Καλή αρχή με πολλές ακόμα!https://m.imgur.com/a/1HDkBtx
Η πρώτη για φέτος...θα μπορούσα κι άλλες δύο τουλάχιστον αλλά αμόλαγα αετό!!!
Καλή αρχή με πολλές ακόμα!https://m.imgur.com/a/1HDkBtx
Η πρώτη για φέτος...θα μπορούσα κι άλλες δύο τουλάχιστον αλλά αμόλαγα αετό!!!
Φθιώτιδα,χωριό θα ανέβω Χριστούγεννα!Εισαι πανω αρτα? Η εδω γυρω?
Ευχαριστώ,δύσκολα τα άτιμα τα κωλόπουλα...λίγο να αφεραιθείς πάει πέταξε το πουλάκι!! Και βλέπω φώτο στο fb και τρελαίνομαι αλλά τι να κάνουμε είναι κυνήγι για τους ντόπιους η φάσσα!!!Καλή αρχή με πολλές ακόμα!
Ισχύει πως είναι κυνήγι για ντόπιους που απαιτεί και μεγάλη εμπειρία απλά συμβουλευτηκα μην ασχολείσαι με όσα θέλεις στο φβ,παίζει πολύ ψέμα και πολύ κατάψυξη για να καλύψουν το μικρό τους μόριο,μαζεύουν ακόμα και πέρσινα πουλιά για την φωτογραφία!Φθιώτιδα,χωριό θα ανέβω Χριστούγεννα!
Ευχαριστώ,δύσκολα τα άτιμα τα κωλόπουλα...λίγο να αφεραιθείς πάει πέταξε το πουλάκι και βλέπω φώτο στο fb και τρελαίνομαι αλλά τι να κάνουμε είναι κυνήγι για τους ντόπιους η φάσσα!!!
Νικο, αυτή η τεράστια οπτικη ινα δεν έχει καμία βελτίωση σε σχέση από μια μπίλια . Τώρα αν σε βολεύει πάω πάσο . Καλά κυνήγια να έχεις συνονοματε![]()
Καρτεράκι σε αραποσιτιά σήμερα αλλά οι καριόλες είχαν ραντεβού με άλλο πελάτη φαίνεται...![]()
Την είχε πάνω το όπλο όταν το αγόρασα και δεν έτυχε να την βγάλω...Εξάλλου είτε μπίλια είτε ίνα είτε σκέτη ρίγα χωρίς τίποτα το ίδιο ντουφεκάω...Νικο, αυτή η τεράστια οπτι
κη ινα δεν έχει καμία βελτίωση σε σχέση από μια μπίλια . Τώρα αν σε βολεύει πάω πάσο . Καλά κυνήγια να έχεις συνονοματε
Και να μην ανέβεις φίλε δεν χάνεις τίποτα.. Δεν υπάρχει φτερό τριγύρω φέτος..Φθιώτιδα,χωριό θα ανέβω Χριστούγεννα!
Ευχαριστώ,δύσκολα τα άτιμα τα κωλόπουλα...λίγο να αφεραιθείς πάει πέταξε το πουλάκι!! Και βλέπω φώτο στο fb και τρελαίνομαι αλλά τι να κάνουμε είναι κυνήγι για τους ντόπιους η φάσσα!!!
Για τι υψόμετρο μιλάμε?Και να μην ανέβεις φίλε δεν χάνεις τίποτα.. Δεν υπάρχει φτερό τριγύρω φέτος..
Αλέξανδρε, μπράβο για τις επιτυχίες σου αλλά και για τις παραστατικές περιγραφές των κυνηγετικών σου εξορμήσεων.Σημερα πηγα αρκετα ψηλα αφου μιλησα αρκετα πρωι με τον Κωστα απο Λαμια να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα, θερμοκρασια αρκετα χαμηλη απο 1 εως 3 βαθμους κι εγω σε στο ψαξιμο για τα κοριτσια γιατι θα βρισκομασταν με τον Κωστα το μεσημερι.
Βλεπω τελικα καποια πουλια να παιζουν ψηλα σε κατι δεντρα και αποφασιζω να ανεβω πανω, πιανω καπου καρτερι στη διαδρομη γιατι ανεβαινοντας περασαν καποια πουλια απο εκεινο το σημειο αλλα πολυ ψηλομενα, δεν περναει τιποτα 15 λεπτα που εκατσα και αποφασιζω να πλησιασω τα πουλια που ειδα για να ζεσταθω κι ολας.
