Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μπορείς σε παρακαλώ να μας στείλεις το στίγμα στο google maps? .big smile. .sarcastic.
Και να στο στείλει το ίδιο και το αυτό. Τουφεκιά δεν θα ρίξεις σε αυτά τα χωράφια. Αλλού γίνεται το παιχνίδι και πρέπει να πας 2 μέρες πριν να κατασκηνώσεις.......bike....μακριά και αγαπημένοι!

Την πρώτη μέρα, ούτε μία δεν θα κατέβει εκεί που έβγαλες την φώτο! ;)
Τουφεκιόνται μέχρι να φτάσουν εκεί....!
Το θέμα είναι ότι θα πιστούν όλες οι μεριές εκεί γιατί δεν είμαι μόνος μου.. κάθε χρόνο γεμίζει ο τόπος από άσχετους που χαλάνε τα πουλιά.. φέτος θα παίξουμε διαφορετικά όμως.....

Και να στο στείλει το ίδιο και το αυτό. Τουφεκιά δεν θα ρίξεις σε αυτά τα χωράφια. Αλλού γίνεται το παιχνίδι και πρέπει να πας 2 μέρες πριν να κατασκηνώσεις.......bike....μακριά και αγαπημένοι!
Άμα ξέρεις την περιοχή καλύτερα από το χέρι σου φίλε ξέρεις ακριβώς που γίνεται το παιχνίδι ποτε και πως.... γιαυτο άλλωστε όλοι Βαράνε 1-2 και το team μου (4 άτομα) γράφουμε 35..... την καλησπέρα μου

.love.
Αυτά είναι φίλε!
Φαντάζομαι ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία για την έναρξη έχουν πιάσει κόκκινο.
Γιώργο σιτάρι βοσκανε ή έχετε και άλλες καλλιέργειες με δημητριακά που τις προτιμούν;
Στάρι κριθάρι βρώμη φακή λαθούρι βίκος... σε όλα αυτά θα βρεις πουλιά να βοσκανε.. αρκεί να μείνουν μέχρι τότε και να μην οργωθουν..

Άμα ξέρεις την περιοχή καλύτερα από το χέρι σου φίλε ξέρεις ακριβώς που γίνεται το παιχνίδι ποτε και πως.... γιαυτο άλλωστε όλοι Βαράνε 1-2 και το team μου (4 άτομα) γράφουμε 35..... την καλησπέρα μου
Αυτό έλειπε να συγκριθεί ο ντόπιος με τον ξένο.... :cool: ! Καλησπέρα!

Aπολαυση να την βλεπεις την ¨κοτα¨ να καπνιζει με την τουφεκια... .money.

.congrats. Εξαιρετική φωτογραφία!
πως το έκανες; την τουφέκισες πρώτα, γιατί βλέπω τρύπα στο φτερό και στην ουρά, και πριν να καταλάβει οτι πέφτει ,πρόλαβες και τη φωτογράφισες;.sarcastic.
με τι μηχανή τραβάς;

πως το έκανες; την τουφέκισες πρώτα, γιατί βλέπω τρύπα στο φτερό και στην ουρά, και πριν να καταλάβει οτι πέφτει ,πρόλαβες και τη φωτογράφισες;.sarcastic.
με τι μηχανή τραβάς;

Περασε αλωβητη αυτη Παντελη, δεν αφηνω εγω μισοτελειωμενες δουλειες... :p
Μια Nikon d7200 εχω με φακο sigma 150-600...

φετος εχει και πολυ βελανι και ο δεντρος και η αργια ,πηγανε καλα και η γεννες απο της ντοπιες αμα μπουνε πουλια φετος θα γινει παλι της φασσας το καγκελο .big smile.
Ασε πατριώτ, εμεις απο απεναντι και μεχρι τα συνορα το χουμε δει το έργο και με το πολύ βελάνι και με το λίγο ....
Οσο για το κάγκελο ,θα έλεγα της "μπεκάτσας το κάγκελο". .yel.

Μια Nikon d7200 εχω με φακο sigma 150-600...
Αμ πες μου οτι έχεις τέτοιο φακό !
( φυσικά, για όσους δεν ξέρουν από φωτογραφία, δεν σημαίνει ότι πολλοί μπορούν να τραβήξουν αυτή τη φωτό με αυτόν τον εξοπλισμό, είναι σαν να πάρει κάποιος ένα πολύ καλό ποζέ και να νομίζει ότι θα κάνει 25/25 στο σκοπευτήριο :p )
Μπράβο Άρι, πολύ όμορφες φωτογραφίες ανεβάζεις, συνέχισε έτσι!!!

Αμ πες μου οτι έχεις τέτοιο φακό !
( φυσικά, για όσους δεν ξέρουν από φωτογραφία, δεν σημαίνει ότι πολλοί μπορούν να τραβήξουν αυτή τη φωτό με αυτόν τον εξοπλισμό, είναι σαν να πάρει κάποιος ένα πολύ καλό ποζέ και να νομίζει ότι θα κάνει 25/25 στο σκοπευτήριο :p )
Μπράβο Άρι, πολύ όμορφες φωτογραφίες ανεβάζεις, συνέχισε έτσι!!!
Αν κ εκτός θέματος, πιο δύσκολος είναι ο 600αρης από τον 300αρη που είχα σε πουλιά στην κίνηση... Πιο συγκεκριμένα αργος, μικρότερο πεδίο για να βάλεις μέσα το πουλί, γενικά μανίκι... Ωστόσο έχουν κ άλλη ποιότητα οι φωτογραφίες...

Aπολαυση να την βλεπεις την ¨κοτα¨ να καπνιζει με την τουφεκια... .money.

Αυτή η φώτο μου θύμισε ανεπανάληπτες ωραίες στιγμές σε ενα απογευματινό φάσσας .
Μού βγαίνει ακριβώς έτσι μέσα απο τα πεύκα (είδα τα μαζεμένα πόδια) .
Ρίχνω 2 κ πετάει καλύτερα κ πιό γρήγορα μπορώ να πώ .
Ανάβω τσιγάρο ,ανοίγω να δώ τι δι@ολο τις έριξα καί βλέπω το ejector να πετά και να πέφτει μέσα στα ξερά βελόνια του πεύκου κάτω .
Άφαντο ,αρχίζω ανασκαφές .
Εκεί που αλλάζω θέση κλωτσάω απρόσεκτα την παγωνιέρα με το νερό που αρχίζει να κατρακυλά προς τα κάτω περίπου 150-200μ .
Ωραίες αναμνήσεις

...........
Άφαντο ,αρχίζω ανασκαφές .
Εκεί που αλλάζω θέση κλωτσάω απρόσεκτα την παγωνιέρα με το νερό που αρχίζει να κατρακυλά προς τα κάτω περίπου 150-200μ .
Ωραίες αναμνήσεις
Και αξέχαστα μπινελίκια να φανταστώ .... .sarcastic.

με τι μηχανή τραβάς;

Μας παραμυθειαζει με μονταζ.sarcastic.

σημερα πηγα να δω τι παιζει σε ενα μερος που περσυ ειχε αρκετα τρυγονια , και ελαχηστες φασες , φετος ηταν εντελος το αντιθετο , ειδα καμια 10αρια μεμονομενες φασες , και μονο δυο τρυγονια , μια ωρα που καθησα και τα παρακολουθουσα

Status
Not open for further replies.
Back