Ναι Χρήστο η m2.Το τσοκ είναι το brain tm.Μπράβο Γιάννη!
Το όπλο Μ2 είναι; Ποιο τσοκ έχεις επάνω;
Το έχω από πέρσι το Φλεβάρη και τώρα τρεις μέρες από την έναρξη μόνο αυτό έχω επάνω στα τρυγόνια και τις φασσες.Τρομερα ικανοποιημένος.
Ναι Χρήστο η m2.Το τσοκ είναι το brain tm.Μπράβο Γιάννη!
Το όπλο Μ2 είναι; Ποιο τσοκ έχεις επάνω;
Και εσυ αρεσεις σε εμενα...οι 3 είναι με rio 34.Πρωτη φορά τα έριξα και μου άρεσαν.![]()
Και εσυ αρεσεις σε εμενα...
Μπραβο ρε Γιαννακη ωραιος!
6 η 7 δουλεψες?
Παντως απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειστε σε κυνηγετικους παραδεισους...το ιδιο κ οι κυνηγοι του αλλου περιστεροειδους της εναρξης..
Α ρε μανα που με γεννησες......![]()
Δυνατή ομάδα με τον παππού σου Γιάννη και πολύ όμορφη φωτογραφία. Να είστε καλά και να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλουΛίγα πουλιά σήμερα,αλλά κάτι εγινε.Οτι τουφεκισαμε το πήραμε.
@tasos hunter οι 3 είναι με rio 34.Πρωτη φορά τα έριξα και μου άρεσαν.
View attachment 2793
Να είσαι καλά Βασίλη !Δυνατή ομάδα με τον παππού σου Γιάννη και πολύ όμορφη φωτογραφία. Να είστε καλά και να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου![]()
Εισαι μεγαλος παικτης ! Μπραβο σου.Λίγα πουλιά σήμερα,αλλά κάτι εγινε.Οτι τουφεκισαμε το πήραμε.
@tasos hunter οι 3 είναι με rio 34.Πρωτη φορά τα έριξα και μου άρεσαν.
View attachment 2793
Για τρυγονακια βγήκα με ποικιλία γύρισα! Θα μπορούσα και άλλα 4 5 πουλιά αλλα δύσκολο το σημείο και με μικρό περιθώριο για βολή. Καλά ήταν πάντως και επιτέλους χωρίς καψοφυσεκιδες γύρω να σηκώνουν τον τόπο. Φυσίγγια 30γρ Ν8 δικά μου, απολαυστικα!
Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλή τη φετινή χρονιά!
Ευχαριστώ Κώστα!Εισαι μεγαλος παικτης ! Μπραβο σου.
Σπύρο έκανα.... Λίγα άσπροψαρα για το καλό... Τίποτα ιδιαίτερο... Όπως και από κυνήγι λίγα τα πουλιά αλλά με αρκετή υπομονή και επιμονή ξετρυπησα τις φάσσες εκεί που δεν πήγε σε κανενός το μυαλό να κοιτάξουνΜπραβο ρε Κωστη! αναλογη να ειναι κ η συνεχεια.
ηξερες κ ανεβηκες στα βορεια...
(καμια βουτιτσα εκανες ρε??)
Σπύρο έκανα.... Λίγα άσπροψαρα για το καλό... Τίποτα ιδιαίτερο... Όπως και από κυνήγι λίγα τα πουλιά αλλά με αρκετή υπομονή και επιμονή ξετρυπησα τις φάσσες εκεί που δεν πήγε σε κανενός το μυαλό να κοιτάξουν
Μπορούσα και καλύτερα αλλά τα φυσίγγια με δυσκολέψαν αρκετά λόγω μεγάλης συγκέντρωσης ειδικά στα κοντινά πουλια.... Σιγά σιγά θα τα συνηθίσω![]()
Μπραβο παιχτηηη!!!Τους έκανα μια επίσκεψη πάλι το απόγευμα μετά το απογευματινό της Τετάρτης και πάλι κάτι έγινε... Φτάνοντας είδα καμιά 60ρια πουλιά να βόσκουν σε ένα χωράφι! Δεν το σκέφτηκα πολύ, αν και με μια τουφεκιά θα μπορούσα να πάρω 3-4, τις πρόγκηξα και περίμενα να γυρίσουν. Τελικά επιχείρησα σε 5 και πήρα τις 3.
ΥΓ: Σκασίματα δεν κάνει μόνο το full kicks smoke αλλά και το IC ακόμη και στα 45 μέτρα! Αύριο θα ξαναπάω μάλλον..![]()
Μπράβο ρε φίλε και τα ταίρια τους. Αν πήρες φασσα και μάλιστα σκαστη με κικς ic στα 45 μέτρα είναι να απορεί κάνεις με την χρησιμότητα του ίδιου τσοκ σε full συσφιξηΤους έκανα μια επίσκεψη πάλι το απόγευμα μετά το απογευματινό της Τετάρτης και πάλι κάτι έγινε... Φτάνοντας είδα καμιά 60ρια πουλιά να βόσκουν σε ένα χωράφι! Δεν το σκέφτηκα πολύ, αν και με μια τουφεκιά θα μπορούσα να πάρω 3-4, τις πρόγκηξα και περίμενα να γυρίσουν. Τελικά επιχείρησα σε 5 και πήρα τις 3.
ΥΓ: Σκασίματα δεν κάνει μόνο το full kicks smoke αλλά και το IC ακόμη και στα 45 μέτρα! Αύριο θα ξαναπάω μάλλον..![]()
Μπράβο Μιχάλη και για την κίνηση να τις σηκώσεις και να τουφεκίσεις μετέπειτα !
Μπραβο παιχτηηη!!!
Ευχαριστώ παίδες! Όσο για τη χρησιμότητα του full kicks μάλλον ο Alex76 είναι πιο αρμόδιος να απαντήσει! Εγώ είμαι αρχάριος ακόμα! Η μία από τις τρεις έσκασε σαν σε τοίχο σε τραβέρσα στα 50 μεγάλα βήματα με F2 Classic No7Μπράβο ρε φίλε και τα ταίρια τους. Αν πήρες φασσα και μάλιστα σκαστη με κικς ic στα 45 μέτρα είναι να απορεί κάνεις με την χρησιμότητα του ίδιου τσοκ σε full συσφιξη
Ξερω ξέρω τα έχουμε πει τα δύο μας πολλές φορές. Αυτός κάτω από τα 60μ δν τουφεκαει γτ τα λυπάταιΕυχαριστώ παίδες! Όσο για τη χρησιμότητα του full kicks μάλλον ο Alex76 είναι πιο αρμόδιος να απαντήσει! Εγώ είμαι αρχάριος ακόμα! Η μία από τις τρεις έσκασε σαν σε τοίχο σε τραβέρσα στα 50 μεγάλα βήματα με F2 Classic No7
Υπερβολες φιλαρακι, θα γραψω στο συγκρισεις τσοκ για το Κικς για να μη χαλαμε το εδω θεμαΞερω ξέρω τα έχουμε πει τα δύο μας πολλές φορές. Αυτός κάτω από τα 60μ δν τουφεκαει γτ τα λυπάται![]()