Να μου απαντησεις φιλε με μια ωραια φωτο γεματη καριολες...Θα σου απαντήσω αυριο
βγαλτε και καμια φωτογραφια το στρογγυλο ΑΤΙΑ που κυκλοφορει γιατι δεν προλαβα την τελευταια φοαΝα μου απαντησεις φιλε με μια ωραια φωτο γεματη καριολες...![]()
Setup φιλε?Σήμερα το απόγευμα ξανά στο καρτέρι αυτή τη φορά με τον συνάδελφο Βαγγέλη. Αν και υπήρχαν λίγα κορίτσια δεν καταφέραμε να τα στριμώξουμε. Τελικά είπα να παίξω το τελευταίο μου χαρτί μιας και κόντευε η ώρα να φύγουμε. Στην απέναντι πλάγια είχαν κάτσει καμία δεκαπενταριά πουλιά, ρίχνω μια τουφεκια στον αέρα σηκώνονται, κάνουν ένα κύκλο, γυρνάνε προς το μέρος μου και περνάνε από πάνω μου σε απαγορευτική απόσταση, ξεκοβει λίγο η μια και λέω σάμπως θα τη ξαναδώ, της ρίχνω τη πρώτη τουφεκια πούπουλα, της ρίχνω και τη δεύτερη και πάρτη κάτω. Κόβει το toz κόβει! Φυσίγγια n5-34gr ίδιογωμοσης.![]()
Nobel sport T3 686_sipe 1.65_aquila 24 ή aquila 24evo(για πιο μαλακό αποτέλεσμα) _n5-34gr_57,8mm*.Setup φιλε?
Ωραιο ακουγεται φιλε.Εχω ενα με Τ3 fiocchi 616 Mb32 1,80 aguila 24 evo N5 επινικελωμενα 8αστερο στα 58,00Nobel sport T3 686_sipe 1.65_aquila 24 ή aquila 24evo(για πιο μαλακό αποτέλεσμα) _n5-34gr_57,8mm*.
Πουυυυυ??Καλημέρα.. Φανηκαν φάσσες .μετά απο πολύ "ξέρα" επιτέλους άνοιξε το μάτι μας. Αν θα μείνουν είναι αλλη υπόθεση.
Ελληνοαλβανικα σύνορα...Πουυυυυ??
Μήπως τρώνε και ελιές οι καριολιτσες? κάτι αναφέρει στην αρχή του βίντεο.Γιατρε ολα καλα!Εγω σε αυτες που βγηκα λεγοντας "πεθανες τωρα" ακομα πετανε
Φιλε αμα μου εξηγησεις τι κανουν οι τσιχλες και οι φασσες στην Ισπανια και Κυπρο μεσα στα ξεροχορτα των ελαιωνων με τετοια ζεστη
και εδω δεν πεταει πουστης θα σε παραδεχτω!
Βοσκανε σίγουρα στις έλιες Κωνσταντίνε!Μήπως τρώνε και ελιές οι καριολιτσες? κάτι αναφέρει στην αρχή του βίντεο.
Τρωνε και ελιες οταν ωριμασουν και ειναι μαυρες. Και οι φασες και οι περδικες.....Μήπως τρώνε και ελιές οι καριολιτσες? κάτι αναφέρει στην αρχή του βίντεο.
αυτα τα TOZ βγηκαν καλα τελικαthinkΚόβει το toz κόβει!
Εδώ σε μας οι ντοπιαρες πεφτουν συχνα στις ελιεςΜήπως τρώνε και ελιές οι καριολιτσες? κάτι αναφέρει στην αρχή του βίντεο.
Να μου απαντησεις φιλε με μια ωραια φωτο γεματη καριολες...![]()
Δεν είναι καριολες αλλά στο χρωσταγα