Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα μας γράψουν οι εφημερίδες αν μας πάρουν χαμπάρι στα ανεκδοτα.yelling.

Θέλω να βγω στο γυαλί, λέγε μου τέτοια .sarcastic.. Πλάκα στην πλάκα πάντως ψάχνομαι για το ΣΚ μήπως και βρεθεί καμία φασούλα να την κυνηγήσω.

Θέλω να βγω στο γυαλί, λέγε μου τέτοια .sarcastic.. Πλάκα στην πλάκα πάντως ψάχνομαι για το ΣΚ μήπως και βρεθεί καμία φασούλα να την κυνηγήσω.
Ασε τώρα που να τρέχεις μ αυτή τη ζέστη στα παλιοχώραφα , ασε που είναι και σαν ....ψειριασμένες πόρνες του λιμανιού τέτοια εποχή. .sarcastic.
Τράβα καλύτερο για κάνα ...λούτσο ! .yel.

Last edited:
Προστέθηκαν 2 φασσούλες στο λογαριασμό σήμερα το απόγευμα. Έπαιξα με το full σήμερα γιατί δεν πλησίαζαν. Επιτέλους κι ενα ενήλικο πουλί!
rtK4slN.jpg

Επόμενη έξοδος μάλλον για λαγό. Στοπ στα πετούμενα προς το παρόν

Άλλο ένα πιτσουνάκι με ακολούθησε σήμερα. Τα πουλιά εμφανίζονται σταθερά αλλά πλέον παίζουν στο "ντυμένο" και δε δίνουν ευκαιρία για τουφεκιές. Δυστυχώς άλλο ένα πουλί έμεινε τροφή για τις αλεπές... Παρ'ότι έφαγα τον τόπο να ψάχνω δεν κατάφερα να το εντοπίσω μεταξύ βάτων και ξερόχορτων... Ίσως μετά τις 15 τις βολέψω καλύτερα γιατί προς το παρόν παίζω στα όρια της ζώνης.
rwQVKXS.jpg

Άλλο ένα πιτσουνάκι με ακολούθησε σήμερα. Τα πουλιά εμφανίζονται σταθερά αλλά πλέον παίζουν στο "ντυμένο" και δε δίνουν ευκαιρία για τουφεκιές. Δυστυχώς άλλο ένα πουλί έμεινε τροφή για τις αλεπές... Παρ'ότι έφαγα τον τόπο να ψάχνω δεν κατάφερα να το εντοπίσω μεταξύ βάτων και ξερόχορτων... Ίσως μετά τις 15 τις βολέψω καλύτερα γιατί προς το παρόν παίζω στα όρια της ζώνης.
rwQVKXS.jpg
Ομορφο το φετιναρι,ομορφο το ντουφεκακι σου,όλα ωραια φίλε!

Μεθυσμένη φασσα της νέας Ζηλανδίας από κατανάλωση μουρων....drunk..drunk.
https://www.newsflare.com/video/157805/animals/wild-new-zealand-wood-pigeon-drunk-on-forest-berries
Έχει πολλή πλάκα...!!! Εγώ θα την ονόμαζα: η... "φάσσα-νυχτερίδα"!!!
Πάντως Γιώργο, δεν είναι η δική μας ευρωπαϊκή φάσσα (columba palumbus) στη Νέα Ζηλανδία, μα κάποιο άλλο υποείδος...

Έχει πολλή πλάκα...!!! Εγώ θα την ονόμαζα: η... "φάσσα-νυχτερίδα"!!!
Πάντως Γιώργο, δεν είναι η δική μας ευρωπαϊκή φάσσα (columba palumbus) στη Νέα Ζηλανδία, μα κάποιο άλλο υποείδος...
Ναι ναι Νικόλα διαφέρει πολύ.. κρεμετε σα νυχτερίδα .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back