Θα μας γράψουν οι εφημερίδες αν μας πάρουν χαμπάρι στα ανεκδοταΆκουσε με Κώστα, θα έρθω πάνω να κάνουμε διπλοκαρτερο, εγώ θα βαράω τα κοντινά κι εσύ τα μακρινα.![]()
Θα μας γράψουν οι εφημερίδες αν μας πάρουν χαμπάρι στα ανεκδοτα![]()
Ασε τώρα που να τρέχεις μ αυτή τη ζέστη στα παλιοχώραφα , ασε που είναι και σαν ....ψειριασμένες πόρνες του λιμανιού τέτοια εποχή.Θέλω να βγω στο γυαλί, λέγε μου τέτοια. Πλάκα στην πλάκα πάντως ψάχνομαι για το ΣΚ μήπως και βρεθεί καμία φασούλα να την κυνηγήσω.
Άμα ήσουν κοντά κάτι θα κάναμε... Από κει κάτω τι να σου κάνωΘέλω να βγω στο γυαλί, λέγε μου τέτοια. Πλάκα στην πλάκα πάντως ψάχνομαι για το ΣΚ μήπως και βρεθεί καμία φασούλα να την κυνηγήσω.
Άμα ήσουν κοντά κάτι θα κάναμε... Από κει κάτω τι να σου κάνω![]()
Θα πηγαινατε μαζί για λούτσους ;
Μπα......θα παω για φάσσεςΘες να έρθεις τρίτος;
Ομορφο το φετιναρι,ομορφο το ντουφεκακι σου,όλα ωραια φίλε!Άλλο ένα πιτσουνάκι με ακολούθησε σήμερα. Τα πουλιά εμφανίζονται σταθερά αλλά πλέον παίζουν στο "ντυμένο" και δε δίνουν ευκαιρία για τουφεκιές. Δυστυχώς άλλο ένα πουλί έμεινε τροφή για τις αλεπές... Παρ'ότι έφαγα τον τόπο να ψάχνω δεν κατάφερα να το εντοπίσω μεταξύ βάτων και ξερόχορτων... Ίσως μετά τις 15 τις βολέψω καλύτερα γιατί προς το παρόν παίζω στα όρια της ζώνης.
![]()
Ε, η καρότσα έχει παλιώσει, είμαι για αλλαγή σιγά σιγά.. Μηπως έχεις καμια πρόταση;Μπραβο Μιχαλη, να συμπληρωσω και τον Ηλια...ομορφη και η καροτσα σου!!
Μπαα οχι Μιχαλη δεν το κατεχω το αθλημα!Ε, η καρότσα έχει παλιώσει, είμαι για αλλαγή σιγά σιγά.. Μηπως έχεις καμια πρόταση;![]()
Έχει πολλή πλάκα...!!! Εγώ θα την ονόμαζα: η... "φάσσα-νυχτερίδα"!!!Μεθυσμένη φασσα της νέας Ζηλανδίας από κατανάλωση μουρων...
https://www.newsflare.com/video/157805/animals/wild-new-zealand-wood-pigeon-drunk-on-forest-berries
Ναι ναι Νικόλα διαφέρει πολύ.. κρεμετε σα νυχτερίδαΈχει πολλή πλάκα...!!! Εγώ θα την ονόμαζα: η... "φάσσα-νυχτερίδα"!!!
Πάντως Γιώργο, δεν είναι η δική μας ευρωπαϊκή φάσσα (columba palumbus) στη Νέα Ζηλανδία, μα κάποιο άλλο υποείδος...