θα έχει μετρήσιμες απώλειες, καλά το σκέφτεσαι πιστεύω
Τουφεκισα μια φορα σημερα μακρια παλι και δεν πηρα πρεφα τι εγινε γι αυτο ρωταω, αλλα παιζει να εκτιμησα λαθος την αποσταση. Παντως απο βροχη δεν εχω παραπονο χορτασα...και η ειρωνια ειναι το μεσημερι σταματησε αλλα δεν ειχα κουραγιο για 2ο ημιχρονο

Status
Not open for further replies.
Back