Εφτασα αρκετα κοντα και σκεφτομουν πως να πλησιασω κι αλλο για να ειναι σε αποσταση βολης, τελικα εμεινα με τη σκεψη γιατι επεσαν κατι τουφεκιες πιο ψηλα απο μενα και σηκωθηκαν, κανουν μια γυρα αρκετα ψηλωμενα και ερχονται πανω μου αλλα αρκετα ψηλα, ριχνω το πρωτο παπαλα το δευτερο ομως την καπνισε την κυρια.
Την μαζευω και ανεβαινω ακομα πιο ψηλα αλλα δεν μπορουσα να φτασω εκει που περνουσαν τα πουλια γιατι ηταν πολυ κλειστο το μερος, τελικα εμεινα μονο με αυτες τις δυο τουφεκιες. Το μεσημερι βρεθηκα με τον Κωστα και τον φιλο του Γιαννη και πηγαμε για απογευματινο, φτανοντας για το καρτερι φευγει μια kariolista πισω απο το Γιαννη της ριχνει μια νομιζω και μαλλον την ξυρισε λιγο, γυρναει για μενα αλλα λιγο αναποδα και με κανει λιγο τουφεκαλευρι γιατι ηταν κοντα αλλα την πηραν σκαγια και επεσε μπροστα μου στα δυο μετρα.
Κανω ενα βημα να την πιασω και φευγει σαν ορτυκι προς τα κατω, αμαν λεω θα τρελαθουμε τελειως; την αφηνω να παει καπου 45 μετρα ριχνω μια τουφεκια και την τεζαρω.
Παω να την παρω και ειναι ακομα ζωντανη αλλα ανημπορη, τι ειναι ρε πουστη μου λεω ο εξολοθρευτης?
Τελικα δεν μας εκαναν το χατηρι τα πουλια μεχρι που πηγε 5 περιπου η ωρα, περασαν δυο σε μενα αρκετα καλα κατα τις 5 παρα αλλα ειχα αφησει το οπλο 3 μετρα μακρια μου και εβγαζα φωτο το τοπιο, τις βλεπω με βλεπουν παω να πιασω το οπλο και την ξερετε τη συνεχεια
Η πρωτη φωτο απ το πρωινο και η δευτερη ειναι η φασσα Terminator, ο Κωστας και ο Γιαννης ηταν πολυ ωραια παρεα παντως και καποια στιγμη θα βρεθουμε ξανα. Η πρωτη φωτο θα αρεσει στον Ηλια σιγουρα
![]()
![]()
Σωστός.Για τι υψόμετρο μιλάμε?
Ελπίζω να κατέβει από Αλβανία καμία μέχρι τότε,όπως και σε εσωτερικές μετακινήσεις!!!Το βελάνι της αριάς είναι μπόλικο φέτος στα μέρη μου και που θα πάει θα τελειώσει το βελάνι απ'τα δένδρα θα το φάνε τα γουρούνια και τότε θα πέσουν στην αριά θέλουν δεν θέλουν!!!Και να μην ανέβεις φίλε δεν χάνεις τίποτα.. Δεν υπάρχει φτερό τριγύρω φέτος..
Θέλουν δεν θέλουν από τέλη Δεκέμβρη σταδιακά θα πέφτουν στο βελανι της Αριας!Ελπίζω να κατέβει από Αλβανία καμία μέχρι τότε,όπως και σε εσωτερικές μετακινήσεις!!!Το βελάνι της αριάς είναι μπόλικο φέτος στα μέρη μου και που θα πάει θα τελειώσει το βελάνι απ'τα δένδρα θα το φάνε τα γουρούνια και τότε θα πέσουν στην αριά θέλουν δεν θέλουν!!!
Αν ειναι ετσι Κωνσταντινε τοτε εδω επρεπε να μαυριζει ο ουρανος απο φασσες και οχι να τις ψαχνουμεΜήπως τρώνε και ελιές οι καριολιτσες? κάτι αναφέρει στην αρχή του βίντεο.
ωραία σαν νυφούλα
Πάει άμεσα για ταριχευση...Δεν νομίζω ότι θα ξαναεχω την τύχη να ξαναπιασω τέτοιο πουλί...Ευχαριστώ Για την βοήθεια...
Παρακαλω φιλε μου,αφου σου αρεσουν τα βαλσαμωμενα,γιατι οχι.....Πάει άμεσα για ταριχευση...Δεν νομίζω ότι θα ξαναεχω την τύχη να ξαναπιασω τέτοιο πουλί...Ευχαριστώ Για την βοήθεια...