Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αστα να πανε λεμε...γεματος ο τοπος λιοσπορα και ενω χθες γινοταν χαμος απο πουλια σημερα δεν εκανε κανεις τιποτα γιατι αδειαζαν τις τριαρες σε οτι υψος θες 100 150 200+ μιλαμε ειναι απαλευτοι οι τυποι.
Καρτερι σε λιοσπορο οι αλλοι και δεν αφησαν ουτε μια φασσα να πλησιασει να φαει, στη στρατοσφαιρα περνουσε και εριχναν τριαρες .sarcastic.
άπλα απομακρύνεσαι από αυτό το χάος πιο καλά ένα πουλί και την ησυχία σου πάρα να σου κάνουν τα νεύρα κροσια.

Τι φτιάξατε ρε παιχταράδες!Αντε και του χρόνου!Ανδρεα τελικά καλή η κάνη από το μπρεντακι;
το καλή είναι λίγο μιλάμε βγάζει μετρά σε συνδυασμό με το kicks, είμαι σε σκέψεις για μια ethos πούλημα η κάννη άμεσος και τσιμπάω μια 76ρα breda,βλέπω να αναβάλω πάλι την αγορά του super poze .Και όπως ένα τηγάνι τεφαλ να με κυνηγάει μέσα στο σπίτι..sarcastic.

Last edited:
Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...:D
Πραγματικά το ευχαριστηθηκαμε σήμερα με τον παππού!
View attachment 2763View attachment 2764
Κοφτίρι το NEO VELOX και το Gorilla αν διακρίνω καλά τα πράσινα φυσίγγια....:D
Μπράβο ρε Γιάννη μάγκα......

Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...:D
Πραγματικά το ευχαριστηθηκαμε σήμερα με τον παππού!
View attachment 2763View attachment 2764
Μπράβο ρε Γιάννη και σε σένα αλλά και στον παππού σου,εύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια να σε συντροφεύει στα κυνήγια σου!!!Ειναι κάτι που το έχω βιώσει,με διαφορά ήταν η καλύτερη κυνηγετική μου παρεα!Καλα τις κάνατε τις γαλάζιες!

Καλημέρα στην παρέα και καλή σεζόν σε όλους. Έξοδος για τρυγονάκια χθες απόγευμα (ορεινή Κορινθία) αλλά έκατσε άλλη φάση
Pat8OeK.jpg

Τρυγόνια ούτε για δείγμα. Θα τους κάνω μάλλον τη χάρη να τις επισκεφθώ και την Κυριακή :p

Status
Not open for further replies.
Back