Παλι φουρνελα εριχνες ρε?????κατι απο σημερα αυριο η συνεχεια.
sbe3 αριστη σε βαριες γομωσεις
![]()

Παλι φουρνελα εριχνες ρε?????κατι απο σημερα αυριο η συνεχεια.
![]()
Έκανες καλή δουλίτσα Βαγγέλη!Όταν λες βαριές γομωσεις?κατι απο σημερα αυριο η συνεχεια.
![]()
Άλεξ, πραγματικά σε συγχαίρω για τη συνέπεια, την υπομονή και την επιμονή σου στο φασσοκυνήγι...!!! Μπράβο σου!!! (Παρεμπιπτόντως, μπράβο και για τις γλαφυρές κυνηγητικές σου εξορμήσεις που φχαριστιόμαστε να διαβάζουμε...!!!)Πηγα μια βολτα το πρωι 8 με 9 που περνανε τα κοριτσια για το απαγορευμενο αλλα δεν ειχε πολυ κινηση....
Καταφερα ομως μια μακρινη και ψηλωμενη και μου ηταν αρκετη, γιατι εκτος του οτι ηταν μακρινη το πουλι εφαγε καλο καπνισμα και τη χαρηκα πολυ την τουφεκια!
Πιο ψηλα απο μενα καπου στα 100 μετρα ηταν ενας αλλος που εχουμε βρεθει αρκετες φορες και πηρε κι αυτος δυο φασσες απο ενα 10αρι κοπαδακι που του περασε σε καλη αποσταση.
Η δικη μου ειχε σταθει σε ενα δεντρακι καπου 1.5 μετρο υψος και οι δικες του ειχαν πεσει καμια 30αρια μετρα πιο πανω αλλα ειχα βαλει σημαδι γιατι τις ειδα οταν επεσαν.
Μου λεει ο μπαρμπα Νικος, παω να βρω τις φασσες...κατσε του λεω στο καρτερι σου τωρα που εχει λιγη κινηση και θα τις βρουμε μετα μαζι.
Τελικα αρχισα το ψαξιμο σαν πιο ευελικτος και πιο μικρος γιατι ο μπαρμπα Νικος πρεπει να ειναι καπου 60 χρονων και 130 140 κιλα
Τις βρηκα και τις δυο φτερουγατες μετα απο ενα 10λεπτο περιπου και αφου με ευχαριστησε ποσες φορες μου λεει μετα φταινε τα φυσιγγια...δεν φταινε τα φυσιγγια του λεω αλλα τα χερια σου...αμα του λεω ησουν καλα πανω στα πουλια θα τα πατσαβουριαζες!
Την δικη μου παντως που ηταν πιο κοντα και ειδε την τουφεκια, μου ειπε μπραβο ρε σαν μπαλονι εσκασε...
Απογευμα δεν πηγα γιατι στις 12:00 με εμπλεξαν με κατι τσιπουρα και ξεραθηκα στον υπνο μετα
![]()
Μπράβο ρε φίλε ωραίες στιγμές με γουστα την καλύτερη εποχη!Για φασσες σημερα στον κάμπο των σερρων πολλά κοπάδια και σπασμένες γυρνούσαν είχε ντουφεκαλευριδες πολλούς χαλούσαν τα πουλιά θερμοκρασίες πολικές -14 το πρωι και μέγιστη -2 τελικά πήρα 4 στο χέρι και μια χαμένη αν δεν είχε χήνες να γυρνάνε και ντουφεκουσα ολες όσες μου πέρασαν έπρεπε να εχω τις διπλές τουλάχιστον!!προς αποφυγή παρεξηγήσεων η φωτό ειναι στο μαγαζί της γυναίκας μου το μέρος που κυνηγούσα ήταν ξεχιονο τελείως
όπλο beretta prevail sporting τσοκ kicks high flyer full και kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4
Δωσε πονο Κωστα, μπορει να εχει το κρυο της αρκουδας αλλα εχεις τα παντα στο πιατο, απο φασσα μεχρι χηναΓια φασσες σημερα στον κάμπο των σερρων πολλά κοπάδια και σπασμένες γυρνούσαν είχε ντουφεκαλευριδες πολλούς χαλούσαν τα πουλιά θερμοκρασίες πολικές -14 το πρωι και μέγιστη -2 τελικά πήρα 4 στο χέρι και μια χαμένη αν δεν είχε χήνες να γυρνάνε και ντουφεκουσα ολες όσες μου πέρασαν έπρεπε να εχω τις διπλές τουλάχιστον!!προς αποφυγή παρεξηγήσεων η φωτό ειναι στο μαγαζί της γυναίκας μου το μέρος που κυνηγούσα ήταν ξεχιονο τελείως
όπλο beretta prevail sporting τσοκ kicks high flyer full και kicks smoke full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ νο4
με τα φουρνελα γινεται η δουλεια αυτες τις μερες..σημερα με τις πορδες 4 αντι για 30.ξεγυμνωνονται ολα τα φυσιγγια στην παγωνιαΠαλι φουρνελα εριχνες ρε?????![]()
bb hevishotΈκανες καλή δουλίτσα Βαγγέλη!Όταν λες βαριές γομωσεις?
