NIKOS ORFANIDIS
Banned
παιζατε ταβλι , με ραδιοφωνο . τωρα υπνο , ετοιμασου για αυριο
άπλα απομακρύνεσαι από αυτό το χάος πιο καλά ένα πουλί και την ησυχία σου πάρα να σου κάνουν τα νεύρα κροσια.Αστα να πανε λεμε...γεματος ο τοπος λιοσπορα και ενω χθες γινοταν χαμος απο πουλια σημερα δεν εκανε κανεις τιποτα γιατι αδειαζαν τις τριαρες σε οτι υψος θες 100 150 200+ μιλαμε ειναι απαλευτοι οι τυποι.
Καρτερι σε λιοσπορο οι αλλοι και δεν αφησαν ουτε μια φασσα να πλησιασει να φαει, στη στρατοσφαιρα περνουσε και εριχναν τριαρες![]()
έχω υπερέντασηπαιζατε ταβλι , με ραδιοφωνο . τωρα υπνο , ετοιμασου για αυριο
Μπράβο ρε φιλαράκιΜπράβο παιδιά ωραίο ξεκίνημα!
Πήρα και εγώ μία από τις δύο που πέρασαν σε κυνήγι επιβλαβών...
View attachment 2762
28 γρμ Νο 7...
Γεια σου μύρο παιχταρα!!!Μπράβο παιδιά ωραίο ξεκίνημα!
View attachment 2762
28 γρμ Νο 7...
Μπράβο παίχτη ! Πόρωση τα έσω έξω στο πλάγιο.Μπράβο παιδιά ωραίο ξεκίνημα!
View attachment 2762
28 γρμ Νο 7...
Μπραβο παιχταρα μου!Μπράβο παιδιά ωραίο ξεκίνημα!
View attachment 2762
28 γρμ Νο 7...
το καλή είναι λίγο μιλάμε βγάζει μετρά σε συνδυασμό με το kicks, είμαι σε σκέψεις για μια ethos πούλημα η κάννη άμεσος και τσιμπάω μια 76ρα breda,βλέπω να αναβάλω πάλι την αγορά του super poze .Και όπως ένα τηγάνι τεφαλ να με κυνηγάει μέσα στο σπίτι.Τι φτιάξατε ρε παιχταράδες!Αντε και του χρόνου!Ανδρεα τελικά καλή η κάνη από το μπρεντακι;
Κάψιμο αδερφέ αυτά είναι...Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...
Πραγματικά το ευχαριστηθηκαμε σήμερα με τον παππού!
View attachment 2763View attachment 2764
Κοφτίρι το NEO VELOX και το Gorilla αν διακρίνω καλά τα πράσινα φυσίγγια....Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...
Neo velox και nsi speed Κώστα .Φωτιά και τα δύο .Κοφτίρι το NEO VELOX και το Gorilla αν διακρίνω καλά τα πράσινα φυσίγγια....
Μπράβο ρε Γιάννη μάγκα......
Μερακλίδικη φωτογραφία!! Μπραβο Μύρο!Μπράβο παιδιά ωραίο ξεκίνημα!
View attachment 2762
28 γρμ Νο 7...
Θα προτειμούσα το Neo Velox.....Neo velox και nsi speed Κώστα .Φωτιά και τα δύο .
Μπράβο ρε Γιάννη και σε σένα αλλά και στον παππού σου,εύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια να σε συντροφεύει στα κυνήγια σου!!!Ειναι κάτι που το έχω βιώσει,με διαφορά ήταν η καλύτερη κυνηγετική μου παρεα!Καλα τις κάνατε τις γαλάζιες!Αυτά τα "συννεφάκια" μου είχαν λείψει πολύ ...