Μάκης
Banned
όλα ωραία,πουλάκια χιόνι και η ικανοποίηση στην κορυφή

όλα ωραία,πουλάκια χιόνι και η ικανοποίηση στην κορυφή
Κι άλλα πουλιά περιμένεις από βδ μκ??????Πάντως μ αυτον τον καιρό που έχει σε όλη τη ΒΔ Ελλάδα ,δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζουμε να νεα πουλιά εν όψι του ψυχρού μετώπου που θα φτάσει μεχρι την πόρτα μας.Νομίζω πως η ανατολική Ελλάδα θα πάει καλύτερα.
Αυτό είναι σίγουρο. Όταν λέω και άλλα τουφέκια δεν εννοώ ομοβροντίες, καμία διμοιρία κόσμο κλπ. Κάνα δύο τουφέκια ακόμα με υπομονή και πάνω από όλα γνώση!!!!Δημήτρη προσωπικά πιστεύω ότι η φάσσα και τα παπιά είναι κυνήγια που απαιτούν ησυχία και λίγες τουφεκιές .
Μπορεί με περισσότερα όπλα τα πουλιά να "παίξουν" καλύτερα την πρώτη μέρα ,αλλά το πιθανότερο είναι μετά τις ομοβροντίες να εξαφανιστούν .
Καλησπέρα Χρήστο. Αν έχει "καιρό" όλα είναι όπως πρέπει...Θα προσπαθήσω ΣΚ αν σε βολεύει να βρεθούμε.Μπραβο Δημητρη! Εκανες δουλιτσα!
Εχει γουστο το κυνηγι τους αλλα ο νομος μας δεν πολυκραταει πουλια...
Έτσι συμφωνώ απόλυτα ΔημήτρηΑυτό είναι σίγουρο. Όταν λέω και άλλα τουφέκια δεν εννοώ ομοβροντίες, καμία διμοιρία κόσμο κλπ. Κάνα δύο τουφέκια ακόμα με υπομονή και πάνω από όλα γνώση!!!!
Οκ. Θα μιλησουμε...Καλησπέρα Χρήστο. Αν έχει "καιρό" όλα είναι όπως πρέπει...Θα προσπαθήσω ΣΚ αν σε βολεύει να βρεθούμε.
Τουλαχιστον σηκωσες καμια μπεκατσα??Τελικα απ οτι βλέπω η ανατολική Ελλάδα εχει την τιμητική την με την αλλάγή του καιρού και μπραβο σε όσους τις έβαλαν χέρι.
Σήμερα ήλπιζα κι εγω μήπως εμφανιστουν και απο δω καποια πουλιά με την αλλαγή του καιρού.
Ξεκίνησα 4,30 για να κάνω 100χλμ μεχρι να φτασω στα μερη του Ανατολικού Ζαγορίου ,μετα απο σχεδον 1 ωρα και 40 λεπτά.
Η θερμοκρασια 1 βαθμός που στην πραγματικότητα η αισθηση ήταν πολύ χαμηλότερα λόγω του δυνατού ΒΑ ανεμου με αρκετα συννεφα .Στα πιο ψηλά και μάλιστα προς τα μερη του Μετσόβου ο καιρος κλεισμένος και χιονιζε. Απο τη στιγμή που εφτασα και ηταν ακομη πριν φεξει,ανησυχησα γιατι δεν ειδα πουθενα ,ουτε ενα αυτοκίνητο.Αυτό κάτι έλεγε και φάνηκε στο τέλος.
Ε λοιπόν πανω απο 8 πουλια δεν υπήρχαν . Αυτα επαιζαν απο τις 8 και για μια ωρα.Μετα εσπασαν .Καθισα μεχρι τις 11 στα καλυτερα σημεια ,μα τιποτα.Γυρισα μια μεγαλη εκταση ψάχνοντας.Και πάλι τιποτα. Ουτε ο καιρός ουτε τίποτα άλλο ,δεν εφερε πουλια προς τα δω.Και μιλάμε για περιοχές που άλλοτε ηταν φασσοτοποι.
Στο τελος εριξα πάρα,μα πάρα πολλά μπινελίκια,εκνευρίστηκα πραγματικά,χάλασα τη διαθεσή μου και σηκώθηκα κι εφυγα.Οταν αυτο που αγαπάς και το κάνεις με πάθος καταντάει αγχωτικό και ανούσιο κατ επανάληψη ,δεν εχει νόημα.Και αν λάβουμε στα υπ όψιν και το κόστος ειναι απο καθε πλευρα μεγάλο,αλλά η τρελλα δεν μας αφηνει περιθώρια να λογαριάσουμε.
Οτι πουλια υπάρχουν στο νομό ειναι προς τα Αλβανικα συύνορα.Βουτανε απεναντι που δεν τα ενοχλεί κανεις ,και απολαμβάνουν το Αλβανικό καλαμπόκι ανενόχλητα.
Σήκωσα 2 πανω απο τον δρομο με το αμάξι.Δεν ειδα άλλη μεχρι τώρα.Ουτε δεντροτσιχλες δεν ειχε ρε Τάσο.Νεκροταφείο.Τουλαχιστον σηκωσες καμια μπεκατσα??![]()
Δημήτρη δεν ξέρω αν την κυνήγησες καθόλου το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη αλλά ξέρω ότι μπήκαν πάρα πολλά πουλιά σε σας. Θείος μου που είχε πάει για γουρούνι πριν 20 μέρες και έχει να τουφεκίσει πουλιά 15 χρόνια , μας έλεγε ότι είδε τόσα πολλά πουλιά που θα βγει οποσδηποτε για φασσες. Θα με κάνουν να ξαναβγω για πουλιά...μας έλεγε.Μακάρι να τις μαδούσε ...Μετά τις 10 βγήκαν εδώ, μόλις έκοψε το χιόνι...
Φίλε μου είδα πολλά πουλιά φέτος στον νομό. Δεν την πολύ κυνηγάω να σου πω την αλήθεια, αλλά για μπεκάτσα που πάω βλέπω συνέχεια. Τα πρώτα πουλιά να φανταστείς τα πήρα Σεπτέμβριο και μάλιστα εδώ κοντά... Έτυχε μέρα που περνούσαν πουλιά μέχρι τις 12 το μεσημέρι....Δημήτρη δεν ξέρω αν την κυνήγησες καθόλου το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη αλλά ξέρω ότι μπήκαν πάρα πολλά πουλιά σε σας. Θείος μου που είχε πάει για γουρούνι πριν 20 μέρες και έχει να τουφεκίσει πουλιά 15 χρόνια , μας έλεγε ότι είδε τόσα πολλά πουλιά που θα βγει οποσδηποτε για φασσες. Θα με κάνουν να ξαναβγω για πουλιά...μας έλεγε.
Που τα ειδε αυτά ρε μεγάλε πλάκα μας κανείς???Δημήτρη δεν ξέρω αν την κυνήγησες καθόλου το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη αλλά ξέρω ότι μπήκαν πάρα πολλά πουλιά σε σας. Θείος μου που είχε πάει για γουρούνι πριν 20 μέρες και έχει να τουφεκίσει πουλιά 15 χρόνια , μας έλεγε ότι είδε τόσα πολλά πουλιά που θα βγει οποσδηποτε για φασσες. Θα με κάνουν να ξαναβγω για πουλιά...μας έλεγε.