Ποσα γραμμάρια ειναι αυτα;;bb hevishot
δεν βγαινουν πλεον στην αγορα.η 52 η 54.Ποσα γραμμάρια ειναι αυτα;;
δεν σε παρεξηγουμε ρε φιλαρακιιιιι ξερουμε πιως εισαι φασοδολοφωνεεεεεΓια φασσες σημερα στον κάμπο των σερρων πολλά κοπάδια και σπασμένες γυρνούσαν είχε ντουφεκαλευριδες πολλούς χαλούσαν τα πουλιά θερμοκρασίες πολικές -14 το πρωι και μέγιστη -2 τελικά πήρα 4 στο χέρι και μια χαμένη αν δεν είχε χήνες να γυρνάνε και ντουφεκουσα ολες όσες μου πέρασαν έπρεπε να εχω τις διπλές τουλάχιστον!!προς αποφυγή παρεξηγήσεων η φωτό ειναι στο μαγαζί της γυναίκας μου το μέρος που κυνηγούσα ήταν ξεχιονο τελείως
Κώστα σωραίος...!!! Ελπίζω μόνο το δικαννάκι να μην είναι γεμάτο όταν το βαστάς κατά τέτοιον τρόπο για να ποζάρεις...!!! Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ήταν γιομάτο... με πιάνει... ανατριχίλα...!!!
Ηλία, έχει διαπιστωθεί με διεξοδικές δοκιμές, ότι το κέντρο της κατανομής με διάμετρο γύρω στα 37cm, είναι και παραμένει φονικό σε όλες τις αποστάσεις από όλους τους βαθμούς συσφίγξεως...!!!οι υπόλοιπες περασαν σε αρκετά μακρινές αποστάσεις αλλα παρ΄όλα αυτα το 5ρι τις κράταγε. 4 τουφεκιές, 4 πουλιά στο χέρι και κανένα χαμένο.
Ηλία, έχει διαπιστωθεί με διεξοδικές δοκιμές, ότι το κέντρο της κατανομής με διάμετρο γύρω στα 37cm, είναι και παραμένει φονικό σε όλες τις αποστάσεις από όλους τους βαθμούς συσφίγξεως...!!!
Να γιατί πρέπει να μάθουμε να προσκοπεύουμε σωστά και να στέλνουμε τα κεντρικά σκάγια της ντουφεκιάς στον στόχο, κοινώς να "κεντροντουφεκάμε"...!!!
Εσύ λοιπόν, προφανώς αυτό πέτυχες να κάνεις με τις 4 επιτυχημένες ντουφεκιές σε φάσσες από κύλινδρο σε μακρινές αποστάσεις...!!! Έστελνες το (πάντα) "φονικό" κέντρο της κατανομής πάνω στη φάσσα, και μπράβο σου γι' αυτό...!!!
Ιδού και το αντίστοιχο, άκρως ενδιαφέρον και εμπεριστατωμένο άρθρο: http://oplognosia.com/?p=1895
Ηλία, έχει διαπιστωθεί με διεξοδικές δοκιμές, ότι το κέντρο της κατανομής με διάμετρο γύρω στα 37cm, είναι και παραμένει φονικό σε όλες τις αποστάσεις από όλους τους βαθμούς συσφίγξεως...!!!
Να γιατί πρέπει να μάθουμε να προσκοπεύουμε σωστά και να στέλνουμε τα κεντρικά σκάγια της ντουφεκιάς στον στόχο, κοινώς να "κεντροντουφεκάμε"...!!!
Εσύ λοιπόν, προφανώς αυτό πέτυχες να κάνεις με τις 4 επιτυχημένες ντουφεκιές σε φάσσες από κύλινδρο σε μακρινές αποστάσεις...!!! Έστελνες το (πάντα) "φονικό" κέντρο της κατανομής πάνω στη φάσσα, και μπράβο σου γι' αυτό...!!!
Ιδού και το αντίστοιχο, άκρως ενδιαφέρον και εμπεριστατωμένο άρθρο: http://oplognosia.com/?p=1895
Θα σου στειλω φωτο να δεις φιλε, το kicks λογω οτι ειναι πολυ πιο σφιχτο σαν συσφιξη εχει πιο κλειστη τουφεκια τελικα, αλλα αν το goose στο στομιο ηταν lf η full θα εκανε παπαδες...Αλεξ τεληκα ποιο απο τα δυο ειναι καλητερο goose vs kicks γιατι μας εχεις μπερδεψει λιγο
Ανακαληψα ενά τυπο εδω που σου φτιαχνει οτι τσοκ θελεις με οτι γεομετρια θελεις με οτι φρενα γουσταρεις εχει τορνο CNC και τα χρεωνει 60$ δεν ειναι γνωστος ουτε εχει ιστοσεληδα οσοι φτιαξαν μηναν πολυ ευχαριστημενει αντιγραφει τα παντα και τα κανει και καλητερα θα τον επησκευτω οταν μπωρεσω