Σημερα πηγα αρκετα ψηλα αφου μιλησα αρκετα πρωι με τον Κωστα απο Λαμια να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα, θερμοκρασια αρκετα χαμηλη απο 1 εως 3 βαθμους κι εγω σε στο ψαξιμο για τα κοριτσια γιατι θα βρισκομασταν με τον Κωστα το μεσημερι.
Βλεπω τελικα καποια πουλια να παιζουν ψηλα σε κατι δεντρα και αποφασιζω να ανεβω πανω, πιανω καπου καρτερι στη διαδρομη γιατι ανεβαινοντας περασαν καποια πουλια απο εκεινο το σημειο αλλα πολυ ψηλομενα, δεν περναει τιποτα 15 λεπτα που εκατσα και αποφασιζω να πλησιασω τα πουλια που ειδα για να ζεσταθω κι ολας.
Εφτασα αρκετα κοντα και σκεφτομουν πως να πλησιασω κι αλλο για να ειναι σε αποσταση βολης, τελικα εμεινα με τη σκεψη γιατι επεσαν κατι τουφεκιες πιο ψηλα απο μενα και σηκωθηκαν, κανουν μια γυρα αρκετα ψηλωμενα και ερχονται πανω μου αλλα αρκετα ψηλα, ριχνω το πρωτο παπαλα το δευτερο ομως την καπνισε την κυρια.
Την μαζευω και ανεβαινω ακομα πιο ψηλα αλλα δεν μπορουσα να φτασω εκει που περνουσαν τα πουλια γιατι ηταν πολυ κλειστο το μερος, τελικα εμεινα μονο με αυτες τις δυο τουφεκιες. Το μεσημερι βρεθηκα με τον Κωστα και τον φιλο του Γιαννη και πηγαμε για απογευματινο, φτανοντας για το καρτερι φευγει μια kariolista πισω απο το Γιαννη της ριχνει μια νομιζω και μαλλον την ξυρισε λιγο, γυρναει για μενα αλλα λιγο αναποδα και με κανει λιγο τουφεκαλευρι γιατι ηταν κοντα αλλα την πηραν σκαγια και επεσε μπροστα μου στα δυο μετρα.
Κανω ενα βημα να την πιασω και φευγει σαν ορτυκι προς τα κατω, αμαν λεω θα τρελαθουμε τελειως; την αφηνω να παει καπου 45 μετρα ριχνω μια τουφεκια και την τεζαρω.
Παω να την παρω και ειναι ακομα ζωντανη αλλα ανημπορη, τι ειναι ρε πουστη μου λεω ο εξολοθρευτης?

Τελικα δεν μας εκαναν το χατηρι τα πουλια μεχρι που πηγε 5 περιπου η ωρα, περασαν δυο σε μενα αρκετα καλα κατα τις 5 παρα αλλα ειχα αφησει το οπλο 3 μετρα μακρια μου και εβγαζα φωτο το τοπιο, τις βλεπω με βλεπουν παω να πιασω το οπλο και την ξερετε τη συνεχεια

Η πρωτη φωτο απ το πρωινο και η δευτερη ειναι η φασσα Terminator, ο Κωστας και ο Γιαννης ηταν πολυ ωραια παρεα παντως και καποια στιγμη θα βρεθουμε ξανα. Η πρωτη φωτο θα αρεσει στον Ηλια σιγουρα